To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Rafal_Szczecin - 15-03-2006, 09:24

tutaj jak wyglada cala wlaga z masztem i uchwycikiem (na fotce sa dwa uchwyciki, ale do kazdej flagi jest jeden)

jak widzicie na wysokosc flaga ma 50 cm , na szerokosc 60 , a maszt ma wysokosc
73 cm(na wysokosci od 0 do 50 cm jest flaga :) wiec "golego" masztu zostaje 23cm

ps. to NIE jest flaga MitsuManiaków. Flaga MitsuManiaków, nasza flaga bedzie miala nasze logo, oraz podpisik (jak wyglada kazdego flaga (plotno) mozecie zobaczyc na projekcie ktory dal Dominik i sobie teraz wyobrazic jak to wszystko bedzie wygladac na maszcie ;) )

akbi - 15-03-2006, 12:38

Cholerka nie było mnie wczoraj - Rałaf - czy istnieje możliwość wstawiania jeszcze obok napisu AKBI małego mojego kolorowego loga??
tomusn - 15-03-2006, 14:19

a odcisk stopy w betonie gratis :D
(i możecie mi dać oszczerzenie za OT)

raddex - 15-03-2006, 19:50

czekam niecierpliwie na moja sztuke :) :):)
Anonymous - 18-03-2006, 11:05

Jak widzicie na projekt zostały już wprowadzone zmiany i tak poleci to do druku. Teraz nie ma już możliwości zmiany czegokolwiek, flagi będą gotowe najprawdopodobniej we wtorek/środę. Jak tylko bede je miał to daje znać. Pozdrówki
Rafal_Szczecin - 22-03-2006, 22:01

:!: SA JUZ FLAGI :!:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

juz jutro zaczyna sie rozsylanie flag po calej polsce , do wszystkich MitsuManiakow :!: :mrgreen:

Firebee - 22-03-2006, 22:04

a mozna jeszcze korekty wprowadzac ? :)
Rafal_Szczecin - 22-03-2006, 22:07

Firus Ty mi łobuzie juz nie kombinuj :mrgreen:
Cezar - 22-03-2006, 22:46

no :mrgreen:

Jutro wysylacie?

Rafal_Szczecin - 22-03-2006, 22:52

Cezar napisał/a:
Jutro wysylacie?

si jutro ida juz w swiat wszystkie flagi

Cezar jak mozesz zapodaj swoim adresem na PW zeby wiedziec na jaki adres wyslac Twoja flage.

Cezar - 22-03-2006, 23:01

wiec sa szanse ze do soboty przesylka dojdzie :D
Rafal_Szczecin - 22-03-2006, 23:03

tak sa takie szanse, wszystko zalezy od poczty. (z reguly jak sie wysyla w czwartek to w poniedzialek dochodzi)

paczka jutro zostanie wyslana PRIORYTETEM czyli niby w jeden dzien powinna byc u adresata .

piwkotom - 22-03-2006, 23:27

:D
Anonymous - 22-03-2006, 23:48

Firebee napisał/a:
a mozna jeszcze korekty wprowadzac ? :)

niom ewnetualnie powiedz co to postaramy się z Rafim coś dobazgrać markerem :wink: :lol:

jutro postaram sie wysłać wszystkie o ile starczy mi cierpliwości na poczcie :) nie wiem tylko czy wysyłac paczkę do Poznania bo moze Roch odbierze w sobotę, i czy Hubiemu wysyłać bo może pojawi sie u nas we wtorek :)

prosze któregoś z modów o osunięcie posta pt FLAGI MITSUMANIAKÓW - TYLKO LISTA CHĘTNYCH.

jestem pewien ze sie wam spodobają :)

tylko pamiętajcie do 90 km/h zeby nie połamać odrazu nowej zabawki, aha jezeli chodzi o pranie czy cos takiego to my jeszcze tej swojej Mitsubishi Motors nie praliśmy choć mamy ją już rok, flagi można wyprać ręcznie w LETNIEJ wodzie z mydłem, lub można przestrzeć je po prostu mokrą gąbką tak jak my to robiliśmy i wszelkiego rodzaju zabrudzenia schodzą bez poroblemu.

SZANUJCIE JE I GODNIE REPREZENTUJCIE NIMI I ROZSŁAWIAJCIE NASZ KLUB :) (nie mam na myśli killowania kogoś gdy będziemy mieli flage przypiętą do szyby ;) )

Cezar - 23-03-2006, 00:59

TAGi napisał/a:
SZANUJCIE JE I GODNIE REPREZENTUJCIE NIMI I ROZSŁAWIAJCIE NASZ KLUB

Yes Sir :twisted: