To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

gulgulq - 13-08-2008, 13:16

dziś 13 a ja chyba zaraz załoze nowego posta ;)

popatrzcie na licznik :P :P

cns80 - 13-08-2008, 22:41

... że właśnie wróciłem z kina i po obejrzeniu nowego BATMANA jestem pozytywnie zaskoczony. Stawiałem raczej na efekty specjalne, a fabułę traktowałem jako dodatek. Okazało się że to właśnie głębia (jak na BATMANA oczywiście :) ) i nieprzewidywalność fabuły mnie zaskoczyły.
Juiceman - 14-08-2008, 11:23

....ze mam 3 posty do 2000, koszulki na Dolny Slask poszly do produkcji i w ogole bedzie git. ;) Pokazemy sie jako region/calosc na Grudziadzu ;] (tylko palcami nie wytykajcie o idzie dolny slask:P :rolleyes: )
Anonymous - 14-08-2008, 14:01

... mam ciężki dzień. Dzwonią klienci z zamówieniami. Fajnie. Cały sęk w tym, że nie wiedzą, co tak naprawdę chcą zamówić... Rozmowa takim to jak rozmowa inżyniera z filozofem...
... z utęsknieniem czaekam na weekend i mam nadzieję, że - wbrew prognozom dopisze pogoda i nie będzie padało...

Cezar - 14-08-2008, 14:14

... ze kociak doszedl szybciej 'do zdrowia' niz jego wlasciciel, czyli ja. :roll: :wink:
akziizka - 14-08-2008, 14:26

cns80 napisał/a:
... że właśnie wróciłem z kina i po obejrzeniu nowego BATMANA jestem pozytywnie zaskoczony. Stawiałem raczej na efekty specjalne, a fabułę traktowałem jako dodatek. Okazało się że to właśnie głębia (jak na BATMANA oczywiście :) ) i nieprzewidywalność fabuły mnie zaskoczyły.

a nie wiem czy wiecie ale joker z batmana, na serio w realu byl lekko psychicznie chory, i jak malowali mu charakteryzatorzy twarz patrzył w lustro jakby to był on .. he he.. wlasnie taki byl jak joker, po nakreceniu filmu, pomalowal sie tak jak joker nacpal sie psychotropów i zmarł.

ma podobno dostac posmiertna nagrode nobla za ta role

tyle..

Cezar - 14-08-2008, 14:31

akziizka napisał/a:
ma podobno dostac posmiertna nagrode nobla za ta role

szybciej dostanie Oscara niz Nobla :wink:

siwek - 15-08-2008, 09:36

normalnie uszom i oczom nie wierze :shock:

będziemy mieli medal :shock:

i w dodatku złoty lub srebrny :wink:

Morfi - 15-08-2008, 09:46

O 13.30 finał z mistrzami świata francuzami :P
Miły początek dnia :P

roch_27 - 15-08-2008, 11:50

....życzę dziś wszystkim ŻZ(w służbie czynnej, emerytom i prawie emerytom :lol: ) wszystkiego najlepszego z okazji ŚWP :) zdrówko :salute: :occasion5:

z lotniczym pozdrowieniem Piotr

koszmarek - 15-08-2008, 14:48

że nienawidzę, jak stawia sięmnie w sytuacji dokonanej... a jak sie wykręcę to mnie rzutuje w złym świetle... ><'
Marcin-Krak - 15-08-2008, 22:34

że ... jutro rano wyjeżdżam,
że ... mam nadzieję że pogoda nie będzie płatać figli :roll:
że ... to będzie pierwsza moja tak długa rozłąka z .....

Wami i forum i nie wiem jak ja to "zniese" :evil:

Trzymajcie się i bądźcie grzeczni :D

Morfi - 15-08-2008, 22:39

Że jutro jade ta sama trasą co Marcin-Krak i prawdopodobnie o tej samej godzinie :D .
Wyjade Marcinowi na czołówke :P

Frendzel76 - 15-08-2008, 23:01

Zyczewam milego wypoczynku i pogod :lol: :shock:
arekp - 16-08-2008, 00:39

... w dziale Lancer umiescilem fotki nowego Lancera w slubnym wdzianku :-)

Tak gdyby ktos mial watpliwosci, ktory kolor autka najlepiej sie prezentuje ;-)