To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

Yoshiko - 13-06-2013, 19:38

Galancior94 napisał/a:
Yoshiko, dziś Limanowskiego po 15 ;) Ja jechałem akurat Wojska Polskiego i trąbiłem ale coś cichy ten klakson w BMW :?

upst a ja MM wypartuję a klaksona tyż nie słyszałam :oops:

dziś po 18-tej na Piłsudskiego widziany fabryka24

jAZZMAN - 13-06-2013, 20:19

robert78 napisał/a:
Galancior94, to b edziesz m ial w ydatki jest malo zauwazalne dla mitsumaniakow kazy wypatruje piekne trzy diamenty :P

Mam na zbyciu takie diamenty przykleimy mu na spocie :P
Albo nie bo "On" będzie miał teraz nowych kolegów....

Galancior94 - 13-06-2013, 22:05

jAZZMAN napisał/a:
robert78 napisał/a:
Galancior94, to b edziesz m ial w ydatki jest malo zauwazalne dla mitsumaniakow kazy wypatruje piekne trzy diamenty :P

Mam na zbyciu takie diamenty przykleimy mu na spocie :P
Albo nie bo "On" będzie miał teraz nowych kolegów....
Obrazek

Spokojna głowa ;) Na razie jeszcze nikogo z BMW nie poznałem ;) No tylko kilku kolesi ze szkoły w e36 i e60 ;)

Yoshiko napisał/a:
Galancior94 napisał/a:
Yoshiko, dziś Limanowskiego po 15 ;) Ja jechałem akurat Wojska Polskiego i trąbiłem ale coś cichy ten klakson w BMW :?

upst a ja MM wypartuję a klaksona tyż nie słyszałam :oops:

Wybaczam :mrgreen: Sam się w ostatniej chwili zorientowałem :D

robert78 napisał/a:

Właśnie wiem :(

rsx - 14-06-2013, 16:39

Ktoz to kolo 11 (wlasciwie cale poludnie od rana) zaparkowal sobie zielonym EA z naklejka MM na szybie na Piastow przy skrzyzowaniu z Boh. Getta Warszawskiego? :D Przejezdzalem killka razy, a wlasciciela ani sladu :D
jAZZMAN - 15-06-2013, 00:09

To mój Miś.

rsx napisał/a:
Ktoz to kolo 11

Nieprawda, byłem w pracy przed 10 :P

Mam tam serwis (40 metrów w stronę Krzywoustego od miejsca, gdzie zaparkowałem). Jak Ci się zepsuje telefon, laptop lub aparat fotograficzny to zapraszam ;) Tylko wcześniej się koniecznie zaanonsuj, tel: 517 87 97 17.

Cytat:
Przejezdzalem killka razy

Uważaj na przejściu (tam gdzie zaparkowałem) często na skrzyżowaniu Piastów/Boh.Getta są stłuczki i potrącenia pieszych.

Jak słychać pisk opon to wszyscy w serwisie nadstawiamy ucha czy będzie finisz :twisted: Padła propozycja aby robić zakłady.

rsx - 15-06-2013, 10:17

Tak wlasnie myslalem, ze to czyjes miejsce pracy obok, bo nie pierwszy raz tego Gala widze tam, ale pierwszy raz naklejke MM zauwazylem :D
A to nawet juz wiem, ktory to serwis! :) juz sie zapisuje, sprawa jasna :mrgreen:

A tak to wiem, bylem swiadkiem dwoch kolizji tam i jednego potracenia jakos na przestrzeni ostatniego roku. Zreszta nie tylko tam bo najwiecej jest na skrzyzowaniu Kosciuszki, tych jadacych od Sikorskiego w strone Piastow z tymi jadacymi od Bramy Portowej w stronie Turzynu. 2 stluczki w tygodniu to standard :)

a wiec to tak sie bawicie! musze uwazac, zeby nie stac sie obiektem zakladu :D

wookash83 - 15-06-2013, 21:00

Pato wezwany do pomocy przy holowaniu Mercedesa (19-letni katalizator odmówił współpracy ;) ) WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!
Pato89 - 15-06-2013, 21:53

wookash83 napisał/a:
Pato wezwany do pomocy przy holowaniu Mercedesa (19-letni katalizator odmówił współpracy ) WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!

Przyjemność po mojej stronie ;) Pato zawsze spoko :D

bartezr - 16-06-2013, 10:33

Rafal_Szczecin wczoraj Wojska polskiego przed 21, nie ładnie tak szarżowac. A poza tym nie miałem z toba szans z moimi skromnymi kucami :D
Rafal_Szczecin - 16-06-2013, 13:10

oj tam oj tam, spokojnie jechalem :)
ogarnalem Cie juz na Janickiego, jechalem rowerem,po auto ,ktore stalo przy Ceremoni, Ty poleciales w strone warsztatow .

Centosz - 16-06-2013, 15:43

Wczoraj przed 16 Pato89 na lewoskęcie koło Radisona. :)
Pato89 - 16-06-2013, 16:08

Centosz napisał/a:
Wczoraj przed 16 Pato89 na lewoskęcie koło Radisona.

Nie widziałem Cię, trzeba było trąbić czy coś :P

Centosz - 16-06-2013, 16:15

Patrzyłeś w moją stronę.Stałem na środkowym pasie dwa auta przed tobą. :D
Pato89 - 16-06-2013, 16:22

Centosz napisał/a:
Patrzyłeś w moją stronę.

Wiesz co, ja obcinam każdą Cari jaką widzę ale nigdy nie jestem w stanie rozpoznać czy to ktoś z forum :D ostatnio trąbiłem na jedną Cari, myślałem, że to Volve a to jakiś emeryt jechał, który mi później na światłach groził :P

bartezr - 16-06-2013, 16:50

Rafal_Szczecin napisał/a:
oj tam oj tam, spokojnie jechalem :)
ogarnalem Cie juz na Janickiego, jechalem rowerem,po auto ,ktore stalo przy Ceremoni, Ty poleciales w strone warsztatow .

no właśnie jakas znajoma osoba sie mi przyglądała ale nie skojarzylem, a jechałem do kolesia na warsztat :D