Lubelskie - Lubelskie OT XIII
mjsystem - 27-03-2016, 12:13
| AidsD napisał/a: | | Przykro się czyta takie kłótnie szczególnie, że APG2312 wrzucił linik do śmietnika. | Do śmietnika posty wrzucił JCH. Apg2312 to ten "dobry" sorki, Adaś, musiałem
U nas pewnie powstanie piąta kolumna
dzień dobry
Dziś uchwycona pierwsza pszczółka na kwiatku w obiektywie
mkm - 27-03-2016, 12:39
mjsystem, skończ proszę.
Ile razy mozna zwracać uwagę?
O co wam biega? Bo mnie już krew zalewa.
JCH, ja, Firebee... bo Bielsko Biała chce się organizować, a Wy ( w tym także Ty) cały czas płaczecie jaka to lipa u Was, jak się popsuło, jak się nic nie da zrobić.
Jeszcze o "tym dobrym" piszess. Stary... plisss, można zakłamywać rzeczywistość ale miej granice!
Skończcie ten temat roznosić po Forum, bo do jakiś zaszłych konfliktów angażujecie całe Forum.
mjsystem - 27-03-2016, 15:11
| mkm napisał/a: | | Skończcie ten temat roznosić po Forum, bo do jakiś zaszłych konfliktów angażujecie całe Forum. | Ja już skończyłem. masz rację mkm. Szkoda przez jednego (bez opisu) zalewać żółcią całe forum.
grzesiopol - 27-03-2016, 15:56
Dzień dobry świąteczne
| tomasek napisał/a: | | Antywira nie mam żadnego, | powinien być, nawet bezpłatny kiepski ale aby był, zainstaluj nawet darmowego Avasta bo nie mając w ogóle to możesz mieć gości w postaci wirów i koników i takich tam innych.
Jak to co ci pisałem wyżej nie pomogło, to jeszcze jedno spróbuj. Zrób backup routera lub spisz sobie ustawienia routera a potem reset do fabrycznych ustawień i ponowne ustawienia. Ewentualnie podłącz jakiś inny router aby sprawdzić czy to nie router blokuje ci w swoje zaporze bo pewnie taka ma.
Tomek być moze cos ci się doinstalowało i żeby nie szukać zrób albo przywracanie systemu albo z poziomu uruchomiania sie windowsa naprawe systemu. Najpierw wgraj jakiegoś malwarebytes i sprawdź system.
Jak nie to sprawdzony i najlepszy sposób "format c:".
inq chyba nie zaskoczyłeś nikogo, ale zeby nie stało sie to tradycją dla twojego wozidła.
Tak się zastanawiam czy nie wyrazić swojej opinii. Ale chyba dam sobie spokój bo nie ma co dyskutować na forum bo od razu będzie to skazane na fiasko. A my zawsze możemy podyskutować przy flaszeczce
mjsystem - 27-03-2016, 21:08
| grzesiopol napisał/a: | | A my zawsze możemy podyskutować przy flaszeczce | I to już wkrótce
tomasek - 27-03-2016, 22:58
Grzesiu raczej to nie router bo już w Sztokholmie miałem ten problem
Mam gdzieś kopię zapasową systemu więc może tak to zrobić
AidsD - 27-03-2016, 23:36
| mjsystem napisał/a: | | Apg2312 to ten "dobry" |
Sławek, wiem. Miałem okazję poznać (o ile mi się już nie myli).
Chodziło tylko o to, że mogłem poczytać.
Za późno przyszedłem na to forum a Morfi w Tychach był bardzo oszczędny w słowach więc i tak nie wiem co się działo ale nie mam zamiaru dochodzić.
I tak jeżdżę po całym województwie i spotykam się z Częstochową i z Bielskiem więc nie rozumiem o co waśnie.
A w czerwcu będę z grupą lubelską.
Perki1985 - 27-03-2016, 23:52
Tu się ukryli spamerzy ze Śląska
apg2312 - 28-03-2016, 01:11
| AidsD napisał/a: | | Miałem okazję poznać (o ile mi się już nie myli). |
Nie myli Ci się
| Perki1985 napisał/a: |
Tu się ukryli spamerzy ze Śląska |
Korzystamy z gościnności lubelskich MM Ale na pewno nikt się nie ukrywa
Bizi78 - 28-03-2016, 05:25
Dobry .
inq - 28-03-2016, 10:10
Dzień dobry
Wiosna to już na stałe?
tomasek - 28-03-2016, 12:45
Doberek
Świętowania ciąg dalszy
grzesiopol - 28-03-2016, 18:55
Dzień dobry
| tomasek napisał/a: | Mam gdzieś kopię zapasową systemu więc może tak to zrobić | to jak masz kopie to o wiele prościej i chyba szybciej, ale zainstaluj sobie jednak antywira.
Śląskie to zapraszamy na nasz SPOT comiesięczny już 17 Kwietnia tzw miesięcznicę ale nie taka jak w W-wie
Jaro1974 - 28-03-2016, 21:56
Dobry wieczór poświątecznie
Perki1985 - 28-03-2016, 22:47
| grzesiopol napisał/a: | Śląskie to zapraszamy na nasz SPOT comiesięczny już 17 Kwietnia tzw miesięcznicę ale nie taka jak w W-wie |
Akurat miesiąc kwiecień to również rocznica oprócz miesięcznicy
|
|
|