To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Anonymous - 04-06-2011, 23:42

oj byłem słyszałem jak to się naprawia wchodzenie za 30 złotych :) do następnego ! :)
szuwar - 05-06-2011, 11:14

Również dzięki za spotkanie , było bardzo sympatycznie ......

jak przestanie wchodzić za 30 pln dam znać :)

i może uda nam się częściej spotykać, choć raz na kwartał/miesiąc w większym gonie...

davyjohn - 06-06-2011, 14:56

Nie wierzę. Po prostu nie wierzę...

Mitsumaniaki woleli spotkać się i oglądać swoje znane już fury niż podjechać na Wały gdzie było N-grupowe EVO, obejrzeć widowiskowe przejazdy, nie wspominając o możliwości jechania na prawym...

Normalnie bym się wypisał z tego Klubu, ale Wasza wiedza mnie trzyma przy tym forum :P

szuwar - 06-06-2011, 15:09

davyjohn napisał/a:
Nie wierzę. Po prostu nie wierzę

kolega słabej wiary widzę :) a spotkanko z sympatycznymi ludźmi bezcenne ....

dewu123 - 06-06-2011, 16:19

szuwar napisał/a:
davyjohn napisał/a:
Nie wierzę. Po prostu nie wierzę

kolega słabej wiary widzę :) a spotkanko z sympatycznymi ludźmi bezcenne ....

Zacnie prawisz, kolego Maniaku:).

stary alfer - 06-06-2011, 16:32

davyjohn napisał/a:
Nie wierzę. Po prostu nie wierzę...

Mitsumaniaki woleli spotkać się i oglądać swoje znane już fury niż podjechać na Wały gdzie było N-grupowe EVO, obejrzeć widowiskowe przejazdy, nie wspominając o możliwości jechania na prawym...

To nas zdemotywowało :P

davyjohn napisał/a:
Niestety nie będziecie mieli możliwości wjechać na teren Wałów - ale zajrzeć warto

davyjohn - 07-06-2011, 01:02

No spotkać się można było też na Wałach - piwko, kawa, lody, jedzenie - dla każdego coś miłego. Plus zapach benzyny ;)
Muszę Was nieco sprowadzić na inną drogę :D

Rafal_Szczecin - 07-06-2011, 11:59

najpierw przyjedz i sie poznaj z innymi ;)
davyjohn - 07-06-2011, 15:58

Ciebie znam, Derpina też - obydwaj pojawiliście się na torze - małymi kroczkami i reszta przyjdzie ;)

Jakby ktoś miał ochotę, to w niedzielę możecie dopingować Xsystoffa i mnie podczas Rally Sprintu na lotnisku w Kluczewie: X-f startuje swoim Coltem a ja będę debiutować nowym autem e88a - zobaczymy co to to potrafi :)

Anonymous - 07-06-2011, 20:12

davyjohn napisał/a:
to w niedzielę możecie dopingować Xsystoffa i mnie podczas Rally Sprintu na lotnisku w Kluczewie: X-f startuje swoim Coltem a ja będę debiutować nowym autem e88a - zobaczymy co to to potrafi :)

niestety będę wtedy smażył tyłek nad jeziorem :P

Xsystoff - 07-06-2011, 20:27

davyjohn napisał/a:

Jakby ktoś miał ochotę, to w niedzielę możecie dopingować Xsystoffa i mnie podczas Rally Sprintu na lotnisku w Kluczewie: X-f startuje swoim Coltem a ja będę debiutować nowym autem e88a - zobaczymy co to to potrafi :)

Ula jak naprawi sprzeglo to pewnie tez bedzie startowac swoim CJ0. Debiut e88a trzeba zobaczyc :mrgreen: I Colta na 15stkach tez :twisted:

Olek - 10-06-2011, 07:35

A co tam się w niedziele na Kluczewie dzieje bo my wolny weekend mamy a plany wyjazdu nad morze kiepskie prognozy pogody pokrzyżowały ;)
banderas40 - 10-06-2011, 09:43

No niestety sezon trwa za dużo pracy. Chyba się w sobotę Szuwarek mijaliśmy na drodze ja leciałem od Kołobrzegu a ty w kierunku Kołobrzegu pomykałeś. Pozdrowienia ze słonecznej Pogorzelicy. Proponuje nadal zorganizowanie lokalnego zlociku u mnie w ośrodku w Pogorzelicy. Miejsce niezłe jest gdzie samochodziki poustawiać jest gdzie grila zapalić i niedaleko do plaży :-) . Można by coś we wrześniu zorganizować. Dla klubowiczów domki 3 pokojowe 6 osobowe we wrześniu mam po 120 zł plus jak ktoś chce może wykupić jedzonko po 30 zł za dzień 3 posiłki dziennie. Można by zrobić imprezę od piątku wieczorem do niedzieli rano spokojnie.
Jeżeli by było zainteresowanie to proszę o kontakt na priva moda regionalnego celem obgadania szczegółów i możemy oficjalnie jako zlot zachodniopomorski i okolicznych np zrobić.

Olek - 10-06-2011, 09:45

My się teraz do Niechorza wybieraliśmy (Pogorzelicę pewnie też byśmy odwiedzili) ale jednak trochę za chłodny weekend się zapowiada :)
szuwar - 10-06-2011, 11:34

banderas40, to myślę dobry pomysł :) i pewnie sie uda, tylko pytanie w jak licznym gronie :)

a nie zauważyłem Cię na drodze, ale w sobotę to mnie nie było w tamtych stronach, często śmigam służbowym Focusem :) i to może zmylić :)