To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT XIII

mjsystem - 27-03-2016, 12:13

AidsD napisał/a:
Przykro się czyta takie kłótnie szczególnie, że APG2312 wrzucił linik do śmietnika.
Do śmietnika posty wrzucił JCH. Apg2312 to ten "dobry" :twisted: sorki, Adaś, musiałem :lol:
U nas pewnie powstanie piąta kolumna 8)

dzień dobry :)

Dziś uchwycona pierwsza pszczółka na kwiatku w obiektywie :wink:

mkm - 27-03-2016, 12:39

mjsystem, skończ proszę.
Ile razy mozna zwracać uwagę?
O co wam biega? Bo mnie już krew zalewa.

JCH, ja, Firebee... bo Bielsko Biała chce się organizować, a Wy ( w tym także Ty) cały czas płaczecie jaka to lipa u Was, jak się popsuło, jak się nic nie da zrobić.

Jeszcze o "tym dobrym" piszess. Stary... plisss, można zakłamywać rzeczywistość ale miej granice!

Skończcie ten temat roznosić po Forum, bo do jakiś zaszłych konfliktów angażujecie całe Forum.

mjsystem - 27-03-2016, 15:11

mkm napisał/a:
Skończcie ten temat roznosić po Forum, bo do jakiś zaszłych konfliktów angażujecie całe Forum.
Ja już skończyłem. masz rację mkm. Szkoda przez jednego (bez opisu) zalewać żółcią całe forum. :lol:
grzesiopol - 27-03-2016, 15:56

Dzień dobry świąteczne
tomasek napisał/a:
Antywira nie mam żadnego,
powinien być, nawet bezpłatny kiepski ale aby był, zainstaluj nawet darmowego Avasta bo nie mając w ogóle to możesz mieć gości w postaci wirów i koników i takich tam innych.
Jak to co ci pisałem wyżej nie pomogło, to jeszcze jedno spróbuj. Zrób backup routera lub spisz sobie ustawienia routera a potem reset do fabrycznych ustawień i ponowne ustawienia. Ewentualnie podłącz jakiś inny router aby sprawdzić czy to nie router blokuje ci w swoje zaporze bo pewnie taka ma.

Tomek być moze cos ci się doinstalowało i żeby nie szukać zrób albo przywracanie systemu albo z poziomu uruchomiania sie windowsa naprawe systemu. Najpierw wgraj jakiegoś malwarebytes i sprawdź system.

Jak nie to sprawdzony i najlepszy sposób "format c:". :-" :-" :-"

inq chyba nie zaskoczyłeś nikogo, ale zeby nie stało sie to tradycją :| dla twojego wozidła. :biggrin:

Tak się zastanawiam czy nie wyrazić swojej opinii. Ale chyba dam sobie spokój bo nie ma co dyskutować na forum bo od razu będzie to skazane na fiasko. A my zawsze możemy podyskutować przy flaszeczce :wink:

mjsystem - 27-03-2016, 21:08

grzesiopol napisał/a:
A my zawsze możemy podyskutować przy flaszeczce
I to już wkrótce 8)
tomasek - 27-03-2016, 22:58

Grzesiu raczej to nie router bo już w Sztokholmie miałem ten problem :wink:
Mam gdzieś kopię zapasową systemu więc może tak to zrobić :|

AidsD - 27-03-2016, 23:36

mjsystem napisał/a:
Apg2312 to ten "dobry"

Sławek, wiem. Miałem okazję poznać (o ile mi się już nie myli).

Chodziło tylko o to, że mogłem poczytać.
Za późno przyszedłem na to forum a Morfi w Tychach był bardzo oszczędny w słowach więc i tak nie wiem co się działo ale nie mam zamiaru dochodzić.
I tak jeżdżę po całym województwie i spotykam się z Częstochową i z Bielskiem więc nie rozumiem o co waśnie.
A w czerwcu będę z grupą lubelską.

Perki1985 - 27-03-2016, 23:52

Tu się ukryli spamerzy ze Śląska :P
apg2312 - 28-03-2016, 01:11

AidsD napisał/a:
Miałem okazję poznać (o ile mi się już nie myli).

Nie myli Ci się :D
Perki1985 napisał/a:

Tu się ukryli spamerzy ze Śląska :P

Korzystamy z gościnności lubelskich MM :D Ale na pewno nikt się nie ukrywa ;)

Bizi78 - 28-03-2016, 05:25

Dobry :D .
inq - 28-03-2016, 10:10

Dzień dobry :)

Wiosna to już na stałe?

tomasek - 28-03-2016, 12:45

Doberek
Świętowania ciąg dalszy :mrgreen:

grzesiopol - 28-03-2016, 18:55

Dzień dobry
tomasek napisał/a:
Mam gdzieś kopię zapasową systemu więc może tak to zrobić :|
to jak masz kopie to o wiele prościej i chyba szybciej, ale zainstaluj sobie jednak antywira.
Śląskie to zapraszamy na nasz SPOT comiesięczny już 17 Kwietnia tzw miesięcznicę ale nie taka jak w W-wie :mrgreen:

Jaro1974 - 28-03-2016, 21:56

Dobry wieczór poświątecznie :wink:
Perki1985 - 28-03-2016, 22:47

grzesiopol napisał/a:
Śląskie to zapraszamy na nasz SPOT comiesięczny już 17 Kwietnia tzw miesięcznicę ale nie taka jak w W-wie :mrgreen:

Akurat miesiąc kwiecień to również rocznica oprócz miesięcznicy :wink: