To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Jaro1974 - 08-01-2011, 22:32

Również i wracaj do zdrowia 8)

[ Dodano: 08-01-2011, 22:39 ]
To i ja się zwijam bo jutro do szkółki "niedzielnej" :mrgreen:

winnipool - 09-01-2011, 00:50

A ja właśnie wróciłem z małej imprezki. Dobrej nocy wszystkim.
Seichan - 09-01-2011, 07:54

Dzień dobry :)
A mnie wczoraj najnormalniej wycięło :mrgreen:

Andrew - 09-01-2011, 09:41

Dzień dobry :)
Seichan - 09-01-2011, 09:49

Lepiej się czujesz? Gripex pomógł?
Andrew - 09-01-2011, 10:10

Z rana może być. Ogólnie słaby jestem. Wypociłem się w nocy :) Zobaczymy jak będzie później :mrgreen: Całą noc chyba deszcz padał za oknem :shock:
bastek - 09-01-2011, 10:12

Seichan napisał/a:
Dzień dobry
A mnie wczoraj najnormalniej wycięło

no widzę..... mam nadzieje, że to nie przez moje "przygadania"? ;)

ja w 2 kwestiach.
raz - odnowił mi się mój nałóg.
fornetti mi otworzyli przy pracy. fornetti z espresso... uhm.... poezja smaku

dwa - nasza kochana droga nr17 lublin-piaski
wczoraj to mnie chłopaki w pomarańczowym rozbroili.
stoi jakaś półciężarówka kilkaset metrów przed śwaitłami do świdnika (jadąc do lublina)i kręcą sie jakieś ludziki w pomarańczowym. po dojechaniu-widzę - 2 gości wytrzasa z jakiegoś worka? pojemnika? jakies czarne bryłki (pseudo-asfalt? żwir?) i wsypuje do dziury. a 2 innych łopatami to uklepuje.
to jest łatanie dziur na drodze krajowej
szybki nie otwierałem, ale bym się nie zdziwił, gdym usłyszał
"udaj mi sie babko, a jak się nie udasz, to cię zbije na kwaśne jabłko" (to w piaskownicy szłyszałem)
ciakawe, może jak tych 2 pierwszych wysypało wszsytko, to potem udeptywali nogami? taki walec ekologiczny by wyszedł....

Seichan - 09-01-2011, 10:21

bastek1 napisał/a:
no widzę..... mam nadzieje, że to nie przez moje "przygadania"? ;)

No coś Ty ;) Najzwyczajniej zmęczenie wygrało :roll:

bastek1 napisał/a:
raz - odnowił mi się mój nałóg.
fornetti mi otworzyli przy pracy. fornetti z espresso... uhm.... poezja smaku

Serowe - mniam :mrgreen: Tylko ostrożnie, bo łatwiej Cię będzie przeskoczyć niż obejść :P Nie sprawdzałam nigdzie, ale chyba nieźle kaloryczne są te ciasteczka.

bastek1 napisał/a:
dwa - nasza kochana droga nr17 lublin-piaski (...)

A pomyśl ile tych kamyczków trafi potem w karoserię czy szyby samochodu :shock: Przecież jak się to dobrze nie zwiąże, to będzie wszystko latało w powietrzu :evil: Wczoraj jechałam tamtędy od Świadnika, parę razy słyszałam jakieś uderzenia. Dziura na dziurze, strach jechać było szybciej niż dopuszczalna prędkość.

