To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

Juiceman - 18-09-2012, 17:39

wojzi napisał/a:

Hura!!!

Dostałem pracę w Capgemini. Dziś dzwonili zaczynam od 1 października.

Gratki!!! ;-)

Ja dalej jestem na etapie wysyłania CV do III etapu rekrutacji chyba się nie dostałem :?

gigant87 - 18-09-2012, 18:08

https://zielonalinia.gov.pl

Dziś znalazłem. :)

Ogólnie byłem na kilku rozmowach.
Muszę też stwierdzić, że polskie agencje HR i rekruterzy z polskich firm mogą się jeszcze dużo uczyć od kolegów/koleżanek z Zachodu.

Brałem udział w procesie rekrutacyjnym prowadzonym przez agencję HR z Wielkiej Brytanii, zupełnie inny poziom, szacunek dla kandydata i inna rozmowa o pieniądzach.

fergul11 - 18-09-2012, 18:30

gigant87 napisał/a:
zupełnie inny poziom, szacunek dla kandydata i inna rozmowa o pieniądzach.
musieliby być szkoleni tam , a tak to :banghead:
misjonarz. - 18-09-2012, 20:39

a ja myślę że żadne szkolenie takiemu już nie pomoże. kto się wrólem urodził kanarkiem niestety nie zdechnie :?
fergul11 - 18-09-2012, 20:51

Misjonarzu myślę że kultura osobista to wypadkowa charakteru i wychowania ,więc odpowiednie wzorce ...itd :mrgreen:
Ten świat da się jeszcze uratować ,Albert Paradys się mylił :lol:

koszmarek - 18-09-2012, 21:55

zapraszam wszystkich do dalszego pocieszania mnie przed narkozą i pobytem w szpitalu :D już dwoje ludków mnie nieźle nastraszyło :D :D ale do wtorku daleka droga, więc czekam :D
jacek11 - 18-09-2012, 21:58

koszmarek napisał/a:
zapraszam wszystkich do dalszego pocieszania mnie przed narkozą i pobytem w szpitalu

:goodman: :goodman: :goodman:

Morfi - 18-09-2012, 22:11

Co do rozmów kwalifikacyjnych to da się zauważyć, że im wyższe stanowisko tym całkowicie inna rozmowa i podejście rekrutera.
fergul11 - 18-09-2012, 22:58

chce powiedziec wam zebyscie nie ograniczali sie tylko do waszego osiedla , ale poznali dalsze otoczenie :mrgreen:
http://www.sunaeon.com/#/solarsystem/

Uwex - 19-09-2012, 08:16

koszmarek - ciotka, to wszystko jest tu : :salute: Nie słuchaj jakichś ludków, bo niepotrzebnie się stresujesz, tylko z pozytywnym nastawieniem zrób co trzeba. :)
vince_81 - 19-09-2012, 08:28

koszmarek napisał/a:
już dwoje ludków mnie nieźle nastraszyło

Rozumiem, że to o mnie? :P :twisted:

I chciałem powiedzieć, że w związku z pogodą kolega zrobił mi dzisiaj drift taxi... karetką, heheheh :mrgreen:

koszmarek - 19-09-2012, 11:09

vince_81, bardziej niz Ty nastraszyla mnie moja przyjaciolka objawami po narkozie. a jeszcze naczytalam sie o nastepstwach tego schorzenia to wymiklam :p
vendetta - 19-09-2012, 11:18

Spoko Martyna, w tym roku miałam już dwa razy operacje pod narkozą i nic ciekawego się nie wydarzyło :D Powodzenia.
fergul11 - 19-09-2012, 13:32

vendetta napisał/a:
operacje pod narkozą i nic ciekawego się nie wydarzyło

tylko spaliny ze syrenki nie pachną już tak interesująco jak przed narkozą ? :mrgreen:

vince_81 - 19-09-2012, 14:27

koszmarek, po narkozie to możesz sobie co najwyżej pawia puścić, a nie mieć "objawy" :P :twisted: To trochę tak, jak dochodzenie do siebie na kacu :wink:
A o następstwach schorzenia nie czytaj, bo będzie tak, jak ze skutkami ubocznymi leku po przeczytaniu ulotki - będziesz u siebie widziała wszystkie :wink: :P