To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

mlun - 26-06-2008, 22:19

Pozdrowienia dla akbiego:P widziałem dziś jego Gala pod dworcem centralnym około 15:P
akbi - 27-06-2008, 08:59

mlun napisał/a:
Pozdrowienia dla akbiego:P widziałem dziś jego Gala pod dworcem centralnym około 15:P

Dzięki :)
...akurat żonka swoją siostrę z PKP odbierała.
... jutro po blisko dwóch tygodniach wyjeżdżam z Waszego pięknego miasta .... wczoraj stwierdziłem, że macie jednak bardzo ładną starówkę :P , szkoda tylko, że niemalże wszędzie jest ona dopuszczona do ruchu samochodowego :|

Anonymous - 01-07-2008, 20:12

Dziś jadąc rano Grójecką w stronę centrum w okolicach Korotyńskiego zauważyłem chyba klubowego srebrnego Lancera, z tylu miał przytwierdzoną wizytówkę - pewnie Mitsumaniaków :)

Klubowicz czy nie serdecznie pozdrawiam :)

Student - 02-07-2008, 13:36

Niedziela ok. 18.00-tej obwodnica Radzymina w stronę Warszawy, srebrna Carisma HB z naklejką Maniaków na tylnej klapie, rej. daleko z poza W-wy i cztery osoby w środku. Chciałem poprosić na pobocze ale strasznie zmęczeni byli. A taką ochotę miałem na piwko w ogrodzie. No i zaraz w Markach trzy kontrole radarowe były-trzeba uważać. :wink:
siwek - 02-07-2008, 15:59

Student napisał/a:
Niedziela ok. 18.00-tej obwodnica Radzymina w stronę Warszawy, srebrna Carisma HB z naklejką Maniaków na tylnej klapie, rej. daleko z poza W-wy i cztery osoby w środku. Chciałem poprosić na pobocze ale strasznie zmęczeni byli. A taką ochotę miałem na piwko w ogrodzie. No i zaraz w Markach trzy kontrole radarowe były-trzeba uważać. :wink:

ja ci dam strasznie zmęczeni!!! :axe: :axe: :axe: to tylko przyszły teściu po trzydniowych walkach musiał troche poodpoczywać :wink:

to ty sie wlokłeś poboczem :D też miałem ochote na zimne piwko...ehh

a naklejeczki to nie łaska nakleić ani pomachać do swojego?? :P

Student - 03-07-2008, 06:52

Normalnie jak człowiek jedzie 120 to się wlecze, a zapomniałeś jak Cię szybko doszedłem po tym jak zobaczyłem klubową na klapie, a zapomniałeś kto prowadził na czele kordon przez obwodnicę (o prędkościach nie piszę bo mandat się należy :wink: ), a zapomniałeś kto pomachał jak byłeś na lewym a Ja się przyglądałem co to za emeryci tak się wleką :lol: z klubową naklejką.
Normalnie nie mogę....na moim terenie taka obelga. Co fakt to fakt, naklejki nie mam :cry:

Ale na poważnie, jak często robisz tą trasę , zapraszam na piwko, widziałeś gdzie skręcałem a domek ma nieopodal więc spotkać zawsze się można.

siwek - 03-07-2008, 15:51

Student napisał/a:
co to za emeryci tak się wleką z klubową naklejką.

:lol: to sie uśmiałem bo troche mi jeszcze brakuje do emerytury :wink: szkoda że taki ruch sie pózniej zrobił :?

Student napisał/a:
a zapomniałeś jak Cię szybko doszedłem po tym jak zobaczyłem klubową na klapie

no niech ci bedzie że szybko... :)
Student napisał/a:
a zapomniałeś kto pomachał jak byłeś na lewym a

:shock: nie widziałem jak machałeś bo też bym odmachał choć i tak po tym jak mnie dogoniłeś domyśliłem sie że jestes "swój" :)
tamtędy rzadko jezdże bo wracałem z Kamieńczyka (odbierałem teściów przyszłych) ale w każdy weekend jestem na Pradze u Kobiety swojej więc mozemy sie umówić na....soczek :D

Moominek - 07-07-2008, 21:45

Pozdrowienia dla właściciela(ki) czerwonego galanta kombii (WJ lub WI) widzianego w Wieliszewie :) "Żeśmy" sobie pomigali awaryjnymi :)
Bartek - 09-07-2008, 09:23

Pozdrowienia dla kierowcy (kierowniczki) Outlandera widzianego ok. 8:30 skręcającego z Tamki w Kruczkowskiego
cns80 - 18-08-2008, 22:25

Pozdrowienia dla białego Space Wagona z 2,5 V6 pod maską :wink: z którym mijaliśmy się dziś na powiślu :D
Anonymous - 25-08-2008, 21:07

Harpagan pozdrowiony lekkim trąbnięciem przy Placu Grunwaldzkim.
harpagan - 26-08-2008, 07:48

Cytat:
Harpagan pozdrowiony lekkim trąbnięciem przy Placu Grunwaldzkim.

Dobrze było zobaczyc Corleone na chodzie ;)

Anonymous - 26-08-2008, 08:40

harpagan napisał/a:
Dobrze było zobaczyc Corleone na chodzie ;)
I vice versa.
harpagan - 04-09-2008, 08:20

Bartek widziany na rogu Brzeskiej/Ząbkowskiej jakies 40 min temu ;)
Pzdr

Gene - 04-09-2008, 09:28

He he a ja pozdrawiam goscia, ktory wiozl lodowke Outlanderem II. Rano ok 7.15 na Zwirki i Wigury. :wink: