To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer - sezon ogórkowy

Anonymous - 13-08-2007, 10:10

inferno napisał/a:
dm17: wyręczę śrubę i powiem Ci, że wygrałem :P

no, prawie.. ;-)

nie trać dużo siły na sparingi, żebyś w sezonie miał siłe.. :) )

ps. ostatnio zacząłem chodzić na polonie wa-wa.. będe ich obstawiał a potem chodził dopingować :)

sruba - 13-08-2007, 11:41

detlef, nie lepiej na Legie ?
ich bedziesz mial okazje czesciej obstawiac, a i atrakcyjnosc samych meczykow pod wzgledem pilkarskim i kibicowskim wieksza :wink:
i jak zaraz pewnie napisze gumas 88 - sluszniejsza :twisted:

Anonymous - 13-08-2007, 16:36

Śruba, choć kibicuje szczecińskiej Pogoni, która jak dobrze wiesz ma sztamę z Legią, to po prostu z dwojga złego wybieram Polonię.. Jest klimacik, można się pośmiać.. a jak chodziłem na Legię to jakoś nie to samo.. i nerwy jakieś, i ludzie dziwni.. ile bym dał by znów mieszkać w Sz-nie i chodzić na Pogoń II lub I ligową.. może za kilka lat Pogoń wróci do I ligi a ja do Szczecina :) )
Ps. Za 2 tyg. jest mecz Polonia W. - Lechia Gdańsk. Jak będzie w typerze to obstawiam pewniaka 3:0 dla Polonii...hehe ;-) a tak serio miejsce obu drużyn jest w OE.

McDoune - 13-08-2007, 17:21

harpagan napisał/a:
McDoune jak widac w sparingu forma na sezon jest na najwyzszym poziomie :D

Wakacje miałem :twisted:

Anonymous - 13-08-2007, 20:15

detlef napisał/a:
Śruba, choć kibicuje szczecińskiej Pogoni, która jak dobrze wiesz ma sztamę z Legią, to po prostu z dwojga złego wybieram Polonię.. .

tfu :axe:

a i pamietaj tam tylko sami rodowici a jak poczuja że nie swój ....o daj pan pokój :badgrin:

[ Dodano: 13-08-2007, 21:16 ]
Sruba napisał/a:
wyniki:
1 thomb 20
1 gumas 20
3 tomekgliwice 19
3 igi 19
5 Inferno 18
5 akbi 18
5 Marcin 18
8 Sruba 17
8 Japas 17
10 Cezar 15
11 dm17 14
11 maxwell61 14
13 Alan 13
14 Zatoichii 12
14 detlef 12
14 arci 12

sie gra sie ma :finga:

Anonymous - 14-08-2007, 08:23

wyczują..? :) Naślą na mnie warszawskie psy i każą szukać szczecińskiego powietrza, hehe.. ;-) Już powiedziałem, szalika nigdy nie kupie ale chodzić mogę.. :P
Anonymous - 14-08-2007, 09:39

tfu

morowe powietrze :rip:

sruba - 14-08-2007, 14:38

hehe, detlef, to troche tak, jakbym jako kibic Lechijki, mieszkajacy czasowo w Krakowie, zaczal chodzic na Cracovie :enforcer:

n-i-e-m-o-z-l-i-w-e

ale jako czasowy Warszawiak (i z koniecznosci cotygodniowego poodychania stadionowym powietrzem) wybralbym (L)

bezwarunkwo.
i bezapelacyjnie.

GWWS :evil4:

Anonymous - 14-08-2007, 17:35

ech, cynicy.. juz był poruszany temat gdańskich kibiców kibicujących Arce.. (czyżby potajemny pakt mieli? hehe..) Tak jak powiedziałem: prędzej wytatuuję sobie jak Majdan herb Pogonii na klatce piersiowej niż kupie szalik Polonii ale z dwojga złego wybieram Konwiktorską. Choćby oglądać Majdana i Michalskiego w akcji (w końcu obaj grali kiedyś w Szczecinie). Czy naprawdę nie ma nikogo kto mnie rozumie tudzież by mnie poparł ? 8) :|
Poza tym na IV ligę na Pogoń przyszło w deszczu w sobotę 5000 kibiców a Wawie na Polonie w ten sam dzień 1700.. Wiem, że widowiska Legii są bardziej spektakularne. Ale Legia, a raczej pseudokibice Legii, mnie nie interesują. Czasy się zmieniają. To już nie ci sami kibice co kilka lat temu.. (Wilno? :/ ) A zresztą... pewnie powietrze mi nie pasuje.. :wink:
pzdr.

