Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy)
Anonymous - 24-04-2008, 20:31 Temat postu: Szukam dobrego blacharza Witam, poszukuje dobrego i w miarę taniego blacharza. Wczoraj tj Środa około godz 18:30 na ulicy morskiej w Gdyni przy estakadzie, jakiś <cenzura> zajechał mi drogę po czym <cenzura> - uciekł Nie znam numerów jego rejestracji, jedynie wiem że było to coś srebrnego i chyba kombi, także koszty <cenzura> muszę sam ponieść. Ostatnio na spocie ktoś mówił, nie pamiętam kto, że jakiś czas temu sam musiał dać swojego miśka na warsztat. Jeżeli to przeczyta proszę o odpowiedź. A chciałem <cenzura> właśnie kupować alusie do cari, grrrrrrrrr
sruba - 24-04-2008, 20:42
Armator, nie bawilbym sie w naprawianie tego blotnika, tylko kupil nowy (uzywany) i go polakierowal.
co do samego warszatu - moj kolega ostatnio robil swoje suzuki, gdzies niedaleko gdanska - kolo Kolbud, czy cos - nieduzo go skasowali, a z wykonania byl bardzo zadowolony.
jak chcesz to go zapytam i wrzuce tu namiar.
ps. wspolczuje.
Anonymous - 24-04-2008, 21:15
Ja kiedyś mówiłem o moim blacharzu. Jak to się mówi niejedno razem - mój misiek był u niego 2 razy już (poza przeglądami, bo to też mechanik), w tym po imprezie ze spadającym drewnianym słupem :/
Jestem ogólnie zadowolony z jego usług i jest w miarę tani (250 za element za lakierowanie). Robi dosyć solidnie.
Warsztat znajduje się w Pruszczu, oto dane:
KIEDROWSKI EDMUNT Zakład Mechaniki Pojazdowej
wojewodztwo : pomorskie
ulica : Sikorskiego 15
kod : 83-000 miasto : PRUSZCZ GDAŃSKI
Tel 1 : 058 683 42 62
Jeśli chcesz jakieś wskazówki/ masz pytania - napisz wiadomość prywatną, albo na gg (241478)
Kibloo - 24-04-2008, 21:17
rzeczywiście kawał s..na, a żeby tak wyciął w pierwsze drzewo i to i owo mu w otwór...
trzymaj się bracie...
P.S. to co Śruba mówi jest niezłym rozwiązaniem, taniej i lepiej i szybciej...
pozdro
Anonymous - 24-04-2008, 21:32
Kibloo napisał/a: | P.S. to co Śruba mówi jest niezłym rozwiązaniem, taniej i lepiej i szybciej... |
Mam kolege w pracy, były blacharz to mi zaśpiewał jakieś 350. Wole najpierw sie popytać zanim sie zdecyduje, a nóż znajdę taniej.
Kibloo - 24-04-2008, 21:39
berlingo kiedyś klepał mi gość z pogórza górnego, jak mnie pamięć nie myli Dobrucki, firma tez się tak zwie, namiarów nie znam, ale nie zrobił źle... zawsze można popytać...
pozdro
Anonymous - 24-04-2008, 22:11
Ja znam dobrego i nie drogiego blacharza z rumii - jak bedziesz chciał to pisz
[ Dodano: 24-04-2008, 22:17 ]
wiesz co patrze sobie i Śruba ma rację -chya będzie lepiej kupić nowy i pomalowac bo za robotę i malowanie pewnie wyjdzie tyle co za nowy+malowanie...
sprawdź ceny.
Jak coś to mam sklep w cisowej który ma dość dobre ceny!!
Anonymous - 25-04-2008, 09:50
Ja swoją klipsę dałem do blacharza w czarlinie (koło Tczewa). Facet się nazywa Grudzieński. Jest dokładny i przykłada się do roboty, ale niestety ma długi czas realizacji zlecenia. Bierze 300zł za jeden element. Robił auta też znajomym i faktycznie nieźle się sprawił.
Anonymous - 30-04-2008, 08:12
Potwierdzam AUTO-EXPRES na Dzwigowej jest ok. rozrzad, wymiana gumek drazka stabilizatora przod, filtr paliwa ( ciezko bylo ), uszczelnienie miski olejoej, wymiana oleju + filtr i kilka jeszcze innych "swierszczykow" ktore wyszly w praniu. Mechanik mily i cierpliwy, co prawda jak skonczyl to powiedzial ze nie moze patrzec na mitsu juz - walczyl z filtrem paliwa ( ciezkie dojscie ) Robota wykonana fachowo. Jestem zadowolony, polecam. Dlugie okresy oczekiwania w kolejce
Anonymous - 16-05-2008, 23:02
jest jeszcze warsztat napraw samochodów japońskich na ulicy szuberta
akbi - 17-05-2008, 09:19
marcostan napisał/a: | jest jeszcze warsztat napraw samochodów japońskich na ulicy szuberta |
jak chyba ktoś już pisał powyżej ... niestety dość drogi warsztat
Nefre - 17-05-2008, 15:21
Gdzie w trojmiescie (chociaz najlepiej w Gdyni) mozna naprawic zderzak? Mialam mala stluczke, w wyniku ktorej przedni zderzak ma dziurke, wgniecenie i ryyyyyse. Ile moze kosztowac naprawa tego? Wolalabym naprawiac niz kupowac nowy, bo na tylnim zderzaku poprzedni wlasciciel nie postaral sie z wyborem koloru lakieru do zamalowania otaracia i przy okazji moznaby to zalatwic.
josie - 19-05-2008, 11:24
Nefre napisał/a: | Gdzie w trojmiescie (chociaz najlepiej w Gdyni) mozna naprawic zderzak? |
Najpierw powinien to raczej obejżeć lakiernik. Dziurkę trzeba będzie pewnie zaspawać (trzeba poszukać spawania plastików).
Wgniecenie jeśli nieduże to do zaszpachlowania, jeśli większe to na ciepło wyciągną tam gdzie spawają plastiki. Rysa to już u lakiernika.
W lakierniach malowanie elementu to około 300-350zł. Dochodzi spawanie - pewnie ok 100zł.
Ale u lakiernika nieoficjalnego zapłacisz ok 150zł, a będzie zrobione podobnie.
Nefre - 19-05-2008, 12:32
Dzieki. W takim wypadku to chyba bardziej oplaca sie kupic zderzak pod kolor, co nie?
josie - 19-05-2008, 13:22
Nefre napisał/a: | Dzieki. W takim wypadku to chyba bardziej oplaca sie kupic zderzak pod kolor, co nie? |
Jeśli się taki znajdzie to może być taniej, tylko trzeba wcześniej się dowiedzieć czy z nim wszystko OK. No i poprosić o dobre pakowanie, bo różnie kurierzy tym rzucają
|
|
|