Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
jacek11 - 16-09-2011, 17:03
Krzychu,przyznaj się,że kupiłeś angola,i przekładkę kiery robiłeś,a nie oczy nam mydlisz malowaniem jakimś
Wszyc - 16-09-2011, 19:37
Wszyc napisał/a: | Wszyc, wpadnę na foto sesję jutro |
Nie będziesz niczego fotek robił i temat zakończony
fj_mike - 16-09-2011, 19:58
Wszyc napisał/a: | Nie będziesz niczego fotek robił i temat zakończony |
Cytujesz siebie
Z partyzanta strzelę parę fotek
Wszyc - 16-09-2011, 20:31
a to sobie rób ja do samochodu się nie wybieram z zewnątrz sobie rób syf, brud i metry pajęczyn
fj_mike - 16-09-2011, 20:41
Wszyc, czuję się dyskryminowany
Ludzie z całej Polski przyjeżdżają do Ciebie a mi bronisz wpaść z aparatem i parę fotek porobić
Wszyc - 16-09-2011, 21:52
Wybacz dziś bez humoru zdeka jestem... jeden z tych dni kiedy zastanawiam się na co to wszystko
Jogurt - 16-09-2011, 22:00
Krzychu głowa do góry, masz już bliżej jak dalej.
Wszyc - 17-09-2011, 00:22
Doprowadzić go do stanu używalności i żebym nie miał się czego wstydzić to nie taki problem będzie wcale ale mam większe ambicje i męczy mnie każda urwana śrubka każdy niedomalowany element każda nie wyglądająca jak nowa blaszka nie chcę po prostu zrywnego ładnego gala bo bym szukał ładnego E54A... chce docelowo zrobić najbardziej zadbanego rodzynka minimum w środkowej europie hehe wiem wariactwo i puki co jestem gotów na to poświęcić wszystkie środki jakie tylko wpadną w w ręce najwyżej będę musiał nauczyć się lakierować spawać, cynować, ołowiować i nie wiem co tam jeszcze trudno...
Przy zbyt dużej ilości rzeczy w życiu się poddałem robię to dla siebie... nawet jak mi kiedyś w tyłek ktoś wiedzie na drodze i zniszczy całą tą pracę to i tak będę zadowolony że coś zrobiłem od początku do końca tak jak chciałem i się nie poddałem...
Nie robię tego dla fanów tematu na forum robię to by udowodnić samemu sobie że dam radę
Ale czasem tak jak teraz bywa ciężko kiedy pracy jeszcze więcej niż zrobiłem wbrew pozorom końca nie widać, zaskórniaki wydłubuje by na puszkę farby było i zbliża się powoli zima czyli koniec prac aż do wiosny bez garażu...
ale samo życie
swinks_UK - 22-10-2011, 10:34
Na podniesienie humoru kilka filmików z Galantem 7 generacji w RWD!:
http://www.youtube.com/wa...1&v=UtgNoaWrHs4
http://www.youtube.com/watch?v=mxXFarEc5sE
Wszyc - 16-11-2011, 14:11
Projekt Galant leży na razie... i raczej już przez zimę nie będzie nic robione...
Nie ustawie zapłonu ani nie odpalę go już...
Odpaliłem, alarmy w samochodach na całym osiedlu się po włączały policja była ludzie się darli z okien więc jestem uziemiony
Chyba 4G63 na wolnym wydechu nie przypadł ludziom do gustu
fj_mike - 16-11-2011, 14:24
Sąsiedzi naprawdę Ciebie kochają
Wszyc - 16-11-2011, 14:29
oj tam oj tam i krzyczą że im w domach śmierdzi bo idzie siwy obłok wielkości bloku z mojego auta pfff histeryzują jak by się rozgrzał to by przestał kopcić no i rzadko odpalany i muszę go kręcić pod 3tyś obrotów na zimnym silniku by mi nie zdechł bo jest zapłon źle ustawiony dziś chciałem go rozgrzać i ustawić ten zapłon ale jakiś Gargulec już paszcze darł z okna
Zgredy głupie
Hugo - 16-11-2011, 14:46
jacek11 - 16-11-2011, 17:05
Nie trza było w nocy go odpalać ludzie chcą spać
Juiceman - 16-11-2011, 17:51
Heh no cóż galant jak syrenka kopci xD a gala musisz przenieść co by sąsiedzi go nie rozkręcili co by mieć spokój xD
|
|
|