Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Krzyzak - 16-11-2011, 19:33
jacek11 napisał/a: | Nie trza było w nocy go odpalać ludzie chcą spać | racja - kiedyś też byłem u kolegi i nagle o 2 w nocy sąsiad wali do drzwi - tak się wystraszyłem, że mi wiertarka z rąk wypadła
jacek11 - 16-11-2011, 21:22
Krzyzak napisał/a: | racja - kiedyś też byłem u kolegi i nagle o 2 w nocy sąsiad wali do drzwi - tak się wystraszyłem, że mi wiertarka z rąk wypadła |
Zielu - 17-11-2011, 01:14
Ludzie z pasją motoryzacyjną są mało tolerowani przez sąsiadów, szczególnie gdy mają głośne maszyny
Kiedyś miałem Jawę 50, co to się działo...
Wszyc - 05-12-2011, 01:05
Ale tu już kurzu w temacie narosło czas tu odkurzyć my tu o toyotce o toyotce a o Miśku nic
no jest szansa że coś się ruszy jakiś zarobek udało się zdobyć w styczniu pewnie zacznie już się Misiek ruszać z miejsca taką mam bynajmniej nadzieje jeżeli wszystko dobrze z pracą będzie jest szansa na jeszcze bardziej wariacki projekt w tym roku odnośnie galanta
ale to pod koniec roku
A do zlotu ogólnopolskiego mam zamiar przygotować nowe buty dla misia by się ładniej prezentował i ogarnąć pod maską
A od 2013 roku lecimy z mocą do góry bardzo dużo do góry mam nadzieje
Zielu - 05-12-2011, 01:28
Wszyc napisał/a: | bardziej wariacki projekt w tym roku odnośnie galanta |
Swap 4x4 z E88A, stroker 2.4L do 4G63 plus duże T?
Wszyc - 05-12-2011, 02:45
w tym roku tylko 4x4 z tego
a uturbiać będę na pojemności 2.0 ale to za rok jak napisałem 2013 i bez dużego T bo duże T za późno wstaje średnie T wystarczy
do tego modyfikacje w planach to
-zawieszenie
-hamulce
na ten rok ale wszystko zależy czy po okresie próbnym dalej mnie będą chcieli w pracy
Zielu - 05-12-2011, 02:57
Generalnie widzę że masz podobne plany co ja
Za blachę się weź
Wszyc - 05-12-2011, 02:59
Nie ma tragedii już tragedia już była mam do przeszczepienia lewą podłużnice bo jest pokiereszowana wgnieciona po przygodzie z dziurą połatać przód trochę i bagażnik
śmiesznie to brzmi najgorsze za sobą niektórzy by się przy tym pochlastali
Zielu - 05-12-2011, 03:02
Blacha najgorsza, jeśli ma być zrobiona dobrze. Żmudna robota.. Jak już masz większość zrobioną, to będzie już z górki
Wszyc - 05-12-2011, 03:06
blachy zrobić bez problemu i nie duża kasa jak sie już przekonałem problemem jest lakierni który potem to ogarnie tak by znów nie wylazło -_- z tym to mam problem bo po robocie dalej wyłazi bo słabo przygotowana powierzchnia była widać -_- malował blacharz więc nie ma też się co dziwić do tego jest jeszcze mechanikiem czyli złota rączka a nie da sie być dobrym we wszystkim nie ma takich ludzi
Zielu - 05-12-2011, 03:11
Wszyc napisał/a: | malował blacharz więc nie ma też się co dziwić do tego jest jeszcze mechanikiem czyli złota rączka a nie da sie być dobrym we wszystkim nie ma takich ludzi |
Nie ufam blacharzom. Przynajmniej nie tym których znam A te teksty "paanie będzie dobrze"..
Właśnie sedno tkwi w dobrym zabezpieczeniu i to nie byle czym. U mnie w okolicy wciąż króluje minia
Wszyc - 05-12-2011, 03:22
u mnie blacharz spisał się ładnie z blachą progi zrobił od nowa całe bez reperaturek i podziwiam ale malowanie to już słabo będzie masa poprawek na następne naprawy blacharskie też mu auto oddam ale już od razu potem lakierowaniem zajmie się kto inny
Maretzky85 - 05-12-2011, 07:11
Wszyc, dedykacja dla Ciebie
BeNeK - 05-12-2011, 10:23
Na tych felach i spowalniaczach pod nimi będzie prze siusiak a dodając do tego 4x4 będzie urywać
marycjusz - 05-12-2011, 14:53
WSZYC.......POWIEM TAK....PRZECZYTAŁEM PRAKTYCZNIE WSZYSTKO OD SAMEGO POCZĄTKU....WCIĄGNĄŁEM SIĘ JAK W LEKTURĘ WŁADCY PIERŚCIENI HEHE A NA KONIEC TEGO WSZYSTKIEGO STWIERDZAM ŻE STARY....
..................TRZEBA CI NORMALNIE DAĆ JAKIŚ MEDAL !!
MAM BRATA KTÓRY ODREMONTOWAŁ DUŻEGO FIATA , ON TEŻ LEŻAŁ POD BLOKIEM W DESZCZU, BŁOCIE, MROZIE ITP, AŻ W KOŃCU AUTKO IGIEŁKA, JAK JEDZIE PRZEZ MIASTO TO LUDZIE MACHAJĄ Z OKIEN SAMOCHODÓW I GĘBY CIESZĄ :)
SZACUNEK DLA LUDZI Z PASJĄ :d ! BĘDĘ ŚLEDZIŁ DALEJ TWOJE POCZYNANIA, A JAK JUŻ GO ZROBISZ, TO MAM NADZIEJĘ GDZIEŚ KIEDYŚ OBLUKAĆ TWEGO GALA
|
|
|