Andrzej, u nas deszcz padał całe popołudnie i wieczór. W nocy odpuściło (obudziłam się o północy, stąd wiem :P ). A Ty się dziś jeszcze oszczędzaj :)

Andrew - 09-01-2011, 10:26

Seichan napisał/a:
A Ty się dziś jeszcze oszczędzaj :)
Mam taki zamiar :wink:
bastek - 09-01-2011, 10:28

Seichan napisał/a:
Serowe - mniam

kiwiiii.... morelka.....budyń.....
nigdy nie wiem, jakie chcę, i biorę kilka....
Seichan napisał/a:
Tylko ostrożnie, bo łatwiej Cię będzie przeskoczyć niż obejść

wiem... aczkolwiek jeden z prof. na wykładzie (słusznej tuszy) powiedział
"mężczyzna musi ważyć ponad 100 kg, zeby wywierać dobry nacisk na kobietę"
Seichan napisał/a:
ale chyba nieźle kaloryczne są te ciasteczka

nie sprawdzałem i nie będę sprawdzał. lepiej nie wiedzieć.....
Seichan napisał/a:
A pomyśl ile tych kamyczków trafi potem w karoserię czy szyby samochodu

w tej kwesti-nie mysle, ja to wiem. jeżdżę tędy codziennie. a njagorsze są te, co lecą z drugiej strony drogi - te to maja dopiero prędkość i energię....
Seichan napisał/a:
Przecież jak się to dobrze nie zwiąże

to, co robili to wogóle nie zwiąże... pierwsza nawet mała ciężarówka to wybije....
i to za moje podatkowe pieniądze......

[ Dodano: 09-01-2011, 10:31 ]
z innej beczki-wybiera się ktoś na WOŚP? chyba pod olimpem coś bedzie.... ja z małym (albo z zoną i małą też) ok. 15 bedziemy....

Seichan - 09-01-2011, 10:34

bastek1 napisał/a:
z innej beczki-wybiera się ktoś na WOŚP? chyba pod olimpem coś bedzie.... ja z małym (albo z zoną i małą też) ok. 15 bedziemy....

Impreza przed Galeria Olimp to wielka scena plenerowa na której wystąpią lubelskie zespoły już od godziny 17.00 takie jak: Exmission, Gap-Year, Natalia Moskal , gwiazdą wieczoru będzie zespół Lady Pank, to o godzinie 19.30.Przez cały dzień finału(od godz.10.00 do godz. 17.00) na scenie swoimi umiejętnościami djskimi popisywać się będą prezenterzy radia Freee, przy scenie najlepsi graficiarze z Lublina będą dekorować autobus w motywy przewodnie 19 finału, oprócz tego mnóstwo atrakcji i profilaktyki takiej jak: autobus do mammografii, cytologii, autobus do poboru krwi. Swój udział zapowiedziały także służby mundurowe, które zaprezentują nietypowe sprzęty którymi się posługują do ratowania naszego życia, oprócz tego wiele atrakcji dla najmłodszych, do ich dyspozycji animatorzy kultury ze swoimi pomysłami, grupa Klauza, latający balon na którego pokład będą zabierani najmłodsi. Pokazy zabytkowych samochodów, prezentacja fascynujących przedmiotów wojskowych. Kulminacyjny punkt imprezy godzina 20.00, nastąpi wtedy pokaz sztucznych ogni, które stanowić będą tradycyjne orkiestrowe „Światełko do Nieba”.

My się też wybieramy z dziećmi pod Olimp :) Jakoś po obiedzie pewnie się wybierzemy :)

Andrew - 09-01-2011, 10:40

Dobrej zabawy Wam życzę :)
bastek - 09-01-2011, 10:48

my też po obiedzie, ale chciałem zdążyć przed 17-nastą.
w pewnym wieku na koncerty już się nie chodzi.. :( albo raczej w pewnym towarzystwie :(
ale za kilka lat to się zmieni, niech no tylko mały mi dorośnie :) :):):)

Jaro1974 - 09-01-2011, 11:10

Dzień dobry wszystkim. A ja właśnie jestem w szkole i pilnie się uczę. Piszę sobie konspekty do pracy :D
Seichan - 09-01-2011, 12:07

Andrzej, dzięki :)
Jaro - witaj :)
Bastek, my z dziećmi też na koncerty żadne się nie wybieramy. Bardziej nas interesują te służby mundurowe, może dzieci coś ciekawego zobaczą ;)