Małopolskie - Gokarty.
Rebelias - 08-11-2012, 19:09
komarsnk napisał/a: | Jeśli wciąż mieszkasz niedaleko Teatru Ludowego to zabierzemy się razem nie ma problemu |
Już od 1,5 roku tam nie mieszkam Ale dzięki za dobre chęci tomek84 napisał/a: | komarsnk, Rebelias mieszka w Lipnicy na Orawie |
zapomniałeś dodać WIELKIEJ bo Lipnic jest kilka jak nie kilkanaście w Polsce..
tomek84 napisał/a: | Rebelias, po co Ci dokumenty? serio pytam
zapłacisz 50 zł mandatu, albo i nie |
A po to bo nie mam w ogóle żadnych dokumentów tożsamości !! Więc w przypadku zatrzymania od razu na komisariat..
Tomek - 08-11-2012, 19:23
Rebelias napisał/a: | Lipnic jest kilka jak nie kilkanaście w Polsce.. |
a na Orawie ile?
Rebelias napisał/a: |
A po to bo nie mam w ogóle żadnych dokumentów tożsamości !! Więc w przypadku zatrzymania od razu na komisariat.. |
a tam opowiadasz
mi kiedys mandat dali za picie, a nie mialem dokumentów żadnych przy sobie
wystarczy, że koleżanka powiedziałą, że ja to rzeczywiście ja
weź kogoś z dokumentami
Rebelias - 08-11-2012, 21:54
tomek84 napisał/a: | a na Orawie ile? |
Dwie
tomek84 napisał/a: | weź kogoś z dokumentami |
Wole jeździć sam na spoty przynajmniej mi Magda nie suszy głowy:P:P
Wojciech Bogacz - 09-11-2012, 10:22
Rebelias napisał/a: | Wole jeździć sam na spoty przynajmniej mi Magda nie suszy głowy:P:P |
Te Magdy to faktycznie czasami dają popalić
dawidoski13 - 09-11-2012, 16:35
Wojciech Bogacz napisał/a: | Te Magdy to faktycznie czasami dają popalić |
Eee, opowiadasz...
[ Dodano: 09-11-2012, 16:37 ]
Kurcze ja niestety po ściganiu nie będę mógł pojechać z Wami na świętowanie
wojzi - 09-11-2012, 17:54
Hej. Pod Koniem wesele. Trzeba jednak jakieś inne miejsce znaleźć.
Ale sądzę, że dla kilkunastu osób to nie będzie kłopot.
Rebelias ślij mi smsa - na forum mnie co najmniej do jutra nie będzie - bo jak coś to po robocie mogę skoczyć na Orawę po Ciebie. I tak nie będę mógł zasnąć , a oblać ingres Sławka musisz.
mjsystem - 09-11-2012, 18:56
Wojciech Bogacz napisał/a: | Te Magdy to faktycznie czasami dają popalić |
Żeby nie było, moja Magda przyjeżdża ze mną więc proszę koledzy o towarzystwo dla mojej Madzi
wojzi napisał/a: | a oblać ingres Sławka musisz. |
Rebelias, już nie masz wyboru!!!
Rebelias - 09-11-2012, 20:04
wojzi napisał/a: | a oblać ingres Sławka musisz. |
Po ostatnim "oblewaniu" zgubiłem dokumenty!!
mjsystem napisał/a: | Rebelias, już nie masz wyboru!!! |
Niestety znów terminy gonią i jutro też do pracy także w PL będę dopiero w przyszły piątek :( No niestety może następnym razem..
Jackall - 09-11-2012, 20:41
Wojciech Bogacz napisał/a: | To ja się pewnie raz przejadę - tak z ciekawości czy te 9KM będzie w stanie mnie dostatecznie wystraszyć | Zaufaj mi, że dostarczą Ci wrażeń
Kod: | To aktualnie najmocniejsze gokarty na torze.
Najszybsze, wymagają dużych umiejętności w prowadzeniu kartów.
Duży moment obrotowy powoduje, że trzeba mocno trzymać kierownice, a rozpędzenie SODI GT na prostej wymaga prawie zawsze ostrego hamowania na końcu.
Typowo sportowe maszyny, dające największą dawkę emocji.
Obsługa naszego toru poinformuje Cię, iż aby zasiąść za kółkiem wersji GT należy wykazać umiejętności sprawnego poruszania się gokartami Treningowymi.
Elikart M to jedyny tor kartingowy w Krakowie z gokartami klasy Sport GT o mocy 9KM.
Silnik: Honda.
Pojemność: 270ccm
Prędkość maksymalna: 85km/h
Moc: 9KM
Sportowa rywalizacja na najwyższym poziomie. |
sveno napisał/a: | Dla mnie to trochę niepoważne zachowanie | I dlatego następnym razem powinny być zaliczki bo jak jeszcze ktoś nie przyjedzie to trzeba będzie ściepę robić
Wojciech Bogacz napisał/a: | Te Magdy to faktycznie czasami dają popalić | Oj potrafią to bezbłędnie
Rebelias napisał/a: | Po ostatnim "oblewaniu" zgubiłem dokumenty!! | Bo pić to trzeba umić
Z przykrością muszę powiedzieć, że nie dam rady pojawić się na after party
dawidoski13 - 09-11-2012, 21:59
Jackall napisał/a: | Z przykrością muszę powiedzieć, że nie dam rady pojawić się na after party |
Nie martw się odbijemy sobie w Wierchomli
wojzi - 10-11-2012, 04:45
Ja mam tylko nadzieję, ze okulary mi nie zaparują w tym kasku bo wtedy będę jechał na ślepo
mjsystem - 10-11-2012, 08:05
wojzi napisał/a: | a mam tylko nadzieję, ze okulary mi nie zaparują w tym kasku bo wtedy będę jechał na ślep |
Kasku się nie zamyka, nie parują wtedy. Wiele osób jeździ w okularach i nie ma problemu.
Wojciech Bogacz - 10-11-2012, 10:55
Jackall napisał/a: | Z przykrością muszę powiedzieć, że nie dam rady pojawić się na after party |
OOoooooo... szkoda....
wojzi napisał/a: | Ja mam tylko nadzieję, ze okulary mi nie zaparują w tym kasku bo wtedy będę jechał na ślepo |
Spoko - będzie nas dwóch
mjsystem napisał/a: | Żeby nie było, moja Magda przyjeżdża ze mną więc proszę koledzy o towarzystwo dla mojej Madzi |
Miejmy nadzieję, że jak mnie zobaczy to ze szczęścia mi rąk nie powyrywa
sveno - 10-11-2012, 10:56
Ślązacy juz się zbierają?
Jackall - 10-11-2012, 11:08
dawidoski13, mam taką nadzieję
|
|
|