Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III
Yoshiko - 22-05-2013, 19:45
| fabryka24 napisał/a: | | mnie rozwalił totalnie . | hehehheehh dobreeeeeeee
no i się nam pogoda skaszandoliła
Seichan - 23-05-2013, 10:19
Dzień dobry
U nas też buro i ponuro
JacekeR - 23-05-2013, 11:27
Ale mnie głowa boli i trzeba jeszcze w pracy siedzieć masakra. Ale dzień dobry wszystkim.
Yoshiko - 23-05-2013, 11:32
| JacekeR napisał/a: | | Ale mnie głowa boli |
mnie też
| JacekeR napisał/a: | | trzeba jeszcze w pracy siedzieć masakra | taaaaa
a tak w ogóle to do której to się pracuje
ja wszystko widziałam
hejka Miśki
jeremy - 23-05-2013, 18:18
cześć dla wszystkich
moze znacie kogos kto spawa i robi to dobrze, musze pospawac rame w pajero bo mam dziury a szkoda bo auto jest dobre
licze na pomoc
JacekeR - 23-05-2013, 22:03
E tam spawa ja jutro jadę do mechaniora bo coś mi w prawym kole grzechocze jak by ktoś grzechotkę odpalił w kole. Ciekawe czy to nie przegub, może to tylko krzyżaki.
jAZZMAN - 23-05-2013, 22:43
Królu, może Ci się grzechotnik na półośce zawinął?
sipex - 23-05-2013, 22:48
Witam Wszystkich.Szykuje się do konserwacji podwozia w Galancie może ktośzna godny polecenia zakład/osobe co wykona to w rozsądnej cenie i solidnie?najlepiej na jakiejś gwarancji bo raz jużrobiłem zapłaciłem 400zł i po roku dalej jest to co było czyli rdza
jAZZMAN - 23-05-2013, 22:53
| sipex napisał/a: | w rozsądnej cenie i solidnie (...) na (...) gwarancji (...) 400zł i (...) jest (...) rdza |
Ja nigdy na wersji "budżetowej" nie wyszedłem dobrze, no może raz - pompa paliwa od Pawlosa
P.S.
Nie przejmuj się - BMW też gnije...
Colt użytkowniczki mlodam zresztą też.
[ Dodano: 23-05-2013, 22:54 ]
Jak zacznie Cię w nocy budzić chrupanie (tak jak Rafała) to możesz zacząć się martwić na serio!!!
Galancior94 - 23-05-2013, 23:09
sipex, jak masz dostęp do podwozia auta (kanał, podnośnik) oraz pistolet i kompresor to wg mnie lepiej samemu sobie zakonserwować Sam niedługo się będę za to brał
sipex - 23-05-2013, 23:12
hehe ja jednak niemoge spokojnie patrzeć na to jak gnije wstępnie jestem umówiony na oględziny i wycene z kolegą z forum,ale chce mieć alternatywne wyjście
co do kanału to włąsnie nie posiadam miejsca gdzie bym mógł spokojnie to zrobić i muszę go oddać w "dobre ręce''
Galancior94 - 23-05-2013, 23:16
sipex, hmm, no to jak tak, to słyszałem, że w Suchaniu w którymś warsztacie konserwują. Jak się dowiem to ci na PW podeśle adres
sipex - 23-05-2013, 23:18
oki będę wdzięczny
mlodam - 23-05-2013, 23:20
| jAZZMAN napisał/a: | | sipex napisał/a: | w rozsądnej cenie i solidnie (...) na (...) gwarancji (...) 400zł i (...) jest (...) rdza |
Ja nigdy na wersji "budżetowej" nie wyszedłem dobrze, no może raz - pompa paliwa od Pawlosa
P.S.
Nie przejmuj się - BMW też gnije...
Colt użytkowniczki mlodam zresztą też.
[ Dodano: 23-05-2013, 22:54 ]
Jak zacznie Cię w nocy budzić chrupanie (tak jak Rafała) to możesz zacząć się martwić na serio!!! |
nie gnije on zmienia tylko kolor XD
A co do BMW to one dopiero gniją XD nasze w porównaniu do nich to rarytaski ;p
P.S. Ja się dziś już konserwuję...tzn . "niunia na wakacje do spa" pojechała i autobusem do pracy musze teraz ...straszna lipa ale niechaj się odmłodzi,botoksu zarzyje lepiej czuć się będzie
Galancior94 - 23-05-2013, 23:28
| mlodam napisał/a: | P.S. Ja się dziś już konserwuję...tzn . "niunia na wakacje do spa" pojechała i autobusem do pracy musze teraz ...straszna lipa ale niechaj się odmłodzi,botoksu zarzyje lepiej czuć się będzie |
Mój to mam nadzieje, że jutro pójdzie do mechanika (jak mi oczywiście te uszczelki przyjdą), to przy okazji ciśnienie w garach posprawdzam Mam nadzieje że 9 bar mu zostało Bo jak nie, to niestety planowanie głowicy go czeka
| mlodam napisał/a: | | A co do BMW to one dopiero gniją |
E tam BMW Mietki bardziej
|
|
|