To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

wojzi - 09-09-2012, 15:49

Rafal_Szczecin pełen szacun dla Ciebie.
vince_81 - 09-09-2012, 19:05

Rafal_Szczecin, jako że zawodowo zajmuję się przywracaniem ludzi do życia (Pogotowie Ratunkowe się kłania :wink: ) tym bardziej gratuluję zimnej krwi i ludzkiej postawy =D>
Pracuję w tym zawodzie od 10 lat i wierz mi, że takich jak Ty można na palcach policzyć :roll: Masz powód do dumy :wink:

fergul11 - 09-09-2012, 22:36

Rafał_Szczecin ...gdyby kiedyś , coś mnie na drodze... to chciałbym abyś był w pobliżu ...!
Marcin-Krak - 10-09-2012, 19:32

Nie ma to jak rozpocząć przełożony urlop przeziębieniem - w każdym razie mam nadzieję, ze do piątku rano wydobrzeję ;)

Właśnie złożyłem reklamację w C+ za włączenie opcji za które podziękowałem w rozmowie telefonicznej. Nawet nie podejmując dyskusji. Żałosne co ludzie robią żeby tylko zarobić :evil:

fergul11 - 10-09-2012, 20:18

Marcin-Krak napisał/a:

Właśnie złożyłem reklamację w C+ za włączenie opcji za które podziękowałem

Ja w wakacje odwiedziłem "polsat" i wypłakałem się że mnie nie :goodman: dopieszczają ,bo mam od 6 lat umowę i żadnych profitów z tym związanych .
Sprawdziła pani co by tam jeszcze i....ale pan ma już wszystko, co ja bym jeszcze mogła?
Po wielu bla bla bla z mojej i jej strony stanęło że podpisujemy umowę na 24 miesiące za 87zł/mieś z tego 8 miesięcy darmo.

[ Dodano: 10-09-2012, 19:21 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Żałosne co ludzie robią żeby tylko zarobić
Zarabianie nie poniża , żałosne jest gdy zaczyna się kraść aby żyć
sieegurd - 11-09-2012, 07:08

fergul11 napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:

Właśnie złożyłem reklamację w C+ za włączenie opcji za które podziękowałem

Ja w wakacje odwiedziłem "polsat" i wypłakałem się że mnie nie :goodman: dopieszczają ,bo mam od 6 lat umowę i żadnych profitów z tym związanych .

Byłem ostatno w Polsacie także i również chciałem coś wyhaczyć dla stałego klienta. Pani tak się napaliła, że zaoferowała mi aż... to samo co dla każdego klienta :| Podziękowałem i powiedziałem, że czekam na lepszą ofertę :D

Tomek - 11-09-2012, 07:57

fergul11 napisał/a:

Zarabianie nie poniża , żałosne jest gdy zaczyna się kraść aby żyć

ale to jest porównywalne

ja miałem umowę 13 miesięcy w C+ i się kończyła, nie mieli dla mnie oferty to wysłałem wypowiedzenie umowy
dzwonili przez 2 miesiące, czasami raz na tydzień, czasem 3-5 razy dziennie i odrzucałem połączenia, albo odbierałem i mówiłem, że nie jestem zainteresowany, itp.
aż w końcu zadzwonili z konkretną ofertą, wyżydziłem jeszcze dekoder z nagrywaniem i "podpisałem"

pamar - 11-09-2012, 08:47

To dziś, właśnie teraz! 11 lat temu:

fergul11 - 11-09-2012, 10:05

pamar napisał/a:
właśnie teraz!

eee nieee to tak około czynastej naszego czasu ?

Marcino - 11-09-2012, 11:50

ze zatankowałem wczoraj pusciutki zbiornik LPG na Lotosie..... i jest nawiekszy syf jaki kiedykolwiek miałem... wrrrr
Krzyzak - 11-09-2012, 13:50

wczoraj zatankowałem 60l Pb na Lotosie i... jest spoko :) tak samo, jak po Auchan
jacek11 - 11-09-2012, 21:55

że na naszym forum pojawiło się diabelskie okienko,które do mnie mruga złym okiem :shock:

Zabić puki małe :wink: :mrgreen:

Tomek - 11-09-2012, 22:05

jacek11 napisał/a:

Zabić puki małe :wink: :mrgreen:

stłumić w zarodku

noooo, bidne to troche
mam tam nawet profil, ale mało używany
jakoś nie znajduje dla siebie tam miejsca

jacek11 - 11-09-2012, 22:12

tomek84 napisał/a:
mam tam nawet profil,

ja nie mam....ale to mnie nie chroni przed tym :( ostatnio do mojego brata przyszła wiadomość od nich,z imieniem,nazwiskiem....a też nie ma tam konta...nie kapuję skąd mają takie wiadomości :shock:

Owczar - 11-09-2012, 23:02

Jak to skąd. Są tacy, którzy podają na FB hasło do swojego maila, fb się loguje i zaprasza wszystkich, a dodatkowo wyciąga imię i nazwisko.