To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Krzyzak - 16-11-2011, 19:33

jacek11 napisał/a:
Nie trza było w nocy go odpalać :mrgreen: ludzie chcą spać :mrgreen:
racja - kiedyś też byłem u kolegi i nagle o 2 w nocy sąsiad wali do drzwi - tak się wystraszyłem, że mi wiertarka z rąk wypadła
jacek11 - 16-11-2011, 21:22

Krzyzak napisał/a:
racja - kiedyś też byłem u kolegi i nagle o 2 w nocy sąsiad wali do drzwi - tak się wystraszyłem, że mi wiertarka z rąk wypadła

:mrgreen:

Zielu - 17-11-2011, 01:14

Ludzie z pasją motoryzacyjną są mało tolerowani przez sąsiadów, szczególnie gdy mają głośne maszyny :P

Kiedyś miałem Jawę 50, co to się działo... :lol:

Wszyc - 05-12-2011, 01:05

Ale tu już kurzu w temacie narosło :P czas tu odkurzyć my tu o toyotce o toyotce a o Miśku nic :)

no jest szansa że coś się ruszy jakiś zarobek udało się zdobyć :P w styczniu pewnie zacznie już się Misiek ruszać z miejsca :P taką mam bynajmniej nadzieje jeżeli wszystko dobrze z pracą będzie jest szansa na jeszcze bardziej wariacki projekt w tym roku odnośnie galanta :)
ale to pod koniec roku :)

A do zlotu ogólnopolskiego mam zamiar przygotować nowe buty dla misia by się ładniej prezentował i ogarnąć pod maską :)

A od 2013 roku lecimy z mocą do góry bardzo dużo do góry mam nadzieje :)

Zielu - 05-12-2011, 01:28

Wszyc napisał/a:
bardziej wariacki projekt w tym roku odnośnie galanta :)

Swap 4x4 z E88A, stroker 2.4L do 4G63 plus duże T? :D

Wszyc - 05-12-2011, 02:45

w tym roku tylko 4x4 z tego :P

a uturbiać będę na pojemności 2.0 ale to za rok jak napisałem 2013 :) i bez dużego T bo duże T za późno wstaje :P średnie T wystarczy

do tego modyfikacje w planach to
-zawieszenie
-hamulce

na ten rok ale wszystko zależy czy po okresie próbnym dalej mnie będą chcieli w pracy :P

Zielu - 05-12-2011, 02:57

Generalnie widzę że masz podobne plany co ja :)
Za blachę się weź :wink:

Wszyc - 05-12-2011, 02:59

Nie ma tragedii już tragedia już była :P mam do przeszczepienia lewą podłużnice bo jest pokiereszowana wgnieciona po przygodzie z dziurą połatać przód trochę i bagażnik :P

śmiesznie to brzmi najgorsze za sobą niektórzy by się przy tym pochlastali :P

Zielu - 05-12-2011, 03:02

Blacha najgorsza, jeśli ma być zrobiona dobrze. Żmudna robota.. :) Jak już masz większość zrobioną, to będzie już z górki :)
Wszyc - 05-12-2011, 03:06

blachy zrobić bez problemu i nie duża kasa jak sie już przekonałem problemem jest lakierni który potem to ogarnie tak by znów nie wylazło -_- z tym to mam problem bo po robocie dalej wyłazi bo słabo przygotowana powierzchnia była widać -_- malował blacharz więc nie ma też się co dziwić do tego jest jeszcze mechanikiem czyli złota rączka a nie da sie być dobrym we wszystkim nie ma takich ludzi
Zielu - 05-12-2011, 03:11

Wszyc napisał/a:
malował blacharz więc nie ma też się co dziwić do tego jest jeszcze mechanikiem czyli złota rączka a nie da sie być dobrym we wszystkim nie ma takich ludzi

Nie ufam blacharzom. Przynajmniej nie tym których znam :badgrin: A te teksty "paanie będzie dobrze"..
Właśnie sedno tkwi w dobrym zabezpieczeniu i to nie byle czym. U mnie w okolicy wciąż króluje minia :lol:

Wszyc - 05-12-2011, 03:22

u mnie blacharz spisał się ładnie z blachą progi zrobił od nowa całe bez reperaturek i podziwiam ale malowanie to już słabo będzie masa poprawek na następne naprawy blacharskie też mu auto oddam ale już od razu potem lakierowaniem zajmie się kto inny :)
Maretzky85 - 05-12-2011, 07:11

Wszyc, dedykacja dla Ciebie :D

BeNeK - 05-12-2011, 10:23

Na tych felach i spowalniaczach pod nimi będzie prze siusiak :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: a dodając do tego 4x4 będzie urywać :butthead: :mrgreen:
marycjusz - 05-12-2011, 14:53

WSZYC.......POWIEM TAK....PRZECZYTAŁEM PRAKTYCZNIE WSZYSTKO OD SAMEGO POCZĄTKU....WCIĄGNĄŁEM SIĘ JAK W LEKTURĘ WŁADCY PIERŚCIENI HEHE :) A NA KONIEC TEGO WSZYSTKIEGO STWIERDZAM ŻE STARY....
..................TRZEBA CI NORMALNIE DAĆ JAKIŚ MEDAL !!

MAM BRATA KTÓRY ODREMONTOWAŁ DUŻEGO FIATA , ON TEŻ LEŻAŁ POD BLOKIEM W DESZCZU, BŁOCIE, MROZIE ITP, AŻ W KOŃCU AUTKO IGIEŁKA, JAK JEDZIE PRZEZ MIASTO TO LUDZIE MACHAJĄ Z OKIEN SAMOCHODÓW I GĘBY CIESZĄ :) :)

SZACUNEK DLA LUDZI Z PASJĄ :) :d ! BĘDĘ ŚLEDZIŁ DALEJ TWOJE POCZYNANIA, A JAK JUŻ GO ZROBISZ, TO MAM NADZIEJĘ GDZIEŚ KIEDYŚ OBLUKAĆ TWEGO GALA :)