Nasze Miśki - Jak wino...
sveno - 06-05-2013, 12:46
Owczar napisał/a: | Ale z tego co piszesz to miałeś iskrę jak nie chciał odpalić?
| tak, ale świece wykręciłem ko kilku jak nie kilkunastu próbach odpalenia, więc już może zdążyło się trochę przepalić,
poza tym tylko z cylindra nr2. może akurat tak trafiłem, że ten cylinder ma dobrą iskrę a pozostałe niedomagają? Sam nie wiem
Owczar - 06-05-2013, 13:17
Po wykręceniu była mokra czy sucha?
sveno - 06-05-2013, 14:28
mokra, no ale jak pisałem kilka razy próbowałem go odpalić, więc ja ją mogłem zalać.
Dzisiaj znowu go odpaliłem i nie było problemu, więc to chyba przez wilgoć.
sveno - 14-05-2013, 15:21
Wczoraj znowu lało i znowu był problem z odpaleniem, do tego silnik zaczął drżeć na obrotach biegu jałowego.
Wieczorem złożyłem zamówienie na motoneo.pl na palec Faceta i kopułkę Blu Print, oraz filtr paliwa.
Dzisiaj dostałem maila, że nie mają jednej cześci i anulowali zamówienie, więc dzwonie do nich z pytaniem czego nie maja? Okazało się, że kopułki
MKV zamawiał to samo ze strony 4cars.pl więc i tam się udałem, złożyłem zamówienie i okazało się, że mam już tam konto Nigdy się tam nie logowałem, odwiedziłem stronę pierwszy raz, ale wydała się jakaś znajoma, do logowania użyłem danych z motoneo i zadziałało. No i juz wiedziałem, że to ta sama firma, więc kopułki dalej brak. Ręce opadają, a na obydwu stronach towar oficjalnie jest dostepny mało tego, nie ma możliwości ściągnięcia tej kopułki
W AllParts jest taka kopułka za 266, oryginał w pudełku Blue Printa
Malik krzyczy za nią 230zł, też oryginał i tez pudełko Blue Printa ciekawe czy to nie ta sama kopułka co na motoneo stoi za 103zł???
Owczar - 14-05-2013, 16:50
sveno napisał/a: | iekawe czy to nie ta sama kopułka co na motoneo stoi za 103zł??? |
Bardzo mozliwe biorac pod uwage to MKV pisal, ze jest made in japan.
Tomek - 14-05-2013, 17:18
sveno napisał/a: |
Malik krzyczy za nią 230zł, też oryginał i tez pudełko Blue Printa ciekawe czy to nie ta sama kopułka co na motoneo stoi za 103zł??? |
na pewno ta sama
jednak uważam, że słowo "oryginał" to totalna nie prawda
sveno - 14-05-2013, 17:31
nic tylko otworzyć sklep z częściami. Podejrzewam, że taka kopułka w hurtowni kosztuje 70-80zł (bo takie motoneo też musza na tym cos zarobić) a Maliki i Hanżki sprzedają to z 300% przebitką
Kopułka i palec zamówione na alledrogo, przy okazji ten sam sprzedający ma kilka Galatów na części, juz się ucieszyłem, że będzie ostatnia brakująca część by zrobić pełnego polifta z Rekińczyka:
niestety już sprzedana ale Pan będzie miał mnie na uwadze jak następnym razem przytarga z wysp coś takiego. Szkoda, że ta przepadła, bo bym chyba wziąl całego takiego anglika....
Juiceman - 14-05-2013, 17:41
A co dokładnie potrzebujesz?
Owczar - 14-05-2013, 18:17
sveno, ale chyba nie zamówiłeś używki?
Tomek - 14-05-2013, 18:30
Cytat: |
nic tylko otworzyć sklep z częściami. Podejrzewam, że taka kopułka w hurtowni kosztuje 70-80zł (bo takie motoneo też musza na tym cos zarobić) a Maliki i Hanżki sprzedają to z 300% przebitką |
Leszek mi dobrą historię sprzedał w ostatnią sobotę na temat części
sveno - 14-05-2013, 18:53
Juiceman napisał/a: | A co dokładnie potrzebujesz? | A czego mu brakuje do pełnego liftingu?
Owczar napisał/a: | sveno, ale chyba nie zamówiłeś używki? | oczywiście, że nie, nowe części: kopułka BluPrint 130zł i palec (chyba Facet) 30zł.
tomek84 napisał/a: | Leszek mi dobrą historię sprzedał w ostatnią sobotę na temat części | dawaj
Owczar - 14-05-2013, 19:15
tomek84 napisał/a: | Leszek mi dobrą historię sprzedał w ostatnią sobotę na temat części |
Pewnie, że sprzedawcy mają w hurtowniach bardzo duże upusty i tak oczywiście jest. tak samo mechanicy. Ale na allegro sprzedawcy tak spuszczają spodnie, że nie opłaca się wchodzić na ten rynek. To tylko z pozoru wydaje się takie opłacalne. Znam kilku co próbowali i zwinęli interes.
sveno napisał/a: | oczywiście, że nie, nowe części: kopułka BluPrint 130zł i palec (chyba Facet) 30zł. |
Podeślij jakieś namiary
sveno - 14-05-2013, 19:56
Owczar napisał/a: | Podeślij jakieś namiary | leniwy jesteś powiedziałem, że z allegro, napisałem cene, poszukać się nie chce?
Łap: http://allegro.pl/kopulka...3215537222.html
Juiceman - 14-05-2013, 20:30
Sorry ale nie wiem czego brakuje Ci do liftu ;> aluminiowej belki ;>? xD
Owczar - 14-05-2013, 20:47
Maski z dużym garbem
|
|
|