To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Gdzie naprawiamy nasze Miśki

elektryk - 06-03-2014, 23:53

misza116 napisał/a:
Mi w Łodzi liczyli dość dużo, taniej mi wyszło pojechać do Wrocka, tym bardziej że sprawdzony przez kilka osób z forum:)
Napisz coś więcej, o ile wyszło taniej? Bo mnie czeka podobna robota.
eramus - 22-03-2014, 13:37

Znacie jakiś serwis co naprawi mi klimatyzację ?

Korzystał ktoś z http://www.bst-autoserwis.pl/ ?

elektryk - 23-03-2014, 20:21

Wiem że istnieje firma na tyłach Praktikera przy Wróblewskiego. Kiedyś nabijałem u nich klimę w ich filii na Radogoszczu. Tylko napełniałem, ale po wyglądzie warsztatu i zapasie części zamiennych odniosłem wrażenie że potrafią naprawić dużo.
misza116 - 22-04-2014, 11:11

elektryk napisał/a:
misza116 napisał/a:
Mi w Łodzi liczyli dość dużo, taniej mi wyszło pojechać do Wrocka, tym bardziej że sprawdzony przez kilka osób z forum:)
Napisz coś więcej, o ile wyszło taniej? Bo mnie czeka podobna robota.

Umknął mi Twój post, jeśli jeszcze temat aktualny - to mi wyszło łożyska od Japaneze + robocizna we Wrocku - 900 zł. Gdybyś był zainteresowany bliżej - pod Bełchatowem jest gość, który bardzo tanio i dobrze ogarnął automat w Renault Espace, ale w kwestii manuala w galu nie sprawdziłem go, może niedługo będzie okazja

A w temacie wątku:

Kilińskiego 207 - wulkanizacja, prostowanie felg - ODRADZAM, cena opony inna na allegro wystawiona, inna w opisie, inna na miejscu, zaczynanie rozmowy tel. w stylu "czego ??!". Przez tel. o 12:30 dostaję informację, że pracuje w sob. do 14, jadę z drugiego końca miasta, jestem o 13:10, i słyszę, że oczywiście już zamykamy :) .

skaut - 05-07-2014, 12:36
Temat postu: Montaż haka holowniczego
Prośba o podpowiedź, gdzie w Łodzi można TANIO zamontować hak holowniczy?
Ktoś może miał kontakt z niżej wymienionymi serwisami:

GABI ul. Kwidzyńska 8
Kris-Cars ul. Wojska Polskiego 190
Mazico ul. Ogrodowa 6, 90-042 Łódź

Jaki hak polecacie stały, półautomatyczny, automatyczny?

Z góry dziękuję za podpowiedzi
P.S.
PILNE!!!

Grzesiek_o - 15-01-2015, 21:31

Polecam w Łodzi Autoserwis Lewandowscy, ul Rycerska 3/5. Pięć stanowisk + stacja diagnostyczna.

Wymieniali mi m.in. rozrząd w Outlanderze 2,0 DiD czy półośkę w Primerze.

Naprawiam tam autka (Łada, Primera, Outlader) od 2000 r. i nie zawiodłem się jeszcze. Jak się na czymś nie znają to nie eksperymentują. Gdy potrzeba - demontują część i regenerują w innym warsztacie. Albo wręcz do takiego odsyłają.

Anonymous - 17-06-2015, 20:10

Witam, jestem od dwóch miesięcy szczęśliwym posiadaczem Lancera 1.6 z 2010r, założyłem LPG i trzeba byłoby sprawdzić luz zaworowy, o ile ze sprawdzeniem nie ma problemu, to już z regulacją jest bo nie wszyscy posiadają szklanki na wymianę.
Chciałbym się zapytać gdzie w okolicach lub w samej Łodzi zrobią to dobrze i nie za drogo, auto ma przejechane 89 000 km

ogotai - 28-09-2015, 13:47

Witam, czy macie może jakiś sprawdzony warsztat w Łodzi, który wymieni rozrząd w Galancie 2002r. Po telefonach do kilku zakładów dostałem informację że nie za bardzo mają ochotę " uczyć się" wymiany w Galancie na moim egzemplarzu. A w Sattalu wołają 850zl :shock:
Wilis - 24-02-2016, 17:54
Temat postu: ASX - 1,8 DID polecany warsztat w Łodzi - regulacja zaworów
Szukam sprawdzonego warsztatu od Miśków ASX z motorkiem 1,8 DID. Muszę wyregulować zawory, bo na zimnym silniku strasznie dzwonią. Auto ma faktycznie nalatane 115 tyś. Satall na Kolumny rzucił taką sumę, że mnie powaliło na kolana. Ten na Liściastej już nieco taniej, ale i tak ponad 1000 PLN. Może znacie kogoś kto się tego fachowo podejmie nie zdzierając za bardzo? Nie chciał bym też, aby na moim Miśku się uczył.
yaru23 - 28-10-2016, 06:39

Panowie znacie mechanika z kompem do Mitsu z okolic Piotrków, Skierniewice, Tomaszów lub ostatecznie Łódź. Jestem z Rawy i wyświetliła mi się kontrolka błąd silnika. Potrzebuje kompa żeby sprawdzić co jest grane.

z góry wielkie dzięki za info

LDK - 23-03-2017, 09:12

Dobry serwis w Łodzi, tylko nie ASO... Ktoś coś?
JedrzejNT - 26-06-2017, 23:50
Temat postu: Kto mi naprawi Cari?
Przeglądałem temat ale nie wiem czy informacje są aktualne a potrzebuję Waszej pomocy. Moja Cari zachorowała. Nie reaguje prawie wcale na pedał gazu a po rozgrzaniu obroty głupieją. Prawdopodobnie przepustnica lub czujnik przyspieszenia pedału gazu. Na Yanosik Connect wyskakuje mi błąd P1221. Nie jestem stąd, od kilku tygodni pracuję w Piotrkowie, jeszcze słabo znam okolice i kompletnie nie mam pojęcia do kogo się udać. Jeden mechanik odmówił naprawy gdy usłyszał GDI tłumacząc się małym doświadczeniem przy tego typu motorach. Macie może sprawdzonego fachmana w okolicach/regionie? Pomóżcie!
Miciomix - 22-07-2017, 21:29

Polecam Mechanika w Rosanowie Marek Miśkiewicz. Od niedawna ma zarejestrowaną firmę ale fach nabyty lata temu. 10-ciu mechaników odmówiło mi wymiany rozrządu w grandisie a on bez problemu podjął się tematu. Marek Miśkiewicz mechanika pojazdowa Rosanów ul. Główna 35. Bardzo łatwo trafić.
misibiczi - 16-08-2017, 09:17

Naprawiał ktoś maglownicę i ewentualnie w jakim warsztacie ?
Miciomix - 17-08-2017, 13:23

Polecam http://www.przekladnia.com
Na stronie jest adres. Przyjmują samą magiel lub demontują/montują na miejscu.