To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer CB0 Biały Misiek

projektyKJR - 06-07-2012, 09:39

halogeny sam montowałeś czy kupiłeś zderzak taki specjalny
diabełek - 06-07-2012, 09:53

wiesz co z tego co wiem to mój lancer to wersja glxi i ona jest tak dopasiona ale mogę się mylić. a zderzak jest nie drogi trochę na allegro poszukasz i znajdziesz nawet w kolorze idzie dorwać zderzak. wiec naprawdę polecam napewno będzie to zmiana na duży PLUS :)
rosomak1983 - 06-07-2012, 14:36

diabełek, własnie z boku wyglada godnie natomiast z przodo-boku razi to wystajace koło poza obrys auta. Za małe ET albo za szeroka felga.
diabełek - 06-07-2012, 22:26

hm jak sie stoi kolo auta to felga nei wystaje po za obrys auta.

a oto co dostałem

tak wyglądał na oryginalnych springach

xluki - 07-07-2012, 12:31

MTS nie był chyba najlepszym wyborem :roll:
diabełek - 09-07-2012, 23:05

a bardzo fajny wybór na pewno lepszy niż jamex :mrgreen:

rosomak1983 - 10-07-2012, 00:45

Swietnie, wyglad bardzo sie poprawił. tego było trzeba... A jak z komfortem :P :P :P
diabełek - 10-07-2012, 07:48

wygląd to przede wszystkim teraz cieszy oko. a nie fajna felga i olbrzymi prześwit miedzy nadkolem a opona to było bee :)

a jeśli chodzi o wygodę hmm nie zarejestrowałem zmian i tak na tym niskim profilu jest twardo i zbiera każda nierówność na drodze ale zawias nowy to jeszcze się dobrze sprawuje

ale poprawiły się warunki jezdne odczuwalne :) nisko bezpieczniej :)

- tylko trzeba uważać na progach i przy krawężnikach

idas - 11-07-2012, 12:18

Też chcę takie felgi!!!! :)
diabełek - 12-07-2012, 14:22

a zapraszam do kupna albo kiedyś możemy się dogadać :) jak coś innego wpadnie mi w oko
diabełek - 23-09-2012, 16:26

hmm z autem narazie się nic nie dziej jeżdżę nim na codzie i kompletuje pierdółki by potem wsio pomalować razem z autem

Progi + klapa i lotka evo

rosomak1983 - 23-09-2012, 17:05

Progi z evo II sa niezbedne, dobry mod. Ostatnio robiłem blacharke i zdjałem je ,(przy okazji pomaluje) ale tesknie za nimi codziennie... Robia robote w wygladzie. :D

Natomiast lotki z EVO I-III to dla mnie beznadzieja totalna... Z przódu patrzac na auto wygladaja super robia zadarta agresywna dupke ale patrzac centralnie z tyłu - totalna kwadraciasta ławka z parku :roll: :roll: :roll: Jesli przy pełnym evo looku jeszcze to jakos przejdzie to przy seryjnym przodzie słabo to widze...

Pozatym ciesze sie z aktualizacji tematu bo myslałem ze zapał przygasł :P

diabełek - 24-09-2012, 14:55

no ale i tak będę polować na progi z evo III.

ee szpojler jest edit kozak :) tylko żeby był biały :)

a nie temat nie ucichł tylko nic się nie działo jest kompletowanie gratów by go pomalować

to jest moje oczko w głowie ;)

Edit:Słowo zbędne.

Ja_good - 25-09-2012, 07:55

obmacalem rano.... fajnie wyglada 8)
diabełek - 25-09-2012, 10:57

Ja_good podziękował twój tez nie zgorsza ;] ale szkoda ze tylko na fotkach go widać :) miała być jakaś sesja twojego ulepa i mojego i co... :)

Ja_good wiesz o co cie prosiłem o tą zaślepkę zobacz jak to teraz wygląda fajna lota a z przodu taka dziura kolo halogena no nie może tak być :) dogadajmy się :) chyba ze sprzedałeś już przód cały