To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS

13zbyszek13 - 11-02-2011, 12:46

mitsu00 napisał/a:
Brutal

No przepraszam . :lol:

mitsu00 - 11-02-2011, 12:53

13zbyszek13 napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
Brutal

No przepraszam . :lol:
No ale masz zupełną rację.... Panowie TIR-owcy nie wybrzydzają :D Zauważyłem jak w listopadzie jechałem z przyczepą z Warszawy do Rygi i potem na prom do Sztokholmu. Pokemony takie stały że aż wstyd było patrzeć :wink:
13zbyszek13 - 11-02-2011, 12:58

Cytat:
No ale masz zupełną rację.... Panowie TIR-owcy nie wybrzydzają Zauważyłem jak w listopadzie jechałem z przyczepą z Warszawy do Rygi i potem na prom do Sztokholmu. Pokemony takie stały że aż wstyd było patrzeć

Jest popyt jest podaż ,
widocznie jest takie za potrzebowanie .

:D :D :D :D :D :D

skaut - 11-02-2011, 15:40

mitsu00 napisał/a:
Tak czy inaczej marża 3000 PLN to przesada.

mitsu00, zależy dla kogo :mrgreen: Ja tam tak jak Zbyszek, lubię taką marżę

13zbyszek13 - 11-02-2011, 20:40

skaut napisał/a:
mitsu00, zależy dla kogo Ja tam tak jak Zbyszek, lubię taką marżę

:partyman:

regon - 11-02-2011, 21:46

skaut napisał/a:
Ja tam tak jak Zbyszek, lubię taką marżę

płacić? dziwne macie upodobania :biggrin:

DJ Fazi - 11-02-2011, 22:05

Płaci się za spokój:-) a droczyć się z Chińczykami o uznanie gwarancji wysyłki sprztętu itp. Zawsze może dziwnie zaginąć po drodze, a tak w Polsze oddajesz czy tam zgłaszasz i masz to gdzieś ile gwaranta w rzeczywistości to kosztuje. Mam niedawny przykład, kupiłem pewną rzecz na alledrogo o połowę taniej niż od oficjalnego dystrybutora. Zepsuła się już dwa razy, pierdołka ale gwarancja na rok jest wiec gwarant zamawaiał kuriera który zabierał paczkę i po kilku dniach ją dostarczał. Boję się jak bym miał po Chińsku pisać odbiorcę, bo podobno krzaczkami dla jaj czasami tak piszą do Europy;-) I też się zdarza że Chińczyk jest do rany przyłóż do momentu kiedy nie dostanie przelewu, później dziwnie kontakt się urywa.
Ale to tylko moje dywagacje :-)

Pozdrawiam

skaut - 12-02-2011, 08:44

regon napisał/a:

regon, stosować taką, jak się znajdzie jeleń. Przypuszczam, że zarówno ja, jaki i Zbyszek, w drugą stronę nie dajemy się już tak :ANAL:

13zbyszek13 - 13-02-2011, 15:00

skaut napisał/a:
regon napisał/a:

regon, stosować taką, jak się znajdzie jeleń. Przypuszczam, że zarówno ja, jaki i Zbyszek, w drugą stronę nie dajemy się już tak :ANAL:

Kij ma dwa końce . :D

[ Dodano: 13-02-2011, 15:05 ]
DJ Fazi napisał/a:
gwarancja na rok jest wiec gwarant zamawaiał kuriera który zabierał paczkę i po kilku dniach ją dostarczał.

Dziwna sytuacja , ty jako kupujący musisz dostarczyć do serwisu na własny koszt .

Jedynym odstępstwem są gabaryty np. pralka , zmywarka / wielkość i ciężar określają przepisy konsumenckie / .

mitsu00 - 13-02-2011, 15:23

13zbyszek13 napisał/a:
DJ Fazi napisał/a:
gwarancja na rok jest wiec gwarant zamawaiał kuriera który zabierał paczkę i po kilku dniach ją dostarczał.

Dziwna sytuacja , ty jako kupujący musisz dostarczyć do serwisu na własny koszt .

Jedynym odstępstwem są gabaryty np. pralka , zmywarka / wielkość i ciężar określają przepisy konsumenckie / .
Zależy od firmy. Kiedyś miałem nawigację przenośną TOMTOM i kiedy mi się zepsuł wyświetlacz, zadzwoniłem do supportu i otrzymalem linka do wydrukowania z listem przewozowym UPS. Centrum serwisowe maja w Holandii więc i paczka poszł tam na ich koszt. Po naprawie odesłali też na swoj koszt do Warszawy.
13zbyszek13 - 13-02-2011, 15:29

mitsu00 napisał/a:
Zależy od firmy. Kiedyś miałem nawigację przenośną TOMTOM i kiedy mi się zepsuł wyświetlacz, zadzwoniłem do supportu i otrzymalem linka do wydrukowania z listem przewozowym UPS. Centrum serwisowe maja w Holandii więc i paczka poszł tam na ich koszt. Po naprawie odesłali też na swoj koszt do Warszawy.

Myślę że jest to jednak rzadkość w naszych warunkach .

[ Dodano: 13-02-2011, 19:46 ]
mitsu00 napisał/a:
Aha, jak jedziesz do AT to pamiętaj tuner DVB-T przestawić w ustawieniach na odbiór w AT. Inaczej nie dostroi ci kanałów.

Nic nie musiałem przestawiać w A - złapałem 21 programów TV i 8 radiowych .
Jakość odbioru tak jak u nas w jednym miejscu super a w innym potrafił być sygnał słabiutki .

zegar - 15-02-2011, 10:25

uffff, udało się.. przebrnąłem przez wszystko... i tu zaczynają się schody...
tak do strony 90... byłem zdecydowany na zakup tej zabawki...
Ostatnie strony mnie znacznie zniechęciły.. nie wiem czy się w to pakować. Przyznam, że zależy mi tylko na obrazie z kamery, nawigacji i radyjku....
Wchodzić w temat???

mitsu00 - 15-02-2011, 10:31

zegar napisał/a:
uffff, udało się.. przebrnąłem przez wszystko... i tu zaczynają się schody...
tak do strony 90... byłem zdecydowany na zakup tej zabawki...
Ostatnie strony mnie znacznie zniechęciły.. nie wiem czy się w to pakować. Przyznam, że zależy mi tylko na obrazie z kamery, nawigacji i radyjku....
Wchodzić w temat???
Za tą cenę właź bez zastanowienia. Bądź jednak przygotowany na fakt że stacja lubi czasami żyć własnym życiem :D Tak jak u mnie np. moduł GPS padł na 3 tyg. po czym teraz znowu działa idealnie.... Swoją kupiłem w listopadzie 2009r i still going strong :twisted:

[ Dodano: 15-02-2011, 10:34 ]
13zbyszek13 napisał/a:
Nic nie musiałem przestawiać w A - złapałem 21 programów TV i 8 radiowych .
Jakość odbioru tak jak u nas w jednym miejscu super a w innym potrafił być sygnał słabiutki .
Ciekawe..... Masz jednak inny dekoder. W moim w ustawieniach jest opcja wyboru kraju odbioru. Szczerze nie testowałem nie zmieniać ustawień celem sprawdzenia czy mimo wszystko by działało :D Jak w instrukcji sugerują że trzeba to robić, to robię.... :wink:
zegar - 15-02-2011, 11:01

Dzięki, mitsu00 poszedł mail...
traveller - 15-02-2011, 12:03

Spójrzcie na to: http://www.cnbuynet.com/m...1okj0c873r7f52.

Pozdrawiam,