Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Hubeeert - 24-10-2005, 10:58
Krzyzak napisał/a: | dekolt Efy - to jest TO |
Krzyzak a Baśka wie
Firebee - 24-10-2005, 11:03
Krzyzak napisał/a: | dekolt Efy - to jest TO! . |
No Krzyzaczku tak ogladajac fotke to chyba akurat nie masz na co narzekac co?:P
Krzyzak - 24-10-2005, 11:07
Ja bynajmniej nie narzekam - tylko nasza Efcia wysunęła propozycję ubioru, więc ją stawiam tutaj za wzór.
Grześku - 24-10-2005, 11:11
Robert Bryl napisał/a: | A jak kto lubi... Ja tam wychodzę z założenia, że dość szczelnie okryta..... |
Twoje założenia są XVIII-wieczne, równie dobrze można podziwiać samochód patrząc na niego przez zamkniety garaż.
Atrakcyjna kobieta powinna być nowoczesna i umiec pokazć swoje ciało nie przekraczając granc dobrego smaku. A dekold i mini jest jak najbardzej odpowiednim ku temu sposobem.
Anonymous - 24-10-2005, 13:29
Jackie napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | Podziwiałem. |
No ja to podziwiam wyobraźnię kolegi...Pogratulować
|
Jackie, widziałeś kluby Irbidu lub Ammanu w realu, czy nomadów na pustyni na filmach?? Widziałeś arabskie dziouchy na na ich uniwersytetach, czy filmy ze slumsów gdzie mieszkają w Jordanii Palestyńczycy z Zachodniego Brzegu???
Naprawdę, kobiety o których piszę (z zdecydowanie middle and upper class) były tak ubrane, że były i zakryte i bardzo kobiece. Dość dobrze było widać, co jest zakryte. A dobór kolorów, faktur, dodatków itede...
Krzyzak napisał/a: | Ja zdecydowanie popieram europejskość - miseczka E, dekolt Efy - to jest TO! Zdecydowanie bardziej do mnie przemawia niż firany na twarzy. |
Och, woalka na twarzy potrafi być bardzo sexy
Grześku napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | A jak kto lubi... Ja tam wychodzę z założenia, że dość szczelnie okryta..... |
Twoje założenia są XVIII-wieczne, równie dobrze można podziwiać samochód patrząc na niego przez zamkniety garaż.
Atrakcyjna kobieta powinna być nowoczesna i umiec pokazć swoje ciało nie przekraczając granc dobrego smaku. A dekold i mini jest jak najbardzej odpowiednim ku temu sposobem. |
Dekolt - cóż dekolt właśnie jest jak najbardziej 17 wieczny Proszę zwrócić uwagę na kreacje księżnej du Barry i tych okolic pod kątem dekoltu
Co do spodniczek mini - otóż jeśli to pokazuje zalety nóżek to fajnie. Tyle, że ca. 80% pań noszących mini nigdy nie powinno tego robić... niestety Przyroda nie jest demokratyczna, sorry...
Idąc dalej - biodrówki skaracają kobiecie nogi. Masz po prstu wrażenie że talia jest niżej niż jest, bo występuje wyraźna pozioma linia podziału. Czy mam przypominać, że we współczesnej kulturze europejskiej za bardziej pożądane uchodzą panie z dłuższymi nogami i wyżej posadowioną talią? Biodrówki zniekształcają klasyczną sercowatą linię pupy... i co? Spróbuj dziś kupić babskie dźinsy nie biodrówki... Trzeba sie zdrowo nachodzić...
Taaa, wiem, moje poglądy są XVIII wieczne...
Ale ja nieskromnie uważam, że zdażyło mi sie widzieć kilkakrotnie naprawdę dobrze ubrane kobiety, za którymi oglądałem się po to by podziwiać ich inteligencję i smak.
Pzdrw.
Jackie - 24-10-2005, 13:46
Robert Bryl napisał/a: | Jackie, widziałeś kluby Irbidu lub Ammanu w realu, czy nomadów na pustyni na filmach??... |
no przecież mówię, że gratuluję A tak serio to faktycznie można kobitkę ubrać tak, że działa jakby była bez ubrania ale takie całe zakryte?? No kurcze musiałbym zobaczyć ale na razie jakoś nie bardzo to do mnie przemawia (ale nie widziałem więc się kłócić nie będę)
Pozdrawiam
Anonymous - 24-10-2005, 13:56
Jackie napisał/a: |
A tak serio to faktycznie można kobitkę ubrać tak, że działa jakby była bez ubrania ale takie całe zakryte?? |
No przecież piszę, że twarz i dłonie odkryte...
Efa! - 24-10-2005, 19:06
No ja też twarz mam odsłoniętą. Dłonie nie
Matejko - 24-10-2005, 21:30
ale noooozki
piwkotom - 24-10-2005, 22:59
Matejko napisał/a: | ale noooozki |
ja tam jestem zonaty, wiec nic nie mowie
Karwoś - 24-10-2005, 23:10
Ja nic nie powiem bo to co powiem - nawet gdybym wiersze tworzył - wypadłoby przy tym blado oj bladziutko.
Anonymous - 25-10-2005, 08:20
To może ja jakieś swoje zdjęcie zamieszczę, też trochę posłucham och i ach
Anonymous - 25-10-2005, 08:28
Efa! napisał/a: | No ja też twarz mam odsłoniętą. Dłonie nie
|
Zdjęcie prawie ładne. Pomysł całkiem OK. IMO źle dobrane buty (do ciemnej reszty stroju). Nienajlepsze oświetlenie twarzy. Gdy popatrzyłem na zdjęcie pierwsze co zobaczyłem był przeraźliwie biały trójkąt mocno doświetlonego nosa na buźce lekko umieszczonej w cieniu...
Oczywiście sorry za uwagi i nic osobistego, ale szczególy się liczą...
Pzdrw.
Moominek - 25-10-2005, 08:36
Efa! napisał/a: | No ja też twarz mam odsłoniętą. Dłonie nie |
Czy to ta sama Efa co w avatarku? Ten klimat, lata 20, lata 30... ale wiesz Efa, przy Twoich oczach woalka i na priv masz pełną skrzynkę
piwkotom napisał/a: | ja tam jestem zonaty, wiec nic nie mowie |
A ja tam bez krempacji powiem WOW!! No niezła, niezła... fotka Aż się fotograf chyba zapatrzył na modelkę, bo nie do końca dobrze wykadrował. Wykładzina z prawej mu się skończyła
Apropos ubranych/rozebranych pań to bawi mnie widok dziewczyn w zimę ubranych w kożuch, lisa, czapkę z norek, długie kozaki i ... mikro spódniczkę
piwkotom - 25-10-2005, 08:38
Fido__ napisał/a: | To może ja jakieś swoje zdjęcie zamieszczę, też trochę posłucham och i ach |
buhahaha, to zes zaszalal
no.. ale zapodawaj, jak widac po tresci postow sa gusta i gusciki
|
|
|