To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Kibloo - 31-08-2008, 20:04

koszmarek napisał/a:
Dzięki wielkie za te 4 dni:)
ja również dzięki, miło było was poznać

pozdro

Juiceman - 31-08-2008, 20:48

że naprawdę było miło Was poznać :) Oczywiście domek numer 7 dawał czadu xD

Mam tylko takie małe pytanie Roch GDZIE JEST K**** ŚWINIA???? xD
Jeszcze raz Wszystkim wielkie dzięki za naprawdę zajefajny Spot!!

akbi - 01-09-2008, 09:59

... że wracając wczoraj ze Zlotu zarobiłem 100pln i 4pkt ...78km/h na "terenie zabudowanym" ... byłem na siebie zły, bo wiedziałem, że stoją, ale nie zauważyłem znaku przed dwoma budynkami i skrzyżowaniem .... że to teren zabudowany :evil:

... że 10 minut później ustanowiłem (od tak, nie żeby specjalnie :lol: ) swój nowy rekord prędkości, który obecnie wynosi ..... yyyy ... 7km/h więcej niż poprzedni :P ... wnioski:
a) - teraz muszę kupić nadkola przednie ... bo się wytarły jeszcze bardziej
b) - President produkuje naprawdę dobre magnezy do swoich CB :badgrin:

... że 6 godzin później jadąc obwodnicą Trójmiasta z mercedesa jadącego przed mną 2 auta (i ok 150m) spadł rower z dachu :shock: na szczęście gościu jadący bezpośrednio za Mercem a tuż przed mną popisałem się doskonały refleksem :wink:

... że Zlot 2009 dopiero za 360 parę dni :cry:

roch_27 - 01-09-2008, 10:13

że VI Zlot MitsuManiaków uważam za bardzo udany- podziękowania dla Firka i jego małżonki :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
że było mi bardzo miło poznać resztę MitsuManiaków osobiście w szczególności tym wszystkim, z którymi nocne zabawy i pogawędki kończyły się prawie o świcie lub po :D - (zainteresowany wie o kogo chodzi :lol: )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juiceman napisał/a:
Mam tylko takie małe pytanie Roch GDZIE JEST K**** ŚWINIA???? xD
po drodze do Poznania bynajmniej nie było, ale marchewkę kupiliśmy :D

Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich MitsuManiaków i do zobaczenia na kolejnych zlotach :)

Marcin-Krak - 01-09-2008, 13:32

akbi napisał/a:
z mercedesa jadącego przed mną 2 auta (i ok 150m) spadł rower z dachy :shock:

To chyba jakaś plaga prawdziwa. Ja już w tym roku sam widziałem z 5 takich zdarzeń :evil:

Poza tym mam już dość korków w Krakowie. Kolejna niedziela kiedy korki były takie jak w tygodniu :evil: A od dziś to już prawdziwa sodomia i gomoria :evil: :P

JCH - 01-09-2008, 21:17

Cytat:
A od dziś to już prawdziwa sodomia i gomoria
Po 1.10. jak zjadą studenci będzie jeszcze lepiej :D
Marcin-Krak - 01-09-2008, 22:53

JCH napisał/a:
Po 1.10. jak zjadą studenci będzie jeszcze lepiej :D

Studenci są biedni i nie mają aut :P Tylko dlaczego teraz nie ma żadnego problemu z parkowaniem pod akademikami :?: :wink: To pisałem ja, biedny student :lol:

Pozostaje się znów przesiąść na rower - dobrze że upał nie jest już taki upalny ;)

Anonymous - 02-09-2008, 11:16

Marcin-Krak napisał/a:
Studenci są biedni i nie mają aut :P Tylko dlaczego teraz nie ma żadnego problemu z parkowaniem pod akademikami :?:
Chcialbym moc sobie pozwoli na takie auta, jakimi jezdza studenty (pisownia zamierzona) z warszawskiej AWF. Na terenie AWF sporo wolnych miejsc parkingowych, za to kompletnie obstawione parkingi mieszkancow osiedli wokol uczelni. Wracajac z pracy, musimy parkowac albo na trawie, albo kilka ulic dalej, bo studencka brac zajmuje nasze miejsca parkingowe. :evil:
siwek - 03-09-2008, 19:40

wreszcie net i forum tylko szkoda że w domu a nie ciągle nad morzem :?

właśnie wróciliśmy i musze powiedzieć że i zlot był świetny i spokój nad morzem też super ;)

sruba - 03-09-2008, 20:44

że jestem przeziębiony, mam katarzysko i boli mnie łeb.
i, że w związku ze zmianą pracy, perspektywą służbowki dopiero w przyszłym roku, przymierzam się do zakupu... CJ0 :twisted:

Anonymous - 04-09-2008, 00:38

.......że miałem w planie zacząć pisać od 01 września licencjata :!: :!: i klapa brak natchnienia i weny twórczej :?
Anonymous - 04-09-2008, 10:21

Sruba napisał/a:
przymierzam się do zakupu... CJ0 :twisted:
Nie starczylo czasu na jazde probna, ale nadrobimy przy najblizszym spotkaniu w Trojmiescie.
... nasz zapakowany pod sufit Corleone spalil 6,08 l/100 km - trasa i krotkie przebiezki po miescie. Jazda spokojna. :mrgreen:

siwek - 04-09-2008, 15:42

gregorbu napisał/a:
Jazda spokojna. :mrgreen:

ano spokojna była :wink: mi też wyszło jakieś małe spalanie ale nie pamiętam dokładnie :roll:

sruba - 04-09-2008, 16:36

jeżeli chodzi o spalanie, to mi Lupo w cyklu mieszanym (połowa trasa - dość dynamicznie, połowa miasto) wyszło 4.0 :lol:

w niedzielę wyjeżdżam służbowo na tydzień do Krakowa :P

Sruba napisał/a:
przymierzam się do zakupu... CJ0

a może powinienem kupić Civica ? :twisted:

Hubeeert - 04-09-2008, 17:57

Sruba napisał/a:
a może powinienem kupić Civica ?
Zajrzyj na forum civicklubu i inne fora Civica (nie mylić z Hondą bo tych to już wogóle jest jak rozmazał) a potem pogadamy :lol: