To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

Cezar - 07-09-2012, 13:56

vince_81 napisał/a:
Cezar napisał/a:
Jutro bede wiedzial co i jak :wink:

To nie mogłeś żony w domu "ładnie poprosić"? :P

Warszawa pozatrudniala sporo osob, wiec na Olsztyn jest zakaz rekrutacji nowych. Zona dowiedziala sie ze jestem 1 na liscie do zatrudnienia :wink:
Mam czas wiec zabralem sie za remont najmniejszego pokoju :P

JCH - 07-09-2012, 14:00

Marcin-Krak napisał/a:
stary alfer napisał/a:
Jacek, to Ty byłeś w domku Yoszki w sobotę wieczorem z Wojzim?

Hmmm. Że w sobotę u Was byłem to pamiętam - ale nie mogę sobie jakoś przypomnieć co i gdzie robiłem tak od 22 do 2 w piątek :roll:
Przeglądałem wczoraj zdjęcia i jestem na początku - jak jeszcze był Maciek W. i brązowy trunek Bubu a potem jestem na ostatnim zdjęciu z dyskoteki na której już mało kto był :roll:
Myślałem, że nick Marcin-Krak to od imienia a tu się okazuje, że kolega imiennik ;)

Marcin - mylą Ci się dni. "Brązowy" to było w piątek, tak wieść niesie. I zwłoki co niektórych to potwierdzają. Niektórym też od brązowego padły systemy ;)

Tak, rozgadaliśmy się z Wojzim trochę.... :lol:

mjsystem - 07-09-2012, 16:43

JCH napisał/a:
Marcin - mylą Ci się dni. "Brązowy" to było w piątek, tak wieść niesie. I zwłoki co niektórych to potwierdzają. Niektórym też od brązowego padły systemy

taaaaaaa, szczególnie mjsystemy :P

Szwagroz - 07-09-2012, 16:59

a mi dziś jakiś debil na parkingu porysował maskę, na szczęście dość płytko i mam nadzieję że pasta tempo da radę zatrzeć. Co za szmaciarzem trzeba być żeby takie coś robić? i żebym żle zaparkował, albo co, ale stałem prawie na końcu parkingu, w sumie dość pusto, średnio na 3 wyznaczone miejsca 2 puste...
Sunderland86 - 07-09-2012, 17:47

Szwagroz napisał/a:
a mi dziś jakiś debil na parkingu porysował maskę, na szczęście dość płytko i mam nadzieję że pasta tempo da radę zatrzeć. Co za szmaciarzem trzeba być żeby takie coś robić? i żebym żle zaparkował, albo co, ale stałem prawie na końcu parkingu, w sumie dość pusto, średnio na 3 wyznaczone miejsca 2 puste...

Znam ten ból :( tylko, że mi idiota dodarł się do podkładu a na masce do blachy. Spróbuj użyć past polerskich K2, dostaniesz w markecie za ok 10 zł za tubkę.

mjsystem - 07-09-2012, 21:18

Cezar napisał/a:
Warszawa pozatrudniala sporo osob, wiec na Olsztyn jest zakaz rekrutacji nowych.

No tak..... Trzymam kciukasy :|

Morfi - 07-09-2012, 21:40

Powodzenia dla wszystkich szukajacych pracy. Ja czekam na umowe. Negocjacje na temat stawki na kolejnej umowie trwają a bardziej są zawieszone, bo prezes nie ma czasu a Ja nie chce naciskać przynajmniej narazie. Wpierw trzeba się obronić 8)
mjsystem - 08-09-2012, 10:26

Morfi napisał/a:
Wpierw trzeba się obronić

Ty się broń chłopie, bo spoty trza organizować i miec w końcu czas wolny na :partyman: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 09-09-2012, 11:46

ze wczorajszej nocy nie zapomne chyba do konca zycia...
reanimowalem kobiete bioraca udzial w wypadku, na poczatku nie dawala znaku zycia,pozniej udalo sie ja przywrocic do zywych... a najgorsze jest to, ze inni tylko stali i patrzyli, ew krecili filmiki ... sam siebie podziwiam, ze nie spanikowalem i zachowalem zimna krew

Morfi - 09-09-2012, 12:06

Rafal_Szczecin, oby wiecej takich ludzi jak ty. Możesz byc dumny z siebie.
Marcin-Krak - 09-09-2012, 12:07

Rafal_Szczecin, szacun.
Niestety żyjemy w czasach totalnej znieczulicy społecznej. Smutne to strasznie. :(

volve - 09-09-2012, 12:08

Rafal_Szczecin napisał/a:
reanimowalem kobiete bioraca udzial w wypadku, na poczatku nie dawala znaku zycia,pozniej udalo sie ja przywrocic do zywych... a najgorsze jest to, ze inni tylko stali i patrzyli, ew krecili filmiki ... sam siebie podziwiam, ze nie spanikowalem i zachowalem zimna krew

I to jeszcze w urodziny ? :thumbleft: =D>

Brawo Rafał, a tym, co kręcili filmiki, to bym zabrał komórkę i wsadził w (lepiej nie napiszę gdzie bo będzie RB ) :evil:

Juiceman - 09-09-2012, 12:12

Rafal_Szczecin napisał/a:

Znaczy się na urodzinki dostałeś zarąbisty prezent uratowałeś pewnej osobie życie! Szacun!! ;-)

koszmarek - 09-09-2012, 13:40

Rafal_Szczecin, gratuluje odwagi !
akbi - 09-09-2012, 13:44

Rafal_Szczecin, gratuluje normalności :)