Sport - Inne - Typer - sezon ogórkowy
Anonymous - 13-08-2007, 10:10
inferno napisał/a: | dm17: wyręczę śrubę i powiem Ci, że wygrałem |
no, prawie..
nie trać dużo siły na sparingi, żebyś w sezonie miał siłe.. )
ps. ostatnio zacząłem chodzić na polonie wa-wa.. będe ich obstawiał a potem chodził dopingować
sruba - 13-08-2007, 11:41
detlef, nie lepiej na Legie ?
ich bedziesz mial okazje czesciej obstawiac, a i atrakcyjnosc samych meczykow pod wzgledem pilkarskim i kibicowskim wieksza
i jak zaraz pewnie napisze gumas 88 - sluszniejsza
Anonymous - 13-08-2007, 16:36
Śruba, choć kibicuje szczecińskiej Pogoni, która jak dobrze wiesz ma sztamę z Legią, to po prostu z dwojga złego wybieram Polonię.. Jest klimacik, można się pośmiać.. a jak chodziłem na Legię to jakoś nie to samo.. i nerwy jakieś, i ludzie dziwni.. ile bym dał by znów mieszkać w Sz-nie i chodzić na Pogoń II lub I ligową.. może za kilka lat Pogoń wróci do I ligi a ja do Szczecina )
Ps. Za 2 tyg. jest mecz Polonia W. - Lechia Gdańsk. Jak będzie w typerze to obstawiam pewniaka 3:0 dla Polonii...hehe a tak serio miejsce obu drużyn jest w OE.
McDoune - 13-08-2007, 17:21
harpagan napisał/a: | McDoune jak widac w sparingu forma na sezon jest na najwyzszym poziomie |
Wakacje miałem
Anonymous - 13-08-2007, 20:15
detlef napisał/a: | Śruba, choć kibicuje szczecińskiej Pogoni, która jak dobrze wiesz ma sztamę z Legią, to po prostu z dwojga złego wybieram Polonię.. . |
tfu
a i pamietaj tam tylko sami rodowici a jak poczuja że nie swój ....o daj pan pokój
[ Dodano: 13-08-2007, 21:16 ]
Sruba napisał/a: | wyniki:
1 thomb 20
1 gumas 20
3 tomekgliwice 19
3 igi 19
5 Inferno 18
5 akbi 18
5 Marcin 18
8 Sruba 17
8 Japas 17
10 Cezar 15
11 dm17 14
11 maxwell61 14
13 Alan 13
14 Zatoichii 12
14 detlef 12
14 arci 12 |
sie gra sie ma
Anonymous - 14-08-2007, 08:23
wyczują..? Naślą na mnie warszawskie psy i każą szukać szczecińskiego powietrza, hehe.. Już powiedziałem, szalika nigdy nie kupie ale chodzić mogę..
Anonymous - 14-08-2007, 09:39
tfu
morowe powietrze
sruba - 14-08-2007, 14:38
hehe, detlef, to troche tak, jakbym jako kibic Lechijki, mieszkajacy czasowo w Krakowie, zaczal chodzic na Cracovie
n-i-e-m-o-z-l-i-w-e
ale jako czasowy Warszawiak (i z koniecznosci cotygodniowego poodychania stadionowym powietrzem) wybralbym (L)
bezwarunkwo.
i bezapelacyjnie.
GWWS
Anonymous - 14-08-2007, 17:35
ech, cynicy.. juz był poruszany temat gdańskich kibiców kibicujących Arce.. (czyżby potajemny pakt mieli? hehe..) Tak jak powiedziałem: prędzej wytatuuję sobie jak Majdan herb Pogonii na klatce piersiowej niż kupie szalik Polonii ale z dwojga złego wybieram Konwiktorską. Choćby oglądać Majdana i Michalskiego w akcji (w końcu obaj grali kiedyś w Szczecinie). Czy naprawdę nie ma nikogo kto mnie rozumie tudzież by mnie poparł ?
