Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
mlun - 26-06-2008, 22:19
Pozdrowienia dla akbiego:P widziałem dziś jego Gala pod dworcem centralnym około 15:P
akbi - 27-06-2008, 08:59
mlun napisał/a: | Pozdrowienia dla akbiego:P widziałem dziś jego Gala pod dworcem centralnym około 15:P |
Dzięki
...akurat żonka swoją siostrę z PKP odbierała.
... jutro po blisko dwóch tygodniach wyjeżdżam z Waszego pięknego miasta .... wczoraj stwierdziłem, że macie jednak bardzo ładną starówkę , szkoda tylko, że niemalże wszędzie jest ona dopuszczona do ruchu samochodowego
Anonymous - 01-07-2008, 20:12
Dziś jadąc rano Grójecką w stronę centrum w okolicach Korotyńskiego zauważyłem chyba klubowego srebrnego Lancera, z tylu miał przytwierdzoną wizytówkę - pewnie Mitsumaniaków
Klubowicz czy nie serdecznie pozdrawiam
Student - 02-07-2008, 13:36
Niedziela ok. 18.00-tej obwodnica Radzymina w stronę Warszawy, srebrna Carisma HB z naklejką Maniaków na tylnej klapie, rej. daleko z poza W-wy i cztery osoby w środku. Chciałem poprosić na pobocze ale strasznie zmęczeni byli. A taką ochotę miałem na piwko w ogrodzie. No i zaraz w Markach trzy kontrole radarowe były-trzeba uważać.
siwek - 02-07-2008, 15:59
Student napisał/a: | Niedziela ok. 18.00-tej obwodnica Radzymina w stronę Warszawy, srebrna Carisma HB z naklejką Maniaków na tylnej klapie, rej. daleko z poza W-wy i cztery osoby w środku. Chciałem poprosić na pobocze ale strasznie zmęczeni byli. A taką ochotę miałem na piwko w ogrodzie. No i zaraz w Markach trzy kontrole radarowe były-trzeba uważać. |
ja ci dam strasznie zmęczeni!!! to tylko przyszły teściu po trzydniowych walkach musiał troche poodpoczywać
to ty sie wlokłeś poboczem też miałem ochote na zimne piwko...ehh
a naklejeczki to nie łaska nakleić ani pomachać do swojego??
Student - 03-07-2008, 06:52
Normalnie jak człowiek jedzie 120 to się wlecze, a zapomniałeś jak Cię szybko doszedłem po tym jak zobaczyłem klubową na klapie, a zapomniałeś kto prowadził na czele kordon przez obwodnicę (o prędkościach nie piszę bo mandat się należy ), a zapomniałeś kto pomachał jak byłeś na lewym a Ja się przyglądałem co to za emeryci tak się wleką z klubową naklejką.
Normalnie nie mogę....na moim terenie taka obelga. Co fakt to fakt, naklejki nie mam
Ale na poważnie, jak często robisz tą trasę , zapraszam na piwko, widziałeś gdzie skręcałem a domek ma nieopodal więc spotkać zawsze się można.
siwek - 03-07-2008, 15:51
Student napisał/a: | co to za emeryci tak się wleką z klubową naklejką. |
to sie uśmiałem bo troche mi jeszcze brakuje do emerytury szkoda że taki ruch sie pózniej zrobił
Student napisał/a: | a zapomniałeś jak Cię szybko doszedłem po tym jak zobaczyłem klubową na klapie |
no niech ci bedzie że szybko...
Student napisał/a: | a zapomniałeś kto pomachał jak byłeś na lewym a |
nie widziałem jak machałeś bo też bym odmachał choć i tak po tym jak mnie dogoniłeś domyśliłem sie że jestes "swój"
tamtędy rzadko jezdże bo wracałem z Kamieńczyka (odbierałem teściów przyszłych) ale w każdy weekend jestem na Pradze u Kobiety swojej więc mozemy sie umówić na....soczek
Moominek - 07-07-2008, 21:45
Pozdrowienia dla właściciela(ki) czerwonego galanta kombii (WJ lub WI) widzianego w Wieliszewie "Żeśmy" sobie pomigali awaryjnymi
Bartek - 09-07-2008, 09:23
Pozdrowienia dla kierowcy (kierowniczki) Outlandera widzianego ok. 8:30 skręcającego z Tamki w Kruczkowskiego
cns80 - 18-08-2008, 22:25
Pozdrowienia dla białego Space Wagona z 2,5 V6 pod maską z którym mijaliśmy się dziś na powiślu
Anonymous - 25-08-2008, 21:07
Harpagan pozdrowiony lekkim trąbnięciem przy Placu Grunwaldzkim.
harpagan - 26-08-2008, 07:48
Cytat: | Harpagan pozdrowiony lekkim trąbnięciem przy Placu Grunwaldzkim. |
Dobrze było zobaczyc Corleone na chodzie
Anonymous - 26-08-2008, 08:40
harpagan napisał/a: | Dobrze było zobaczyc Corleone na chodzie | I vice versa.
harpagan - 04-09-2008, 08:20
Bartek widziany na rogu Brzeskiej/Ząbkowskiej jakies 40 min temu
Pzdr
Gene - 04-09-2008, 09:28
He he a ja pozdrawiam goscia, ktory wiozl lodowke Outlanderem II. Rano ok 7.15 na Zwirki i Wigury.
|
|
|