Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee
Yoshiko - 13-06-2013, 19:38
Galancior94 napisał/a: | Yoshiko, dziś Limanowskiego po 15 Ja jechałem akurat Wojska Polskiego i trąbiłem ale coś cichy ten klakson w BMW |
upst a ja MM wypartuję a klaksona tyż nie słyszałam
dziś po 18-tej na Piłsudskiego widziany fabryka24
jAZZMAN - 13-06-2013, 20:19
robert78 napisał/a: | Galancior94, to b edziesz m ial w ydatki jest malo zauwazalne dla mitsumaniakow kazy wypatruje piekne trzy diamenty |
Mam na zbyciu takie diamenty przykleimy mu na spocie
Albo nie bo "On" będzie miał teraz nowych kolegów....
Galancior94 - 13-06-2013, 22:05
jAZZMAN napisał/a: | robert78 napisał/a: | Galancior94, to b edziesz m ial w ydatki jest malo zauwazalne dla mitsumaniakow kazy wypatruje piekne trzy diamenty |
Mam na zbyciu takie diamenty przykleimy mu na spocie
Albo nie bo "On" będzie miał teraz nowych kolegów....
Obrazek |
Spokojna głowa Na razie jeszcze nikogo z BMW nie poznałem No tylko kilku kolesi ze szkoły w e36 i e60
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | Yoshiko, dziś Limanowskiego po 15 Ja jechałem akurat Wojska Polskiego i trąbiłem ale coś cichy ten klakson w BMW |
upst a ja MM wypartuję a klaksona tyż nie słyszałam |
Wybaczam Sam się w ostatniej chwili zorientowałem
robert78 napisał/a: | Galancior94, to b edziesz m ial w ydatki jest malo zauwazalne dla mitsumaniakow kazy wypatruje piekne trzy diamenty |
Właśnie wiem
rsx - 14-06-2013, 16:39
Ktoz to kolo 11 (wlasciwie cale poludnie od rana) zaparkowal sobie zielonym EA z naklejka MM na szybie na Piastow przy skrzyzowaniu z Boh. Getta Warszawskiego? Przejezdzalem killka razy, a wlasciciela ani sladu
jAZZMAN - 15-06-2013, 00:09
To mój Miś.
rsx napisał/a: | Ktoz to kolo 11 |
Nieprawda, byłem w pracy przed 10
Mam tam serwis (40 metrów w stronę Krzywoustego od miejsca, gdzie zaparkowałem). Jak Ci się zepsuje telefon, laptop lub aparat fotograficzny to zapraszam Tylko wcześniej się koniecznie zaanonsuj, tel: 517 87 97 17.
Cytat: | Przejezdzalem killka razy |
Uważaj na przejściu (tam gdzie zaparkowałem) często na skrzyżowaniu Piastów/Boh.Getta są stłuczki i potrącenia pieszych.
Jak słychać pisk opon to wszyscy w serwisie nadstawiamy ucha czy będzie finisz Padła propozycja aby robić zakłady.
rsx - 15-06-2013, 10:17
Tak wlasnie myslalem, ze to czyjes miejsce pracy obok, bo nie pierwszy raz tego Gala widze tam, ale pierwszy raz naklejke MM zauwazylem
A to nawet juz wiem, ktory to serwis! juz sie zapisuje, sprawa jasna
A tak to wiem, bylem swiadkiem dwoch kolizji tam i jednego potracenia jakos na przestrzeni ostatniego roku. Zreszta nie tylko tam bo najwiecej jest na skrzyzowaniu Kosciuszki, tych jadacych od Sikorskiego w strone Piastow z tymi jadacymi od Bramy Portowej w stronie Turzynu. 2 stluczki w tygodniu to standard
a wiec to tak sie bawicie! musze uwazac, zeby nie stac sie obiektem zakladu
wookash83 - 15-06-2013, 21:00
Pato wezwany do pomocy przy holowaniu Mercedesa (19-letni katalizator odmówił współpracy ) WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!
Pato89 - 15-06-2013, 21:53
wookash83 napisał/a: | Pato wezwany do pomocy przy holowaniu Mercedesa (19-letni katalizator odmówił współpracy ) WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!! |
Przyjemność po mojej stronie Pato zawsze spoko
bartezr - 16-06-2013, 10:33
Rafal_Szczecin wczoraj Wojska polskiego przed 21, nie ładnie tak szarżowac. A poza tym nie miałem z toba szans z moimi skromnymi kucami
Rafal_Szczecin - 16-06-2013, 13:10
oj tam oj tam, spokojnie jechalem
ogarnalem Cie juz na Janickiego, jechalem rowerem,po auto ,ktore stalo przy Ceremoni, Ty poleciales w strone warsztatow .
Centosz - 16-06-2013, 15:43
Wczoraj przed 16 Pato89 na lewoskęcie koło Radisona.
Pato89 - 16-06-2013, 16:08
Centosz napisał/a: | Wczoraj przed 16 Pato89 na lewoskęcie koło Radisona. |
Nie widziałem Cię, trzeba było trąbić czy coś
Centosz - 16-06-2013, 16:15
Patrzyłeś w moją stronę.Stałem na środkowym pasie dwa auta przed tobą.
Pato89 - 16-06-2013, 16:22
Centosz napisał/a: | Patrzyłeś w moją stronę. |
Wiesz co, ja obcinam każdą Cari jaką widzę ale nigdy nie jestem w stanie rozpoznać czy to ktoś z forum ostatnio trąbiłem na jedną Cari, myślałem, że to Volve a to jakiś emeryt jechał, który mi później na światłach groził
bartezr - 16-06-2013, 16:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | oj tam oj tam, spokojnie jechalem
ogarnalem Cie juz na Janickiego, jechalem rowerem,po auto ,ktore stalo przy Ceremoni, Ty poleciales w strone warsztatow . |
no właśnie jakas znajoma osoba sie mi przyglądała ale nie skojarzylem, a jechałem do kolesia na warsztat
|
|
|