Poza tym na IV ligę na Pogoń przyszło w deszczu w sobotę 5000 kibiców a Wawie na Polonie w ten sam dzień 1700.. Wiem, że widowiska Legii są bardziej spektakularne. Ale Legia, a raczej pseudokibice Legii, mnie nie interesują. Czasy się zmieniają. To już nie ci sami kibice co kilka lat temu.. (Wilno? :/ ) A zresztą... pewnie powietrze mi nie pasuje..
pzdr.
Anonymous - 14-08-2007, 20:34
detlef napisał/a: | ech, cynicy.. juz był poruszany temat gdańskich kibiców kibicujących Arce.. (czyżby potajemny pakt mieli? hehe..) |
O czym On mówi Jak są tacy to ich
Anonymous - 14-08-2007, 22:05
detlef napisał/a: | . Ale Legia, a raczej pseudokibice Legii, mnie nie interesują. Czasy się zmieniają. To już nie ci sami kibice co kilka lat temu.. (Wilno? :/ ). |
jak ty mało wiesz chłopie ale to nie temat na to forum
Anonymous - 14-08-2007, 22:11
dm17 napisał/a: | detlef napisał/a: | ech, cynicy.. juz był poruszany temat gdańskich kibiców kibicujących Arce.. (czyżby potajemny pakt mieli? hehe..) |
O czym On mówi Jak są tacy to ich |
dm17, "on" mówi o: http://www.mitsubishi-gra...er=asc&start=15
biedny akbi się wychylił.. a czy gdańscy kibice nie kibicowalli Arce jak ta była w OE ? A jakby grała w pucharach z jakimś zagranicznym zespołem to byście kibicowali zagranicznym byle gorzej dla Arki..? hmm..? Ach ci gdańszczanie ..
Pomijam już fakt, ze w tym samym wątku Śruba opisał zgodę Legii z mniejszymi klubami a Pogoń wcisnął w nawias.. Ciekawe, który pakt się bardziej liczy dla kibiców wojskowych..
Anonymous - 14-08-2007, 22:26
Cytat: | iedny akbi się wychylił.. a czy gdańscy kibice nie kibicowalli Arce jak ta była w OE ? A jakby grała w pucharach z jakimś zagranicznym zespołem to byście kibicowali zagranicznym byle gorzej dla Arki. |
Kosa to kosa - oni stoją po drugiej strony barykady a co do Akbiego to sie nie przejmuj On czasami tak mówi Za długo jeździł w lewo bez hamulców i sie mu pokręciło trochę Ale Akbi reformowalny człowiek jest
Cytat: | który pakt się bardziej liczy dla kibiców wojskowych.. |
Detlaf jedz na L i sie zapytaj chłopaków to Ci na pewno odpowiedzą
Anonymous - 14-08-2007, 22:49
dm17 napisał/a: |
Cytat: | który pakt się bardziej liczy dla kibiców wojskowych.. |
Detlaf jedz na L i sie zapytaj chłopaków to Ci na pewno odpowiedzą |
bez sciemy
wiesz co detlef nawet nie wiem co ci odpisać bo opadły mi kończyny i to wszystkie ale nic widać jesteś daleki od fanatycznych kibiców Pogoni bo po tym co ja wiem i oni NIGDY byś na KSP nie polazł - TYLE
sruba - 14-08-2007, 23:09
detlef napisał/a: | Pomijam już fakt, ze w tym samym wątku Śruba opisał zgodę Legii z mniejszymi klubam |
bo Legia - Zaglebie - Olimpia to zgoda wszystkich trzech klubow nawzajem. cos jak Śląsk - Wisła - Lechia, albo Lech - Arka - Cracovia.
Pogon ma zgode tylko z Legia. z Zaglebiem i Olimpia juz nie. stad nawias.
detlef napisał/a: | A jakby grała w pucharach z jakimś zagranicznym zespołem to byście kibicowali zagranicznym byle gorzej dla Arki..? hmm..? Ach ci gdańszczanie .. |
tfu, tfu. niemozliwe
nie kibicowalbym nikomu.
|
|
|