Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Morfi - 23-08-2011, 08:23
że bardzo chce zobaczyć wasze mordki za 4 dni
Uwex - 23-08-2011, 08:35
... że bardzo mi żal, że nie mogę jechać na zlot i że życzę wszystkim zlotowiczom pogody ( ale żeby nawet na chwilę nie popadało ? ) , bo wspaniałej atmosfery to życzyć nie trzeba .
Jackie - 23-08-2011, 10:16
...że jutro idę na gastroskopię.....
...że nie mogę się doczekać zlotu
...że nadal nie palę i dobrze mi z tym
...że wróciliśmy z Misiuchami z wakacji i cieszę się, że jestem znowu w pracy (swoją drogą na blogu Młoda opisała nasz wyjazd i to chyba najlepszy jej wpis jak do tej pory )
Pozdrawiam
koszmarek - 23-08-2011, 14:39
od 17 trzymamy po raz drugi kciuki za moją siostrę ! oby teraz się udało zdać.
Marcino - 23-08-2011, 15:07
ze długo mnie nie było na forum.. i ze moja fascyncja mitsumaniakami przechodzi w inną stronę, jak i pewnie u niektórych, tak jak chyba widać to po ostanim 3miejskim spocie nad jeziorem..:)
Niemniej bede tu zagladał, bo to kopalnia wiedzy i doświadczeń innych uzytkowników.
Marcin-Krak - 23-08-2011, 15:26
Jackie napisał/a: | .że wróciliśmy z Misiuchami z wakacji |
Szwędaliśmy się podobnymi szlakami Poza tym ma Pan strasznie czerwono na parkingu pod salonem
Że chciałem bardzo podziękować (może zarejestrował się na Forum) Koledze z L200 za podwózkę ze Starego Folwarku do Suwałk
Że wróciłem z szalonego wypadu i niestety spadły na mnie sprawy rodzinne - ale tak bardzo nastawiłem się na Zlot, że mam nadzieję, że jednak uda mi się na nim być mimo wszystko
Jackie - 23-08-2011, 16:01
Marcin-Krak napisał/a: | Poza tym ma Pan strasznie czerwono na parkingu pod salonem |
A kiedy byłeś? I dlaczego nie przyjechałeś?
(czerwono bo zrobiliśmy przetarg na 17 L200 do Lasów Państwowych)
Marcin-Krak napisał/a: | ale tak bardzo nastawiłem się na Zlot, że mam nadzieję, że jednak uda mi się na nim być mimo wszystko |
Trzymam kciuki
Pozdrawiam
Marcin-Krak - 23-08-2011, 17:17
Jackie napisał/a: | A kiedy byłeś? I dlaczego nie przyjechałeś? |
Tylko widziałem z okna busa
Kręciłem się po Podlasiu i Suwalszczyźnie przez ostatni tydzień
Freya - 23-08-2011, 22:28
...że sieegurd właśnie ogląda mecz, a ja zwijam się ze śmiechu, bo takie emocje nim targają, że chyba zaraz będę potrzebować pomocy
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW
sieegurd - 24-08-2011, 06:58
Freya napisał/a: | ...że sieegurd właśnie ogląda mecz, a ja zwijam się ze śmiechu, bo takie emocje nim targają, że chyba zaraz będę potrzebować pomocy |
Tak było blisko i klops Więcej serca i sił pozostawiłem na fotelu niż chłopaki na boisku
Nie ma się co martwić Wisełko - podbijemy LE
jacek11 - 24-08-2011, 16:27
sieegurd napisał/a: | Tak było blisko i klops Więcej serca i sił pozostawiłem na fotelu niż chłopaki na boisku |
wiesz teraz skąd siwe włosy...........
Aga - 24-08-2011, 20:23
Marcin-Krak napisał/a: | tak bardzo nastawiłem się na Zlot, że mam nadzieję, że jednak uda mi się na nim być mimo wszystko |
Marcinku - musisz być!
obiecałeś nam oficjalne przywitanie w piątek
no i... czeka na Ciebie wygodne łóżeczko w naszym domku......
Jackie - 24-08-2011, 20:39
Aga napisał/a: | no i... czeka na Ciebie wygodne łóżeczko w naszym domku...... |
eeee...no nie to, że sie wtrancam, ale co na to BUBU
Pozdrawiam
akbi - 24-08-2011, 21:04
Bubu .... Posunie .... Sie .....
jacek11 - 24-08-2011, 21:45
byłem,widziałem,atmosfera super przyjeżdżajcie
|
|
|