To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

koszmarek - 11-04-2012, 19:26

niestety, nie jest mi chyba dane trafić na normalny egzamin :/ ostatnie podejście 15ego maja :/
Tomek - 11-04-2012, 19:34

Cytat:

niestety, nie jest mi chyba dane trafić na normalny egzamin :/ ostatnie podejście 15ego maja :/

a jaką kategorię ty zdajesz ??

gigant87 - 11-04-2012, 20:30

A ja dziękuję za trzymanie kciuków. :D

Miałem ważną rozmowę telefoniczną z właścicielem firmy, która będzie kolejnym moim "dużym statkiem". Tak nazywam firmy, których ofertę poszerzam. :)

To miłego wieczoru! Ja otwieram piwko! :D

volve - 12-04-2012, 10:51

koszmarek napisał/a:

Spokojnie będzie dobrze ;) Nie każdy musi zdać za pierwszym czy drugim razem.
Pewnie oblewasz na mieście ? Wiesz, u Was niestety w Warszawie jest bardzo duży ruch, ludzie wykorzystują każdą lukę(nawet jak jej nie ma) i dlatego sądzę, że ciężej jest zdać. Dodatkowo 30h jazdy to jest śmiech na sali, jak ktoś bez wcześniejszych doświadczeń ma w tak krótkim czasie nauczyć się jeździć ?
Także dokupuj parę h jazdy(może u innego instruktora? Może zwróci uwagę na inne błędy, których nie zauważa obecny?) i jazda na egzamin ;) Całe forum trzyma kciuki 15 maja ;)

stary alfer - 12-04-2012, 11:19

volve napisał/a:
Wiesz, u Was niestety w Warszawie jest bardzo duży ruch,

Duży ruch to masz w Szczecinie. W Warszawie jest duży bezruch ;)

Powodzenia Martyna. Będzie dobrze.

koszmarek - 12-04-2012, 11:31

volve, stary alfer, dzięki chłopaki.. No właśnie na mieście najgorzej, swoją drogą na koło Harpagana :P Więc oby do trzech razy sztuka :)
fergul11 - 12-04-2012, 12:18

stary alfer napisał/a:
ruch to masz w Szczecinie
szczególnie na tych waszych "kosmicznych rondach" umówiłem się z dziewczyną w pobliskim kinie i... :butthead: z randki , na pieszo zabłądzić można jak ktoś pierwszy raz :mrgreen:
stary alfer - 12-04-2012, 12:26

fergul11 napisał/a:
szczególnie na tych waszych "kosmicznych rondach" umówiłem się z dziewczyną w pobliskim kinie i... :butthead: z randki , na pieszo zabłądzić można jak ktoś pierwszy raz

Niemiec wiedział jak zrobić żeby nie było łatwo ;)

fergul11 - 12-04-2012, 12:34

stary alfer napisał/a:
Niemiec wiedział jak zrobić żeby nie było łatwo
no fakt , ale po 20 razie miałem już pewne osiągnięcia :mrgreen: , a po 40 przyjeździe poruszałem się całkiem sprawnie , tyle że 22lata nieobecności wymazały szczegóły i pozostał mglisty obraz całości .
ps;stoi jeszcze ten pomnik z gwiazdą na wierzchołku?

stary alfer - 12-04-2012, 12:41

fergul11 napisał/a:
ps;stoi jeszcze ten pomnik z gwiazdą na wierzchołku?

Pewnie mówiesz o nim: http://maps.google.pl/map...147.34,,2,-2.13

Niestety gwiazdy brak ;)

fergul11 napisał/a:
tyle że 22lata nieobecności wymazały szczegóły i pozostał mglisty obraz całości .

Delikatnie mówiąc się pozmieniało ;)

volve - 12-04-2012, 12:42

stary alfer napisał/a:
Niemiec wiedział jak zrobić żeby nie było łatwo

No nie do końca Niemiec :P Ogólnie to Szczecin ma układ wzorowany na Paryskim, który to zaprojektował francuz G.E. Haussmann :P

stary alfer - 12-04-2012, 12:56

volve napisał/a:
No nie do końca Niemiec :P Ogólnie to Szczecin ma układ wzorowany na Paryskim, który to zaprojektował francuz G.E. Haussmann :P

Niemiec czy Francuz obojętnie ;)

Biorąc pod uwagę, że wzorem była Galaktyka Oriona być może były to obce cywilizacje. :P

Mnie się z jakimś filmem S-F kojarzy.

volve - 12-04-2012, 13:33

A dla mnie to nasz układ jest jasny i czytelny :mrgreen: Wjeżdżając do takiego Poznania jak człowiek wjedzie na którąś z tych wąskich uliczek to zaraz się gubi :P
A u nas po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja i jazda jest przyjemnością, jakby jeszcze ludzie potrafili po rondach jeździć, to w ogóle byłoby idealnie ;)

Efa! - 12-04-2012, 15:43

pamar napisał/a:
O rany! Efcia, coś ty znowu odwaliła :(

Haha! Pamar, no bo u mnie nie może być nudno, wiadomo, znacie mnie już trochę ;)

Marcino, Uwex, Fergul, Jacek11, dzięki za słowa otuchy!

vince_81 - 12-04-2012, 21:13

Efa!, a który stopień poparzeń? Tzn, popękane bąble i rany są, czy rumień i małe, niepękające bąble? Bo jak to drugie to jako ulgę w cierpieniu polecam TERMCOOL w sprayu. Tworzy na powierzchni oparzenia cienką warstwę czegoś w rodzaju opatrunku żelowego. Chłodzi i wykazuje działanie znieczulające miejscowo. Skuteczne dziadostwo jest, i niedrogie - puszka chyba 150 ml kosztuje między 8 a 10 złotych. Minusem jest to, że nie można go stosować na otwarte rany. Mam nadzieję, że Ty będziesz mogła :wink:

I co ja to jeszcze miałem...aha! Że chłodnica wymieniona i Misiek się już nie poci :mrgreen: