Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Digger - 16-06-2011, 12:57
Pozdrawiam kierowcę odpicowanego elegancko eclipse, skrzydło duże, wskaźniki na lewym słupku , ciemny szary metalik , felgi ENKEI i tak nisko profilowane gumy że prawie nie widać - widzianego wczoraj ok 21.45 na Jagiellońskiej potem mignął z przodu na Modlińskiej i ostatni raz przy skręcie w Mehoffera chiba /// zgapiłem się na swiatłach i ani nie machnąłem ani nie zauważyłem czy oklejony otablicowany na maniaki tylko rzut oka na felgę do góry a potem już skrzydło i .....pojechał
m6riano - 16-06-2011, 16:47
Jakieś zaległe:
notorycznie widywany na Grójeckiej przy millenium:
oraz gdzieś, nie pamiętam:
a to dzisiejsza taka ciekawostka...:
Misiek :) - 16-06-2011, 17:08
bongo_22 napisał/a: | Pozdrawiam Miśka:) widzianego dzisiaj na rogu Targowej i Al. Solidarności. Pomachałem mu i tak się tym zaaferowałem, że się nie popisałem i miałem bardzo bliskie spotkanie na drodze, a efekt końcowy wygląda tak : |
Odpozdrawiam. Z Ojcem czujemy się współwinni...
Przepraszam, że nie zatrzymałem się. Jechałem na pogrzeb mojej babci [*] i nie za bardzo miałem czas na stawanie po drodze
luckyluck - 16-06-2011, 20:15
bongo_22, współczuję.
.TM - 16-06-2011, 21:03
Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę Carismy zaparkowanej wczoraj po godz. 17 w wątpliwym miejscu na Kochanowskiego przy skrzyżowaniu z Galla Anonima.
bongo_22 - 17-06-2011, 00:06
Misiek napisał/a: |
Odpozdrawiam. Z Ojcem czujemy się współwinni...
Przepraszam, że nie zatrzymałem się. Jechałem na pogrzeb mojej babci [*] i nie za bardzo miałem czas na stawanie po drodze |
Misiek:), współczuję z powodu babci. Nie czujcie się współwinni. Moje roztargnienie i gapiostwo zaowocowało takim skutkiem. Jestem za to odpowiedzialny i ponoszę konsekwencje. Gal wygląda gorzej niż jest jego stan faktyczny. Przy hamowaniu zanurkował gościowi pod zderzak dlatego maska poszła tak w górę. Dojechałem nim bez problemu do domu i za jakiś tydzień - półtora powinien już być zdrowy.
luckyluck napisał/a: | bongo_22, współczuję. |
Dzięki
cns80 napisał/a: | Warto było ? Dobrze że się chociaż bez tragedii skończyło. Ten klub ma zrzeszać ludzi i propagować bezpieczne zachowania na drodze, a nie być przyczyną kolizji, wypadków, tragedii i kłopotów. Nie róbcie tego sobie i innym ... |
co najmniej swiętym musiałbym być, żebym nie popełniał błędów. Ten klub jest dla ludzi, nie odwrotnie.
ukaszo napisał/a: | Ale urwał! Mógł chłop jeździć! Tragedia! |
Koniec OT
m6riano - 17-06-2011, 00:27
Cytat: | co najmniej swiętym musiałbym być, żebym nie popełniał błędów. Ten klub jest dla ludzi, nie odwrotnie. |
100% poparcia...;-)
pisz jakie graty będziesz potrzebował..razem sie zawsze coś wymyśli..;-)
cns80 - 17-06-2011, 09:08
bongo_22 napisał/a: | co najmniej swiętym musiałbym być, żebym nie popełniał błędów. Ten klub jest dla ludzi, nie odwrotnie.
| Nie o to chodzi. Tylko o to że już wiele razy widziałem jak klubowicze (z różnych klubów nie tylko MM) jak się widzą na drodze to dostają małpiego rozumu i świata poza sobą nawzajem nie widzą (taka chwilowa płomienna miłość ). I już kilka razy widziałem jakie niebezpieczne sytuacje z tego wychodzą dlatego błagam o umiar w takich sytuacjach Każdy popełnia błędy i nic w tym dziwnego, ale chodzi o to żeby ich liczbę minimalizować
Bardzo ten przód dostał czy "się wyklepie" ?
bongo_22 - 17-06-2011, 09:35
cns80 napisał/a: | ...Tylko o to że już wiele razy widziałem jak klubowicze (z różnych klubów nie tylko MM) jak się widzą na drodze to dostają małpiego rozumu i świata poza sobą nawzajem nie widzą (taka chwilowa płomienna miłość ). I już kilka razy widziałem jakie niebezpieczne sytuacje z tego wychodzą dlatego błagam o umiar w takich sytuacjach ....
|
Coś w tym jest, ale cytując Miśka:) "...klub MitsuManiaki jest jak rodzina. Choć by dlatego że nie każdego w rodzinie się lubi...", ale jak już się lubi i nie widzi przez jakiś czas, a później gdzieś spotka, to człowiek się cieszy . I czasem z tej radości ponoszą emocje, co nie zawsze kończy się najlepiej CBDO.
cns80 napisał/a: | ...Bardzo ten przód dostał czy "się wyklepie" ? |
Ze względu na to, że przez to zdarzenie byłem w plecy z czasem a miałem wczoraj trochę spraw na głowie, to jeszcze do końca nie wiem co będę musiał zrobić. Na pewno maska, reflektory (chyba tylko klosze jeśli zaczepy są całe) , atrapa do wymiany. Błotniki i kierunkowskazy całe, nie ruszone. Zderzak prawdopodobnie do uratowania - nie połamany. Chłodnica chyba cała - nic nie cieknie, wiatrak i pas przedni nie wiem. Maska zakleszczyła się trochę i nie byłem w stanie jej otworzyć a nie miałem nic pod ręką żeby podważyć. Dzisiaj teść przyjedzie z małym łomem to zajrzę do środka i bardziej ocenię szkody. Zbieram namiary na magików, którzy mogą poskładać miśka z powrotem za rozsądne pieniądze, więc może jak ktoś ma jakiś kontakt to proszę o info na PW.
A dla zainteresowanych tak wyglądał peugeot, którego cmoknąłem
Lekko pęknięty i porysowany zderzak - wsio
keleron - 17-06-2011, 12:31 Temat postu: :) Piwor pozdro...nie poznałem fury
luckyluck - 17-06-2011, 14:26
bongo_22 napisał/a: | Zderzak prawdopodobnie do uratowania - nie połamany. Chłodnica chyba cała - nic nie cieknie, wiatrak i pas przedni nie wiem. Maska zakleszczyła się trochę i nie byłem w stanie jej otworzyć a nie miałem nic pod ręką żeby podważyć. |
Zderzak na 100% do uratowania, mój był z góry cały połamany a wygląda jak nowy. Zamek maski mocowany jest do pasa więc raczej i pas się pogiął. Ciekaw jestem jak z tymi zaczepami w lampach, bo kruche jak diabli. Najwyżej pokleisz jak wszystkie nie poszły. Wentylatory powinny się ostać całe.
Dałbym Ci namiar na gościa, który mi robił ale to 100km od Wawy i do tego robił go miesiąc czasu. Mimo, że z efektu jestem w miarę zadowolony, to jednak niesmak mam do niego.
m6riano - 17-06-2011, 14:59
lampy znalazłem nowe z homo, elektr. za 145 zł/szt.
ps. proponuje nie robić tu syfu i przenieść dalszą dyskusje do MSBoxa
Piwor - 17-06-2011, 21:46
keleron, odpozdrawiam. Czerwona Vectra B. Jechałem na próbę i przy okazji do salonu Forda.
Mrmsim - 17-06-2011, 23:10
Pozdrawiam kierownika Galanta ustrzelonego we wtorek między Wolanowem a Radomiem Podkładek nie było, ale naklejka MM owszem Ładne cacko w dobrym stanie
Powiększ
keleron - 18-06-2011, 20:15
Martuśka i Olo pozdrawiam co za spotkanie
|
|
|