Nasze Miśki - Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T
drexvs - 02-07-2013, 12:28
Hugo pokarz nam jakieś zdjęcie z podświetlaniem
Galancik piękny lecz jak byłby on jeszcze czarny ! To była by bestia (zboczenie mam do czarnego koloru auta)
Tomii - 02-07-2013, 16:55
no ładny, ładny tylko szkoda że srebrny
Hugo - 02-07-2013, 21:26
drexvs napisał/a: | Hugo pokarz nam jakieś zdjęcie z podświetlaniem |
Przód:
Tył:
drexvs napisał/a: | jak byłby on jeszcze czarny ! To była by bestia | Tomii napisał/a: | szkoda że srebrny | Na czarnym, granatowym itp. ciemnym lakierze w ogóle nie widać pakietu Avance. Gdybym miał takiego to byłby na sprzedaż. Jedyny plus ciemnego Gala to to, że później widać korozję... Żaluję, że białych nie było.
fj_mike - 02-07-2013, 22:28
Hugo napisał/a: | Żaluję, że białych nie było. |
Były. Mam przecież jednego
Hugo, widać, że jesteś baaaardzo zadowolony z nowego starego auta
krzychuzzz - 02-07-2013, 23:02
Hugo napisał/a: | Na czarnym, granatowym itp. ciemnym lakierze w ogóle nie widać pakietu Avance |
Ciekawa teoria
Za to srebrnego bardzo łatwo pomylić wieczorem z Seatem Leonem Top Sport (no offence)
drexvs - 02-07-2013, 23:17
Hugo napisał/a: | drexvs napisał/a: | Hugo pokarz nam jakieś zdjęcie z podświetlaniem |
Przód:
[url=http://images42.foto...d3m.jpg]Obrazek[/URL]
Tył:
[url=http://images37.foto...2am.jpg]Obrazek[/URL]
drexvs napisał/a: | jak byłby on jeszcze czarny ! To była by bestia | Tomii napisał/a: | szkoda że srebrny | Na czarnym, granatowym itp. ciemnym lakierze w ogóle nie widać pakietu Avance. Gdybym miał takiego to byłby na sprzedaż. Jedyny plus ciemnego Gala to to, że później widać korozję... Żaluję, że białych nie było. |
Jednak ja bym podświetlił to na zimny biały nie ciepły
inq - 03-07-2013, 00:44
Hugo napisał/a: | spryskiwacze reflektorów od Range Rovera |
Coś więcej? Wyglądają świetnie, ale jak z montażem? Z jakiego dokładnie RR? Psiukają na cały klosz czy tylko na soczewkę? Hugo napisał/a: | kochane maleństwo, |
Sorry, że się czepiam, ale ten fotelik nie wygląda na bezpieczny. Poza tym pilnuj tych osłonek na pasach żeby były wyżej bo przy mocniejszym hamowaniu można nieźle otrzeć szyjkę
Hugo - 03-07-2013, 08:16
fj_mike napisał/a: | Były. Mam przecież jednego | Ale kombi krzychuzzz napisał/a: | Za to srebrnego bardzo łatwo pomylić wieczorem z Seatem Leonem Top Sport (no offence) | Przedni zderzak? Potwierdzam, miałem już takie porównanie. drexvs napisał/a: | Jednak ja bym podświetlił to na zimny biały nie ciepły | Zdjęcia są fatalnej jakości, są tam zwykłe żarówki W5W. Nie toleruję diód. inq napisał/a: | Coś więcej? Wyglądają świetnie, ale jak z montażem? Z jakiego dokładnie RR? | Wszystko w tym temacie: http://forum.mitsumaniaki...r%F3w&start=135 (czytaj od strony 10). inq napisał/a: | Psiukają na cały klosz czy tylko na soczewkę? | Każdy spryskiwacz ma 2 dysze, obecnie ustawione są obie na soczewkę, ale w każdej chwili mogę wewnętrzne dysze skierować na światła drogowe. Są okrągłe, więc nie ma problemu. inq napisał/a: | Sorry, że się czepiam, ale ten fotelik nie wygląda na bezpieczny | Zgadza się, jest już stary, wziąłem od siostry tymczasowo, mam nowy markowy, ale Olivier jest jeszcze za mały do niego i musi w tym jeszcze trochę pojeździć.
fj_mike - 03-07-2013, 09:40
Hugo napisał/a: | Ale kombi |
Przecież to sedańczyk, fakt avancowany.
gawron - 03-07-2013, 10:54
Dopóki nie miałem srebrnego uważałem że avance to tylko czarny-ale już zmieniłem zdanie i uważam że A69 po polerce wygląda efektowniej niż czarny. Ale to tylko moje skromne zdanie
Fragu - 03-07-2013, 11:58
gawron, powiem Ci, że mam podobnie. Sam chciałem kupić każdy kolor tylko nie srebrny - no i jaki kupiłem ...i coraz bardziej mi się podoba! A że ruda lepiej widać na jasnym to tylko motywuje do walki
Torp12 - 03-07-2013, 12:24
Fragu pochwalisz sie wkoncu tym Swoim galem ?:)
radek79 - 03-07-2013, 12:29
ja mam czarnego gala i już więcej w tym kolorze nie kupię, ładnie wygląda na podjeździe umyty i wywoskowany, sąsiedzi jadą każdy się ogląda, wtedy mały deszczyk i
Fragu - 03-07-2013, 12:35
Torp12, teraz urlop i sporo spraw - ale spoko temat się załozy
Hugo - 03-07-2013, 12:58
fj_mike napisał/a: | Przecież to sedańczyk, fakt avancowany. | Kogo?
|
|
|