To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Juiceman - 09-07-2011, 22:24

To żeście termin wybrali 15-17 Master Truck w Opolu no i prawdopodobnie mały spocik :wink:
eclipse123 - 10-07-2011, 13:31

deejay napisał/a:
Namiary podaj :wink:

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl

Terminu nie wybieralem podalem dalej bo organizatorzy to chlopaki z lubina ;p

Matejo - 10-07-2011, 13:59

Bedę na 100% więc jeden Colt napewno będzie hehe
Już zaprosiłem swoich znajomych więc może więcej ludzi podjedzie.

https://www.facebook.com/...3920556&pending

KucharZ - 10-07-2011, 18:59
Temat postu: Organizacja najliczniejszego spotu MM
Witajcie.
Zapewne każdy z was dobrze wie, że jest potrzeba zorganizowania spotu, którego głównym celem będzie obrona pucharu. Do tej pory staraliśmy się sami (z niewielką pomocą kilku osób) zorganizować nam takie spotkanie. Niestety z tego co się udało załatwić pozostało niewiele. Szukaliśmy ośrodka podobnego do tego w Jaworze, czyli, aby obok parkingu było kilka atrakcji tak by spędzić miło i wesoło większą część dnia. Po rozmowach z kilkoma osobami spotkaliśmy się ze zbyt dużymi wymaganiami stawianymi przez właścicieli lub opiekunów danego ośrodka. Ot trzy przykłady:

1. Kąpielisko Glinianki o który dba klub Spartan. Rozmowy skończyły się na tym, że wszystko zależy od pogody. A, że była mowa o miesiąc do przodu to niestety spotkaliśmy się z odmową, ponieważ jak będzie padać to rozjeździmy trawnik. Jakby było sucho to ok. Tylko skąd tu wiedzieć jaka będzie pogoda…. Pytaliśmy czy może na innym ośrodku jest taka możliwość? Odpowiedź: - Raczej nie.

2. Nowo otwarty ośrodek pod Jelczem Laskowice ( tu więcej szczegółów zna Gigant który był, rozmawiał). Ogólnie rozmowy skończyły się na tym, że za wynajem parkingu właściciel chce 2500zł

3. Brane pod uwagę były także takie miejsca jak Adrenalina Park, park linowy na Biskupinie. Jednak po przemyśleniu jakie to niesie za sobą koszta stwierdziliśmy, że to nie ma sensu bo i tak będzie mało chętnych (chyba, że się mylimy)
Jeżeli chodzi o atrakcje to na dzień dzisiejszy są 2: wspólny grill i sesja zdjęciowa, którą staramy się zrobić wyjątkową by była inna niż wszystkie zdjęcia ze spotów.
Teraz prośba do was o pomoc w znalezieniu miejsca spotkania. My nie chcieliśmy, żeby to był zwykły parking, na którym postoimy pogadamy i pojedziemy. A ponieważ nasze koncepcje się skończyły stąd ten post. Jeżeli macie jakieś miejsca w których ciekawie można spędzić czas prosimy o pisanie i podawanie propozycji. Być może wspólnymi siłami uda się zorganizować miłe i przyjemne spotkanie MM.

Pozdrawiamy

Mithrill - 10-07-2011, 21:35

Kod:
http://www.juraparkkrasiejow.pl/

Wszystko w jednym miejscu + dinozaury dla najmłodszych... :-D

Juiceman - 11-07-2011, 01:43

Mithrill no niby tak, ale zapewnisz tam parking tylko dla mitsubishi? Czy będziemy mieli lancer/galant/lanos/colt/maluch etc ;) . Ponadto parking=wstęp - a nie każdy musi mieć ochotę, aby korzystać z parku.

Tak czy siak z informacji przedstawionych przez Michała, bicia rekordu raczej nie będzie. Za to będzie duży spocik przy grillu z ewentualną sesją zdjęciową; ) Tylko weźcie ze sobą jakieś składane fotele ;) więcej informacji niedługo ; )

Mateusz_eclipse - 11-07-2011, 17:16

Tez bede na 100% :D
S_T_E_F_F - 12-07-2011, 07:44

Ja także się wybieram... To i na 100 % będzie minimum 1 proton :-)
gcredhot18 - 13-07-2011, 21:21

na którą godzinę?
Matejo - 14-07-2011, 22:49

no właśnie na którą, ja będę prawdopodobnie około 12-max 13
eclipse123 - 15-07-2011, 17:49

NA 12 :D
KucharZ - 17-07-2011, 12:39
Temat postu: Spot 31.07.2011
Witajcie,

wiem, wiem, trzeci weekend miesiąca jest dzisiaj, a spotu nie ma. Spokojnie wszystko pod kontrolą. Chcieliśmy dać osobom możliwość wyjazdu na Muster Truck do Opola. Druga kwestia to taka, że cały czas bylismy na etapie uzgadniania sesji zdjęciowej.

Termin spotu ustalam tak, aby nikt nie był zaskoczony :wink: i mógł spokojnie się przygotować do sesji zdjeciowej. Odbędzie się ona na terenie Pafafagu. Tutaj wielkie podziękowania dla Kowalika który będzie koordynował całą sesją i to On będzie ustalał co i jak.
W tym miejscu chcę prosić o wpisanie się osób, które przyjadą na spot, gdyż ułatwi to Kowalikowi koordynację i zaplanowanie sesji.

Oto 2 przykładowe zdjęcia jakie powstały w tamtym miejscu:

Teraz pytanie z mojej strony takie czy chcecie się spotkać od razu w miejscu sesji czy tam gdzie zawsze i przejedziemy?

Zabiorę na sesję klubowego grilla, więc jeśli będzie trwała dłużej to z głodu nie zginiemy :) (prowiant we własnym zakresie).

Godzina rozpoczęcia spotu: 16.00

Pozdrawiam KucharZ

1. KucharZ
2. 2Fast4U

Anonymous - 17-07-2011, 14:18

Miejmy nadzieje ze tych składanych foteli będzie 35 albo więcej, powodzenia.

BTW: Jeśli Donlyśląsk wygra było by fajnie jak by puchar został na stałe.

Juiceman - 17-07-2011, 14:40

Kocyk też można wziąć :mrgreen:
eclipse123 - 17-07-2011, 18:47

dobra dobra ale gdzie to dokladnie jest kolego??:)