Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Cezar - 07-09-2012, 13:56
| vince_81 napisał/a: | Cezar napisał/a:
Jutro bede wiedzial co i jak
To nie mogłeś żony w domu "ładnie poprosić"? |
Warszawa pozatrudniala sporo osob, wiec na Olsztyn jest zakaz rekrutacji nowych. Zona dowiedziala sie ze jestem 1 na liscie do zatrudnienia
Mam czas wiec zabralem sie za remont najmniejszego pokoju
JCH - 07-09-2012, 14:00
| Marcin-Krak napisał/a: | | stary alfer napisał/a: | | Jacek, to Ty byłeś w domku Yoszki w sobotę wieczorem z Wojzim? |
Hmmm. Że w sobotę u Was byłem to pamiętam - ale nie mogę sobie jakoś przypomnieć co i gdzie robiłem tak od 22 do 2 w piątek
Przeglądałem wczoraj zdjęcia i jestem na początku - jak jeszcze był Maciek W. i brązowy trunek Bubu a potem jestem na ostatnim zdjęciu z dyskoteki na której już mało kto był | Myślałem, że nick Marcin-Krak to od imienia a tu się okazuje, że kolega imiennik
Marcin - mylą Ci się dni. "Brązowy" to było w piątek, tak wieść niesie. I zwłoki co niektórych to potwierdzają. Niektórym też od brązowego padły systemy
Tak, rozgadaliśmy się z Wojzim trochę....
mjsystem - 07-09-2012, 16:43
| JCH napisał/a: | | Marcin - mylą Ci się dni. "Brązowy" to było w piątek, tak wieść niesie. I zwłoki co niektórych to potwierdzają. Niektórym też od brązowego padły systemy |
taaaaaaa, szczególnie mjsystemy
Szwagroz - 07-09-2012, 16:59
a mi dziś jakiś debil na parkingu porysował maskę, na szczęście dość płytko i mam nadzieję że pasta tempo da radę zatrzeć. Co za szmaciarzem trzeba być żeby takie coś robić? i żebym żle zaparkował, albo co, ale stałem prawie na końcu parkingu, w sumie dość pusto, średnio na 3 wyznaczone miejsca 2 puste...
Sunderland86 - 07-09-2012, 17:47
| Szwagroz napisał/a: | | a mi dziś jakiś debil na parkingu porysował maskę, na szczęście dość płytko i mam nadzieję że pasta tempo da radę zatrzeć. Co za szmaciarzem trzeba być żeby takie coś robić? i żebym żle zaparkował, albo co, ale stałem prawie na końcu parkingu, w sumie dość pusto, średnio na 3 wyznaczone miejsca 2 puste... |
Znam ten ból tylko, że mi idiota dodarł się do podkładu a na masce do blachy. Spróbuj użyć past polerskich K2, dostaniesz w markecie za ok 10 zł za tubkę.
mjsystem - 07-09-2012, 21:18
| Cezar napisał/a: | | Warszawa pozatrudniala sporo osob, wiec na Olsztyn jest zakaz rekrutacji nowych. |
No tak..... Trzymam kciukasy
Morfi - 07-09-2012, 21:40
Powodzenia dla wszystkich szukajacych pracy. Ja czekam na umowe. Negocjacje na temat stawki na kolejnej umowie trwają a bardziej są zawieszone, bo prezes nie ma czasu a Ja nie chce naciskać przynajmniej narazie. Wpierw trzeba się obronić
mjsystem - 08-09-2012, 10:26
| Morfi napisał/a: | | Wpierw trzeba się obronić |
Ty się broń chłopie, bo spoty trza organizować i miec w końcu czas wolny na
Rafal_Szczecin - 09-09-2012, 11:46
ze wczorajszej nocy nie zapomne chyba do konca zycia...
reanimowalem kobiete bioraca udzial w wypadku, na poczatku nie dawala znaku zycia,pozniej udalo sie ja przywrocic do zywych... a najgorsze jest to, ze inni tylko stali i patrzyli, ew krecili filmiki ... sam siebie podziwiam, ze nie spanikowalem i zachowalem zimna krew
Morfi - 09-09-2012, 12:06
Rafal_Szczecin, oby wiecej takich ludzi jak ty. Możesz byc dumny z siebie.
Marcin-Krak - 09-09-2012, 12:07
Rafal_Szczecin, szacun.
Niestety żyjemy w czasach totalnej znieczulicy społecznej. Smutne to strasznie.
volve - 09-09-2012, 12:08
| Rafal_Szczecin napisał/a: | ze wczorajszej nocy nie zapomne chyba do konca zycia...
reanimowalem kobiete bioraca udzial w wypadku, na poczatku nie dawala znaku zycia,pozniej udalo sie ja przywrocic do zywych... a najgorsze jest to, ze inni tylko stali i patrzyli, ew krecili filmiki ... sam siebie podziwiam, ze nie spanikowalem i zachowalem zimna krew |
I to jeszcze w urodziny ?
Brawo Rafał, a tym, co kręcili filmiki, to bym zabrał komórkę i wsadził w (lepiej nie napiszę gdzie bo będzie RB )
Juiceman - 09-09-2012, 12:12
| Rafal_Szczecin napisał/a: | ze wczorajszej nocy nie zapomne chyba do konca zycia...
reanimowalem kobiete bioraca udzial w wypadku, na poczatku nie dawala znaku zycia,pozniej udalo sie ja przywrocic do zywych... a najgorsze jest to, ze inni tylko stali i patrzyli, ew krecili filmiki ... sam siebie podziwiam, ze nie spanikowalem i zachowalem zimna krew |
Znaczy się na urodzinki dostałeś zarąbisty prezent uratowałeś pewnej osobie życie! Szacun!!
koszmarek - 09-09-2012, 13:40
Rafal_Szczecin, gratuluje odwagi !
akbi - 09-09-2012, 13:44
Rafal_Szczecin, gratuluje normalności
|
|
|