Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
stary alfer - 30-08-2011, 09:08
Aga napisał/a: | o ile mnie oczy nie myliły to w sobotę miałeś okazję zjeść razem z naszą rodziną obiad w zajeździe, ale wolałeś pozostać przy swoim stole |
Bo mi Marcin ciągle bezgłośnie mówił: nie podchodź, nie podchodź. Mama jest sroga
A poważnie to w kwestii Was i jeszcze kilku osób mam do siebie żal, że nie podszedłem i się przywitałem. Takie to trochę słabe z mojej strony
cns80 - 30-08-2011, 11:49
Co za ludzie z tych Mitsumaniaków ???
Jeden podły krakus nawyzywał mi na zlocie od siwowłosych, a drugi wredny zachodniopomorzanin zepsuł mi akumulator i wracałem bez.
Ja wam za rok dam czadu wredoty
stary alfer - 30-08-2011, 12:07
cns80 napisał/a: | Co za ludzie z tych Mitsumaniaków ???
Jeden podły krakus nawyzywał mi na zlocie od siwowłosych, a drugi wredny zachodniopomorzanin zepsuł mi akumulator i wracałem bez.
Ja wam za rok dam czadu wredoty |
Ma się takich kolegów na jakich się zasługuje
Marcin-Krak - 30-08-2011, 14:45
stary alfer napisał/a: | Bo mi Marcin ciągle bezgłośnie mówił: nie podchodź, nie podchodź. Mama jest sroga |
Dobrze, że było kilku Marcinów na Zlocie Bo to chyba nerus mówił, nie ja
cns80 napisał/a: | Jeden podły krakus nawyzywał mi na zlocie od siwowłosych |
Aż mi czasem po prostu wstyd za niektórych ludzi z mojego regionu
Swoją drogą żeś wsiąknął kolego w trakcie zlotu piknie
Jeszcze 20 min i jakoś uda mi się przetrzymać 1 dzień w pracy po 2 tygodniach lenistwa i ...
wyderka - 30-08-2011, 14:57
że dziś w wypadku lotniczym zginął znajomy naszej rodziny , panie świeć nad jego duszą [*][*]
nerus - 30-08-2011, 16:14
Marcin-Krak napisał/a: | Dobrze, że było kilku Marcinów na Zlocie Bo to chyba nerus mówił, nie ja |
a mnie tam nie było z Wami,na tym obiadku
akbi - 30-08-2011, 16:18
...że nie mogę jeszcze dojść do siebie po Zlocie ..... spaaaaaaaaaaaaaaaaaćććć ......
pamar - 30-08-2011, 16:30
akbi napisał/a: | ...że nie mogę jeszcze dojść do siebie po Zlocie ..... spaaaaaaaaaaaaaaaaaćććć ...... |
... że mam podobnie, tylko o parę aaaaaććć więcej
... że od paru godzin piszę podziękowania i chyba nie dam rady dzisiaj skończyć
... że cieszę się, że wam się podobało
... że się tak zapytam, KTO zaiwanił banery kierunkowe z drogowskazów? (szt 3)
Aga - 30-08-2011, 16:35
cns80 napisał/a: | Co za ludzie z tych Mitsumaniaków ???
Ja wam za rok dam czadu wredoty |
kupisz nowy akumulator?
koszmarek - 30-08-2011, 17:03
pamar napisał/a: | ... że się tak zapytam, KTO zaiwanił banery kierunkowe z drogowskazów? (szt 3) |
mnie kusiły ale zostawilim je na miejscu
Anonymous - 30-08-2011, 17:05
stary alfer napisał/a: | Ale to wszystko przez Deo |
co złego to nie ja
cns80 napisał/a: | Ja wam za rok dam czadu wredoty |
będę miał konkurencję w robieniu czadu ?
Akbi napisał/a: | ...że nie mogę jeszcze dojść do siebie po Zlocie ..... spaaaaaaaaaaaaaaaaaćććć ...... |
ja też ja też ale nie potrafie
Cytat: | Originally posted by big&bad
Und für uns Insider...
Polnisch Party! :0)
Aber Respekt, was die Jungs wegballern können...
Ich hatte ja auch gesoffen bis zum :kz - aber "Megaphone-Man" hat ja scheinbar drei Tage durchgemacht, nur von einigen kurzen Pausen unterbrochen...
Für die, die nicht dabei waren - ein Pole ist drei Tage nonstop mit dem Megaphone über die Area gelaufen, hat Infos durchgegeben und für gute Laune gesorgt. Allerdings war er dermaßen voll, das er beim Stehen um ca 50cm in jede Richtung schwankte. Aber der Typ war super drauf!
Nächstes Jahr nehme ich ein paar Flaschen Küstennebel oder Strohrum mit, dann gibt das Revanche... |
kocham tego gościa (oczywiście autora a nie tego na zdjęciu brzydala )
koszmarek - 30-08-2011, 17:15
Deo, ja -podobno- jestem kobietą więc jestem autorką Proszę żeby kolega zza zachodniej granicy podpisał jeśli tego nie zrobił(nie znam niemieckiego)
Anonymous - 30-08-2011, 17:29
kolega big&bad napisał w skrócie, że polska impreza była extra i że miał problemy z trawieniem alkoholu (wtajemniczeni wiedzą ) oraz, że pierwszy raz widział i tylko w polsce może być polak który przez 3 dni chodził non-stop z małymi przerwami z megafonem i polską mocną vódką i nawet jak się chwiał miał humor i przekazywał info i że w przyszłym roku się przyszykuje na rewanż ja na to czekam
[ Dodano: 30-08-2011, 17:37 ]
p.s. dzień na trzeźwo jest całkiem ok
koszmarek - 30-08-2011, 18:15
Deo, dzięki za tłumaczenie Znaczy będą dwa deofony? To muszę amunicji przygotować podwójnie
Anonymous - 30-08-2011, 18:17
koszmarek, ale on mówił o rewanżu alkoholowym a nie krzykowym
|
|
|