Nasze Miśki - Outsilver 2.0 4WD Sport
mkm - 31-03-2016, 20:48
a ja jestem na nie .
Wg. mnie lepiej by było gdybyś pomalował ten "pas" który idzie w kierunku halogenów, a dół zderzaka zostawił w kolorze
Jaro1974 - 31-03-2016, 21:02
Maciek, powiem Ci że nie pomyślałem o tym
Tylko dokładka była w kolorze srebrnym a teraz jest w czarnym
grzesiopol - 31-03-2016, 21:36
robertdg napisał/a: | Przydałoby się wiecej stickerów na zadku co by symetrycznie było | w czerwcu pojawi się następny
Jaro1974 - 08-04-2016, 20:55
W dniu dzisiejszym zostały wymienione w miśku łożyska kół tylnych. A wszystko przez to że jak go kupiłem to miał strasznie pochylone koła przez niesprawne tuleje w wahaczach i po prostu łożyska pracowały inaczej niż powinny. A ostatnio zaczęły dość mocno hałasować więc zostały wymienione i myślę że będzie spokój na co najmniej następne 200.000 km. Jeszcze tylko wymienić oleje w skrzyni, transferze i dyfrze i będzie spokój z mechanicznymi sprawami. Zostanie tylko blacharka do ogarnięcia C.D.N.
robertdg - 09-04-2016, 08:00
Jakiej marki lożyska wrzuciles
Jaro1974 napisał/a: | Jeszcze tylko wymienić oleje w skrzyni, transferze i dyfrze i będzie spokój z mechanicznymi sprawami. | Siur, skrzynka wódki z sąsiadem braknie aby ogarnąc to wszystko
Jaro1974 - 09-04-2016, 09:51
Miały być BTA ale ostatecznie poszedłem trochę wyżej i zarzuciłem KOYO
robertdg napisał/a: | Siur, skrzynka wódki z sąsiadem braknie aby ogarnąc to wszystko |
Może się tak zdarzyć
robertdg - 09-04-2016, 14:10
Jaro1974 napisał/a: | Miały być BTA ale ostatecznie poszedłem trochę wyżej i zarzuciłem KOYO | Doskonałe posunięcie, w nagrode musisz opróznić skrzynke wódki
Jaro1974 - 09-04-2016, 22:17
robertdg napisał/a: | w nagrode musisz opróznić skrzynke wódki |
Dziś już nie ogarnę ale w niedalekiej przyszłości, kto wie
Jaro1974 - 25-08-2016, 21:25
Dawno nie pisałem nic w temacie więc trzeba to nadrobić. A więc: trochę kilometrów narobiłem, nic nie robiłem bo nie musiałem ale w końcu coś się musiało zacząć dziać. Mianowicie wydech zaczął mi się rozszczelniać między środkowym a tylnym tłumikiem. Ale jeszcze z tym obskoczyłem wyjazd służbowy do Powidza w lipcu. Po powrocie jeszcze parę ładnych kilometrów tak zrobiłem ale już zacząłem myśleć o nowym wydechu. sytuacja z przed tygodnia przyspieszyła moją decyzję o zakupie nowego wydechu i tak oto wczoraj w outku zagościł nowy środkowy i tylny tłumik made in EU Oczywiście bez małej rzeźby się nie obyło ale czego się nie robi dla miśka żeby był sprawny Dodatkowo miałem problem z tylnym lewym zaciskiem który pożerał klocki jak tylko mógł W dniu dzisiejszym musiałem znów zajrzeć do tego zacisku i wymienić klocki ponieważ te które były na pewno by wyjazdu na zlot i z powrotem nie wytrzymały Założyłem nowe klocki textar-a oraz przesmarowałem (choć prowadnice nie stały) wszystko co było tylko możliwe. Oczywiście delikatnie zmodyfikowałem prowadnice ( wywaliłem gumki które mają tłumić drgania) i teraz zobaczę co dalej się będzie działo. W każdym bądź razie tłoczki pracują tak jak powinny pracować. No i to by było na tyle jeśli chodzi o prace przy miśku. Jako ciekawostkę dodam że dziś misiek ma na cyferblacie dwójkę z przodu C.D.N.
Bizi78 - 25-08-2016, 21:29
Jaro1974 napisał/a: | Jako ciekawostkę dodam że dziś misiek ma na cyferblacie dwójkę z przodu C.D.N. |
Mój osiągnie dwójkę w drodze na zlot .
Jaro1974 - 28-10-2016, 18:13
Wiadomości czas uzupełnić. Kilometry lecą i niebawem czeka mnie wymiana oleju plus filtry. Dobrze bo na zimę jak znalazł. Poza tym trochę się pobawiłem w wolnym czasie w garażu i felgi z oponami zimowymi zmieniły trochę wygląd. Dziś wrzuciłem ich na samochód bo już chyba nadszedł na to odpowiedni czas. Poza tym jak wspomniałem we wcześniejszym poście założyłem nowy wydech i ten też zmienił kolor ze srebrnego na czarny. Zawsze to jakieś zabezpieczenie przed wszędobylską korozją I to by było na tyle. C.D.N.
A teraz fotorelacja z dzisiejszego dnia:
Andrew - 28-10-2016, 21:44
Kolekcjoner outków Fajnie się prezentuje
Jaro1974 - 28-10-2016, 22:37
Oj tam kolekcjoner Lepiej brzmi naprawiacz
robertdg - 29-10-2016, 07:29
Jaro1974 napisał/a: | Lepiej brzmi naprawiacz | Gdybyś wcześniej nie popsuł to byś naprawiać nie musiał
Jaro1974 - 29-10-2016, 09:41
robertdg napisał/a: | Gdybyś wcześniej nie popsuł to byś naprawiać nie musiał |
Ja tylko dotknął
|
|
|