Lubelskie - Lubelskie OT II
bastek - 22-09-2011, 20:10
na spisie "Przez ostatnie 1 godziny byli na forum" też Cię nie ma..
Seichan - 22-09-2011, 20:10
| bastek1 napisał/a: | | Renata, jak to robisz, że nigdy nie jestes online, a cały czas coś czytasz i piszesz? |
Tajniaczę się
W profilu masz opcję czy masz być widoczny czy ukryty.
[ Dodano: 22-09-2011, 20:15 ]
Nowa szkoła pochłania Oli całkowicie I co ciekawsze - ona jest tym wszystkim zachwycona. Lekcje, basen, zajęcia taneczne, taekwondo
Bastek, a jak jest u Ciebie?
Jaro1974 - 22-09-2011, 20:24
I bastek całkiem się skamuflował.
bastek - 22-09-2011, 20:25
mieszkanko mi rośnie, to już pisalem
i jak obyczaj dobry każe, czasem trzeba coś polać - a to fundament, a to sciany, czasem strop. różnie, czasem czymś z procentem, czasem bez
i tak. wylali chłopaki wieniec na fundamencie - to postawiłem. mialem akurat jasia wędrowniczka (johnny walker) i jakiś napoleon . otworzyliśmy, symbolicznie po kropelce, resztę majstry zabrały do domu. i nast. dnia majstry marudzą- jakiś paskudny bimber doktor ma. zółty, niedobry. a fundamenty ładne przecież
ok. postawili ściany, to znow pokropiliśmy - tym razem zabrałem dębową, chopina, belveder - dziwna ta wódka, co doktor stawia, jakoś nie sponiewiera, głowa nie boli, nie ma doktor coś konkretnego?
zeźliłem się. "niemiła księdzu ofiara, chodź ciele do domu"
no to jak trop zalali, i ścianki na poddasze stoją- wziąłem te firmowe whiskacze, poszedłem do zaprzyjaźnionego sklepu - i "rozmieniłem" za 2 firmowe whisky dostałem kilka but. żytniej, winko i kilka ciechanów i perełek. jak majstry obaliły żytnią, dopiero zadowolenie było.....
normalnie chcieć dogodzić - nie da rady.
Seichan - 22-09-2011, 20:27
Hehehehe, dobre
bastek - 22-09-2011, 20:30
bastek tworzył posta
bartek wniebowzięty. koledzy, szlaczki, w ciągu tygodnia nauczył się czytać. (wcześniej go nie uczyłem, tylko liter)
basen - ostatnio cos mówił, że trener chce go na zawody wysłać. a hasło basen będzie, jak zrobisz lekcje działa błyskwicznie
myśłem, że ranoo będzei problem z śniadaniem - ale nie, siadamy sobie razem, cos pogadamy, obgdadamy dziewczyny - śpią. ostatnio spróbował serka pleśniowego -i jest codziennie. muszę coś nowego wymyślić
na tańce chce się zapisać, angielski chodzi - te zajęcia mam w szkole, więc bez angażowania rodziców. a z teak won do chyba nie wyjdzie. mała chodzi na basen, moje 9 (!) dyżurów, Magdy gabinet, budowa - chyba nie wyrobimy. A gdzie Oli chodzi na teakwondo?
Jaro1974 - 22-09-2011, 20:40
Bastek takich pracowników budowlanych to jak nie sponiewiera to mają dniówkę niezaliczoną. U mnie fachowcy jak dach robili to musieli być na "fazie" bo jak ich puszczało to się bali cokolwiek robić. A wystarczył jeden trunek winopodobny na twarz i dawali radę.
Seichan - 22-09-2011, 20:43
| bastek1 napisał/a: | | A gdzie Oli chodzi na teakwondo? |
W szkole ma. Szkoła organizuje też basen. Więc mnie (poza finansami) to nie absorbuje.
A z innej beczki. Zainspirowana nowym awatarem Winnipoola mam propozycję. Niech każdy z nas zrobi zdjęcie naklejki MitsuManiaki na swoim samochodzie i umieści to zdjęcie w awatarze na czas określony. Co Wy na to?
Jaro1974 - 22-09-2011, 20:47
Teraz Ciemno jest
Seichan - 22-09-2011, 20:55
W drodze wyjątku może być jutro
radek79 - 22-09-2011, 20:56
moja też jest trochę już podniszczona od myjek
bastek - 22-09-2011, 20:57
| Seichan napisał/a: | | W szkole ma. Szkoła organizuje też basen. Więc mnie (poza finansami) to nie abstrahuje. |
basen jest poza szkołą? co to znaczy szkoła organizuje?
| Seichan napisał/a: | | Niech każdy z nas zrobi zdjęcie naklejki MitsuManiaki na swoim samochodzie i umieści to zdjęcie w awatarze na czas określony. Co Wy na to? |
jestem za, ale nie mam cyfry musi mi ktoś zrobić....
Seichan - 22-09-2011, 21:07
| bastek1 napisał/a: | | basen jest poza szkołą? co to znaczy szkoła organizuje? |
Basen jest w innej szkole. Dzieci idą pod opieką pana, który ma z nimi zajęcia na basen. Odbieram potem Oli z tej szkoły po skończonych zajęciach. Nie muszę jej zawozić sama.
| bastek1 napisał/a: | | jestem za, ale nie mam cyfry musi mi ktoś zrobić.... |
Służę pomocą
tomasek - 22-09-2011, 21:11
A co wy tak się tajniczycie na forum
Seichan - 22-09-2011, 21:16
Bo wiesz Tomku, nie wypada tak siedzieć na forum 16 h/ dobę
|
|
|