Anonymous - 14-08-2007, 20:34

detlef napisał/a:
ech, cynicy.. juz był poruszany temat gdańskich kibiców kibicujących Arce.. (czyżby potajemny pakt mieli? hehe..)

O czym On mówi :?: :?: :?: Jak są tacy to ich :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:

Anonymous - 14-08-2007, 22:05

detlef napisał/a:
. Ale Legia, a raczej pseudokibice Legii, mnie nie interesują. Czasy się zmieniają. To już nie ci sami kibice co kilka lat temu.. (Wilno? :/ ).

jak ty mało wiesz chłopie :? :P ale to nie temat na to forum :D

Anonymous - 14-08-2007, 22:11

dm17 napisał/a:
detlef napisał/a:
ech, cynicy.. juz był poruszany temat gdańskich kibiców kibicujących Arce.. (czyżby potajemny pakt mieli? hehe..)

O czym On mówi :?: :?: :?: Jak są tacy to ich :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:

dm17, "on" mówi o: http://www.mitsubishi-gra...er=asc&start=15

biedny akbi się wychylił.. a czy gdańscy kibice nie kibicowalli Arce jak ta była w OE ? A jakby grała w pucharach z jakimś zagranicznym zespołem to byście kibicowali zagranicznym byle gorzej dla Arki..? hmm..? Ach ci gdańszczanie .. :p

Pomijam już fakt, ze w tym samym wątku Śruba opisał zgodę Legii z mniejszymi klubami a Pogoń wcisnął w nawias.. Ciekawe, który pakt się bardziej liczy dla kibiców wojskowych.. :wink:

Anonymous - 14-08-2007, 22:26

Cytat:
iedny akbi się wychylił.. a czy gdańscy kibice nie kibicowalli Arce jak ta była w OE ? A jakby grała w pucharach z jakimś zagranicznym zespołem to byście kibicowali zagranicznym byle gorzej dla Arki.

Kosa to kosa - oni stoją po drugiej strony barykady :!: :!: :!: a co do Akbiego to sie nie przejmuj On czasami tak mówi :D :D Za długo jeździł w lewo bez hamulców i sie mu pokręciło trochę :twisted: :twisted: Ale Akbi reformowalny człowiek jest :lol: :lol:

Cytat:
który pakt się bardziej liczy dla kibiców wojskowych..

Detlaf jedz na L i sie zapytaj chłopaków to Ci na pewno odpowiedzą :mrgreen: :wink: :D

Anonymous - 14-08-2007, 22:49

dm17 napisał/a:

Cytat:
który pakt się bardziej liczy dla kibiców wojskowych..

Detlaf jedz na L i sie zapytaj chłopaków to Ci na pewno odpowiedzą :mrgreen: :wink: :D

bez sciemy :badgrin:

wiesz co detlef nawet nie wiem co ci odpisać bo opadły mi kończyny i to wszystkie ale nic widać jesteś daleki od fanatycznych kibiców Pogoni bo po tym co ja wiem i oni NIGDY byś na KSP nie polazł - TYLE :?

sruba - 14-08-2007, 23:09

detlef napisał/a:
Pomijam już fakt, ze w tym samym wątku Śruba opisał zgodę Legii z mniejszymi klubam

bo Legia - Zaglebie - Olimpia to zgoda wszystkich trzech klubow nawzajem. cos jak Śląsk - Wisła - Lechia, albo Lech - Arka - Cracovia.
Pogon ma zgode tylko z Legia. z Zaglebiem i Olimpia juz nie. stad nawias.

detlef napisał/a:
A jakby grała w pucharach z jakimś zagranicznym zespołem to byście kibicowali zagranicznym byle gorzej dla Arki..? hmm..? Ach ci gdańszczanie .. :p

tfu, tfu. niemozliwe :evil4:
nie kibicowalbym nikomu.