Śląskie - [OT Śląski]
mAGDA - 25-09-2014, 22:49
Jaro1974 napisał/a: | O i znów okazja do spotkania się |
Każda okazja jest dobra
anna rakowska - 25-09-2014, 22:49
No, coos tak o tej niedzieli majaczylam ostatnio. Wiec przyjedziesz do Was, np na kawke?
Seichan - 25-09-2014, 22:51
Buuuu, a nam znów wyjazd po hondę zdechł
mAGDA - 25-09-2014, 22:52
anna rakowska napisał/a: | No, coos tak o tej niedzieli majaczylam ostatnio. Wiec przyjedziesz do Was, np na kawke? |
I bardzo dobrze, majaczyłaś . Chłopaki też się ucieszą bo przywieziesz nowe zapachy do pczytania . Domownicy nie pachną już ciekawie
_Slawek_ - 25-09-2014, 22:53
Dobry późny wieczór
Bizi78 napisał/a: | mAGDA napisał/a: | Komp odpala ale nie da sie przejść do BIOS-u żeby rozpocząć instalowanie i te inne duperele. |
A po co chcesz wchodzić do Bios-u .
Wrzucasz płytkę z xp do napędu i odpalasz lapka, instalacja powinna się uruchomić automatycznie .
No chyba, że nie masz w biosie ustawione aby odpalał się najpierw z napędu CD/DVD.
To może być problem . |
Jak to nie da się przejść do BIOS-u? Klawiatura nie działa?
Co dokładnie dzieje się po włączeniu?
Co zaczyna działać po potrząśnięciu?
Pojawiają się jakieś komunikaty? Dźwięki?
Bizi78 - 25-09-2014, 22:54
mAGDA napisał/a: | no właśnie nie działa |
Ale po normanlnym odpaleniu kompa coś się pojawia czy od razu jest czarna
mAGDA - 25-09-2014, 22:54
Seichan napisał/a: | Buuuu, a nam znów wyjazd po hondę zdechł |
No właśnie Sławek mi mówil . Oni Wam kiedyś planują oddać to auto czy ono już po Rosji jeździ
Seichan - 25-09-2014, 22:56
A diabli wiedzą
Ponoć paczka z USA się opóźniła, miała być na wtorek a na razie ani słychu, ani widu
Może w kolejny weekend (5 z kolei z planowanych przeze mnie) się w końcu uda
mAGDA - 25-09-2014, 22:59
Bizi78 napisał/a: | Ale po normanlnym odpaleniu kompa coś się pojawia czy od razu jest czarna |
dokładnie , najczarniejsza
_Slawek_ napisał/a: | Jak to nie da się przejść do BIOS-u? Klawiatura nie działa?
Co dokładnie dzieje się po włączeniu?
Co zaczyna działać po potrząśnięciu?
Pojawiają się jakieś komunikaty? Dźwięki? |
Oj joj dobry wieczór
więc to jest tak.... włączam tego laptopa , zapiszczy jak chcę go przełączyć do BIOS-u delete-m to pojawia się kursor i dalej piszczy ... jak mim potrząsnęłam to wszedł w BIOS . Kiedy odpaliłam płytę to się wylogował
jaśniej nie potrafię
anna rakowska - 25-09-2014, 23:00
Moze sprobuj zresetowac biosa?
mAGDA - 25-09-2014, 23:00
Seichan napisał/a: | A diabli wiedzą
Ponoć paczka z USA się opóźniła, miała być na wtorek a na razie ani słychu, ani widu
Może w kolejny weekend (5 z kolei z planowanych przeze mnie) się w końcu uda |
wiesz ocean szeroki głęboki , droga daleka
[ Dodano: 25-09-2014, 23:03 ]
anna rakowska napisał/a: | Moze sprobuj zresetowac biosa? |
tez nic to nie daje ... wiesz podłoga była ciężka jak spadała na niego wiec może coś pękło albo się rozłączyło
Seichan - 25-09-2014, 23:03
mAGDA napisał/a: | wiesz ocean szeroki głęboki , droga daleka |
Porażka totalna
Ale może dzięki temu, że jutro nie jedziemy, uda mi się wbić do jakiegoś dochtora
mAGDA - 25-09-2014, 23:05
Seichan napisał/a: | Ale może dzięki temu, że jutro nie jedziemy, uda mi się wbić do jakiegoś dochtora |
Idź dziewczynko , trzeba się przebadać
_Slawek_ - 25-09-2014, 23:06
Tak jak myślałem...
...zepsuł się
A tak wracając do problemu, to jeśli faktycznie ma za sobą crash-test to można by go porozkręcać i na początek docisnąć kości pamięci np.
mAGDA - 25-09-2014, 23:07
_Slawek_ napisał/a: | A tak wracając do problemu, to jeśli faktycznie ma za sobą crash-test to można by go porozkręcać i na początek docisnąć kości pamięci np. |
A widzisz tego jeszcze nie zrobiłam ....
|
|
|