To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - KARTY KLUBOWE

wolgaster - 01-04-2007, 13:35

Panowie dyskretnie zapytam jak sytuacja z moją kartą ??
Anonymous - 01-04-2007, 16:40

A ja jestem świeży w tych sprawach i jeszcze nie kumam mnóstwa rzeczy ale tez chcial bym taka kartę:) super sprawa :wink: Pomużcie świeżemu:)(co gdzie jak i wogole :biggrin: ) Pozdrawiam
Firebee - 01-04-2007, 19:08

myszkansk napisał/a:
Poczekam Pewnie z 2 Tygodnie HeHe :P p Jak Dostane :>

zapraszamy do pomocy w działalności Klubu. Na pewno przyspieszy to nasze prace.
Pozdrawiam

Anonymous - 01-04-2007, 22:26

Dużo nie zarabiam ale.... moge jakoś pomóc... pienięznie moge ale nie dużo ale... czy jakos inaczej też moge ?
raddex - 01-04-2007, 22:56

Jeżeli chcesz pomóc i masz czas, napisz na PW do Firbee. On pomyśli, co ci przydzielić, za co będziesz odpowiedzialny.
Anonymous - 02-04-2007, 22:45

No Właśnie Nie Mam Czasu... i Tu Jest Problem... O 6 Rano Wychodze... Wracam Po 18 a Mam Jeszcze Pare Zajęc, Dziewczyne... W Weekendy Mam Zazwyczaj Czas Z Rana... :] W Wolnej Chwli Odezwe Się Na Gadu Lub PRIV
Gene - 11-04-2007, 08:48

Panowie, niesmialo informuje, ze nie otrzymalem karty. Nie wiem czy zostala zrobiona, czy wyslana. Spokojnie donosze, ze jesli byscie wracali do tematu to ja sie przypominam.
Firebee - 11-04-2007, 10:25

Dla przypomnienia, bo zakładam, że nie chce Wam się zaglądać na posty wcześniejsze

raddex napisał/a:

Tak samo wielu klubowiczów. Ci co dane wysłali to mają kartę zrobioną (nie dostarczoną ewentualnie).

Dane potrzebne to: Imię, nazwisko, nick z forum, nr klubowy i miejscowość (dla mnie abym pogrupował regionami).

Odnośnie niektórych pytań:
1) Karta jest darmowa.
2) Tylko klubowicz może ją posiadać (czyli trzeba mieć swój numer i być na liście).
3) Karta nie jest obowiązkowa, kto chce, to ją otrzyma.
4) Wysyłka z reguły grupowa do poszczególnych regionów (jak ktoś mieszka daleko do wiekszej miejscowości to pisać na pw, mail - dogadamy się i wyśle indywidualnie).

Myślę, że to tyle z mojej strony. :mrgreen:

Czyli PW do Raddexa z podanymi danymi!
Pozdr
Firek

raddex - 11-04-2007, 21:51

Informuję, że chwilowo nie produkuję kart klubowych, gdyż nie wyrabiam się z czasem.
Mam stos kubków do pakowania.

Poza tym, ciągłe pytania co jest potrzebne do karty klubowej są uciążliwe. Nie mogę ciągle tego samego pisać każdemu, tylko dlatego, że jemu nie chce się czytać.

Jeszcze raz powtarzam jak wyżej:

Dane potrzebne to: Imię, nazwisko, nick z forum, nr klubowy i miejscowość (dla mnie abym pogrupował regionami). Wysłać je do mnie w obojętnie jakiej formie, w profilu jest podane wszystko - e-mail, gg, skype, pw.

Druga sprawa: karty rozpoczynam produkować dopiero gdy mam 12 osób, lub wielokrotność, dlatego, że taka ilość mieści się na formacie A4. To znaczy, że jak będzie 13, to jedna osoba czeka na następny rzut, jak będzie 11 to czekamy aż znajdzie się 12 osoba. Czasem to trwa nawet i kilka miesięcy - nic na to nie poradzę. Jeżeli ktoś chce mi w tym pomóc to proszę na PW - tylko proszę pamiętać o tym, że trzeba mieć na to czas.

Pomimo, że mamy ponad 500 klubowiczów, kart do dzisiaj jest wyprodukowanych 160 i dane od klubowiczów nie spływają. Nie ma możliwości wyprodukowania 1 szt. - trzeba czekać, bo ja na to nie mam po prostu czasu. A poza tym te 160 kart jest wyprodukowane tylko dlatego, że do większości pisałem o podanie danych do karty. Na dzień dzisiejszy nie mam na to czasu. Jak ktoś nie jest zainteresowany to trudno.

Karty będę nadal produkował, ale jest chwilowy przestój.

Gene - 30-05-2007, 07:24

Jak sprawy sie maja? Jest szanasa cos ruszyc?
wolgaster - 31-05-2007, 19:44

Ja poczekam cierpliwie. :)
raddex - 06-06-2007, 22:43

Wysłane wczoraj:

1) stani78
2) pyzula
3) Ufi
4) Gene

Mam jeszcze kilka gotowych kart, ale kopert mi zabrakło. :) Dzisiaj już kupiłem, ale jutro święto więc nici z wysyłki. Karty gotowe do wysłania: fino, Włod62, wolgaster, maniakowy, Zajcev, Chudy23

Następna produkcja w wekend, bo się kilka danych uzbierało.

[ Dodano: 14-06-2007, 22:40 ]
Chciałbym dodać i poinformować wszystkich, że w związku z tym, że nie wyrabiam się czasowo z wszystkim co mam na głowie, będzie mi pomagać w tym temacie dodatkowa osoba z forum pod nickiem killKeny czyli kolega RAFAŁ BORUSZAK.

Piszę to dlatego, że zaoferował sam swoją pomoc i bardzo chętnie ją przyjąłem. Przekażę mu część obowiązków, m.in. ściąganie danych od nie poinformowanych klubowiczów, czyli większości.

Karty będę nadal produkował u siebie, gdyż nie są to wielkie ilości, najgorsze jest uzbieranie danych od klubowiczów. Czyli pytania czy karta już jest, czy nie - dalej do mnie kierujcie.

Gene - 17-06-2007, 14:47

szacunek i wielkie dzieki
dostalem
:D

raddex - 20-06-2007, 20:56

Wysłane przedwczoraj bezpośrednio do tych osób:

1) Chudy23
2) Zajcev
3) maniakowy
4) fino
5) Włod62
6) wolgaster

major - 24-06-2007, 15:18

niesmiało chciałbym sie apytac jak wyglada sprawa z moja karta :)