Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Anonymous - 18-11-2010, 12:51
że wczoraj panowie policjanci zatrzymali moją małżonkę kierującą Galantem oficjalnie na rutynową kontrolę... jak się później okazało bardzo spodobał im się samochód i to był prawdziwy powód zatrzymania, a Galantów w tamtych rejonach podobno nie ma
Manuela - 18-11-2010, 12:53
| kuzi napisał/a: | | ak się później okazało bardzo spodobał im się samochód i to był prawdziwy powód zatrzymania, | A może małżonka im się spodobała i to był PRAWDZIWY powód zatrzymania
pamar - 18-11-2010, 14:18
| kuzi napisał/a: | | policjanci zatrzymali moją małżonkę kierującą Galantem oficjalnie na rutynową kontrolę... jak się później okazało bardzo spodobał im się samochód |
mam déjà vu (czy jakoś tak)
... miałem kontrolę ZUS, pracowników będących na zwolnieniu lekarskim No cóż... mam nadzieję, że są tam gdzie powinni być (telefony wykonane)
Efa! - 18-11-2010, 15:49
Juiceman, gratki!
A u mnie błoga cisza i spokój. Jestem po mega zakupach, wystrojona, umalowana, piękna i zrelaksowana, a mama i siostra dzielnie zajmują się synkiem. Dzieć zadowolony, więc atmosfera sielska anielska ;P
Seichan - 18-11-2010, 17:09
... że właśnie wróciłam z podróży do stolicy. Trasa Lublin-Warszawa jest straszna - ciasno, wąsko i mnóstwo samochodów. Dlaczego poza niewielkimi odcinkami nie ma do Wawy jakiejś porządnej dwupasmówki
gigant87 - 18-11-2010, 17:19
... że szukam współpracowników do zespołu optymalizującego procesy produkcyjne.
Region: woj.opolskie, dolnośląskie, śląskie.
Info na pw
Juiceman - 18-11-2010, 17:35
Gigant a nie mogles tak pare miesiecy wczesniej;)
Hubeeert - 18-11-2010, 17:36
green belt czy black belt? 6 sigma? TQM?
gigant87 - 18-11-2010, 22:55
MTM
ale ogólnie wszystko związane z przepływem strumienia wartości, kaizen, lean, tpm
roch_27 - 19-11-2010, 09:50
...., że jakaś menda zawszona ukradła mi dziś w nocy dwa wkłady lusterek w Lancerze
Gdybym to widział to połamał bym łapy takiemu śmieciowi a z ryja zrobiłbym galaretę
Anonymous - 19-11-2010, 10:38
..., że zaraz jadę podpisać umowę na najem mieszkania - po dwóch latach czekania właśnie dostaliśmy mieszkanie w bloku, 2 pokoje, 50 metrów...
no i mimo tego, że to jest super news to nie cieszę się, bo będę musiał przyśpieszyć sprzedaż Carismy... zapewne poprzez znaczące obniżenie ceny... bo kasa nam na remont jest potrzebna
Aga - 19-11-2010, 10:43
| kuzi napisał/a: | ..., że zaraz jadę podpisać umowę na najem mieszkania - po dwóch latach czekania właśnie dostaliśmy mieszkanie w bloku, 2 pokoje, 50 metrów...
no i mimo tego, że to jest super news to nie cieszę się, bo będę musiał przyśpieszyć sprzedaż Carismy... zapewne poprzez znaczące obniżenie ceny... bo kasa nam na remont jest potrzebna |
no i jak tu niektórym dogodzić....
Marcinku, nie można mieć wszystkiego, takie życie
Morfi - 19-11-2010, 11:19
gigant87, jestesmy w kontakcie
pamar - 19-11-2010, 15:13
.... muszę się pochwalić
"Na pierwszym miejscu, tak jak przed rokiem, uplasował się podłódzki Andrespol"
http://www.dzienniklodzki...t.html?cookie=1
Taki malutki mój wkład w promocję gminy
mkm - 19-11-2010, 15:28
| kuzi napisał/a: | będę musiał przyśpieszyć sprzedaż Carismy... zapewne poprzez znaczące obniżenie ceny... |
No co Ty!
Jak mogłeś pomyśleć o obniżce?
Podwyżka tak, ale nie obniżka.
Jak można obniżać cenę za:„najpiękniejszą”, „niepowtarzalną”, „idealną”, „po ekstremalnym dofinansowaniu”, wielokrotną uczestniczkę imprez i spotkań motoryzacyjnych Carismę?
Stary śmiało podnoś cenę.
Taka okazja nie zdarza się codziennie.
Osobiście to dziwię się dlaczego nie masz kolejki chętnych pod domem... Chyba się ludzie nie znają....
Małżonka nawet rękę sobie daje uciąć za stan cuda, a Ty chcesz za jakieś grosze sprzedać?
|
|
|