Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
gawron - 16-01-2012, 14:21
No niestety nie zdążyłem dojechac z zakopca:/ wielka szkoda bo widze ze porządna ekipa była:) musze obejśc się fotkami
avon1982 - 16-01-2012, 19:39
super widok niema co
pozdrawiam wszystkich
martuśka - 17-01-2012, 01:00
Metoda3 zpłakałabym się jakby mój Galutek został unicestwiony Fajnie, że masz następnego
Forumowicze radomscy i warszawscy, jeżeli ktoś zna jakąś dobrą miejscówę, knajpę, kawiarnię itp z przyzwoitymi cenami i z przestronnym parkingiem, najlepiej od strony wlotówki z Radomia to dawajcie znać Trzeba do 11-12.02 coś ustalić
Metoda3 - 17-01-2012, 17:06
Całe dwa tygodnie męczyłem się bez gala. A potem znalazł się godny następca.
Cały wypadek widział na żywo mój znajomy i on pierwszy pokazał mi się w oknie jak opadł talk z poduchy i podobno nie martwiłem się czy ze mną wszystko w porządku tylko powiedziałem mu że tak kochałem ten samochód. Do tej pory się z tego śmieje jak mnie widzi heh.
A tak przy okazji to bardzo bezpieczny samochód. Bo na to co się wydarzyło to naprawdę mnie nic się nie stało. Fakt że dobry miesiąc po całej akcji zdejmując koszulkę wyglądałem jakbym był w pasach i poduszka mi trochę zorała brodę i nadgarstki. A samochodzik musiałem zezłomować. Za to mam sporo gratów zapasowych więc jak ktoś czegoś potrzebuje to dajcie znać.
koliber124 - 17-01-2012, 22:30
martuśka napisał/a: | Metoda3 zpłakałabym się jakby mój Galutek został unicestwiony Fajnie, że masz następnego
Forumowicze radomscy i warszawscy, jeżeli ktoś zna jakąś dobrą miejscówę, knajpę, kawiarnię itp z przyzwoitymi cenami i z przestronnym parkingiem, najlepiej od strony wlotówki z Radomia to dawajcie znać Trzeba do 11-12.02 coś ustalić |
...czyżby w planach jakaś knajpa a nie fort wola?
pozdr
m6riano - 18-01-2012, 03:56
A jaki problem rozstawić własny katering...?;-)
koliber124 - 18-01-2012, 10:25
m6riano napisał/a: | A jaki problem rozstawić własny katering...?;-) |
m6riano nie kuś bo przyjadę w końcu pociągiem hehe
[ Dodano: 18-01-2012, 10:28 ]
Byłbym zapomniał jest możliwość wysyłki kawy (jeśli wam smakowała) lub na najbliższy spot możemy dowieźć - ceny znacie
pozdr
bongo_22 - 18-01-2012, 13:04
Narobiliście mi smaku na tą kawę. Ja będę w Radomiu to na pewno tam zajrzę, a może przy okazji jakiś spot się trafi
galantfanradom - 18-01-2012, 13:39
My tu w Radomiu wiemy jak połączyć przyjemne z pożytecznym! Na naszych zlotach jest coś i dla oka, i dla ciała i dla ducha! bongo_22 porozmawiaj z kolegami z Wawy to się przekonasz że nie przesadzam. I oczywiście zapraszamy.
Olo20036 - 18-01-2012, 17:55
Ja nie zdążyłem dojechać i nie znam cen ani rodzajów kawy, a ten trunek ubóstwiam
Jest to moja ulubiona używka poza żoną
Poprosze o jakiś link do miejsca lub menu kaw z opisem ich rodzajów i cenami, gdyz z chęcią bym zkorzystał z propozycji podwózki kawy.
Piwor - 18-01-2012, 19:22
Olo20036 napisał/a: | Jest to moja ulubiona używka poza żoną |
Oj, w domu zaboli.
martuśka - 18-01-2012, 21:00
Piwor napisał/a: | Olo20036 napisał/a: | Jest to moja ulubiona używka poza żoną |
Oj, w domu zaboli. |
Już ja mu zrobię odwyk!
galantfanradom - 18-01-2012, 21:08
Olo20036 napisał/a: | Ja nie zdążyłem dojechać i nie znam cen ani rodzajów kawy, a ten trunek ubóstwiam
Poprosze o jakiś link do miejsca lub menu kaw z opisem ich rodzajów i cenami, gdyz z chęcią bym zkorzystał z propozycji podwózki kawy. |
Jeśli się nie mylę, to w dla Twojego dobra mogłeś się w domu zapytać o kawę uzyskał byś wyczerpujących informacji!
A tak...
Piwor napisał/a:
Olo20036 napisał/a:
Oj, w domu zaboli.
Już aj mu zrobię odwyk!
...będziesz mógł w domu wypić, ale piwo, które sam sobie naważyłeś!
[ Dodano: 18-01-2012, 21:17 ]
Cytat: | Poniżej przesyłam fotki z mojego aparatu. Kto tam jeszcze coś napstrykał? Wrzucajcie foty
Jakby były problemy z wstawieniem ich na forum, dajcie znać, zajmę się tym. |
Mam parę fotek, ale w sumie nic ciekawego. Ale mam filmik, jak na "nasz" parking wjeżdża ekipa ze stolicy. Może warto umieścić jak umiesz, bo ja w szkole na informatyce za bardzo nie uważałem
m6riano - 18-01-2012, 21:37
galantfanradom napisał/a: | Na naszych zlotach jest coś i dla oka, i dla ciała i dla ducha! |
To ściema...do co drugiej kawy miała być niby "panna"...a była tylko starsza kobitka, żona włocha..ale też sympatyczna..;-)
endrju003 - 18-01-2012, 21:56
Olo20036 napisał/a: | Ja nie zdążyłem dojechać i nie znam cen ani rodzajów kawy, a ten trunek ubóstwiam
Poprosze o jakiś link do miejsca lub menu kaw z opisem ich rodzajów i cenami, gdyz z chęcią bym zkorzystał z propozycji podwózki kawy. |
podaję adres strony tej palarni kawy http://www.kawatremore.pl/index.php?page=oferta
[ Dodano: 18-01-2012, 22:21 ]
Ps. odebrałem gala od mechanika (dopiero ) i wreszcie jest ok
|
|
|