To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

JACA_1978 - 10-12-2007, 09:15

Oj nawet mi nie mów...cos trzeba zrobić labo z defensorami albo z napadami nie może tak byc że siedze cały mecz na połowe przeciwnika a trace 4 bramki :? :|
Anonymous - 10-12-2007, 13:55

Niechcę zakładać nowego wątku i tak w kwestii piłki nożnej:Rywal milanu
maxwell61 - 10-12-2007, 15:55

thomb napisał/a:
Maxwell mam nadzieję, że już przygotowałeś jakąś imprezkę powitalną bo jak coś to zawsze mogę z grajkami wcześniej wpaść
zapraszam na zakrapianego kebaba :mrgreen:
Anonymous - 10-12-2007, 16:06

maxwell61 napisał/a:
thomb napisał/a:
Maxwell mam nadzieję, że już przygotowałeś jakąś imprezkę powitalną bo jak coś to zawsze mogę z grajkami wcześniej wpaść
zapraszam na zakrapianego kebaba :mrgreen:

potwierdzam - jeśli klient będzie niezadowolony oddajemy pieniądze :)

maxwell, musisz teraz mocniej ugościć przyjezdnych, żebyś w końcu wygrał bo jak ja przyjechałem ze swoimi chłopakami to wy żeście się popili tak, że na drugi dzień piłki nie widzieliście :P

maxwell61 - 10-12-2007, 16:44

detlef napisał/a:
maxwell, musisz teraz mocniej ugościć przyjezdnych, żebyś w końcu wygrał bo jak ja przyjechałem ze swoimi chłopakami to wy żeście się popili tak, że na drugi dzień piłki nie widzieliście
moja wina że w Rokerze DODA śpiewała :D ...tak fałszowała że musieli pochalć aby znieść to skrzeczenie :mrgreen: ...nie no już wziąłem sie za mą drużynę...pozmienialem ustawienia kilka osób wywaliłem...ale na wyniki trza czasu :lol:
Anonymous - 10-12-2007, 19:30

maxwell61 napisał/a:
detlef napisał/a:
maxwell, musisz teraz mocniej ugościć przyjezdnych, żebyś w końcu wygrał bo jak ja przyjechałem ze swoimi chłopakami to wy żeście się popili tak, że na drugi dzień piłki nie widzieliście
moja wina że w Rokerze DODA śpiewała :D ...tak fałszowała że musieli pochalć aby znieść to skrzeczenie :mrgreen: ...nie no już wziąłem sie za mą drużynę...pozmienialem ustawienia kilka osób wywaliłem...ale na wyniki trza czasu :lol:

inna sprawa, że połowa Twojej ekipy do CanCana się przeniosła, żeby nie pić pod okiem trenera :P

maxwell61 - 10-12-2007, 23:25

detlef napisał/a:

inna sprawa, że połowa Twojej ekipy do CanCana się przeniosła, żeby nie pić pod okiem trenera
:partyman:

mam pytanie...jak wyniuchac, że zawodnik, którego mam ochote kupić na transferach (a ma dwie specjalności dobrze, 1 solidna itp.) ma dobre notowania np. ze dwie notki na asystencie powyżej 5.0...bo...teraz kupiłem takiego kolo i niby dobry, dobry a wszystko ponieżej 5,0 ale powyżej 4,0...ni w d.u.p.e ni w oko :twisted: ...zobaczymy jak sie spełni na boisku

Anonymous - 11-12-2007, 21:56

maxwell61 napisał/a:

mam pytanie...jak wyniuchac, że zawodnik, którego mam ochote kupić na transferach (a ma dwie specjalności dobrze, 1 solidna itp.) ma dobre notowania np. ze dwie notki na asystencie powyżej 5.0...bo...teraz kupiłem takiego koło i niby dobry, dobry a wszystko ponieżej 5,0 ale powyżej 4,0...ni w d.u.p.e ni w oko :twisted: ...zobaczymy jak sie spełni na boisku

zbyt pięknie by było gdyby się dało wyniuchać.. - nie da rady. JACA, mam rację..?

maxwell61 - 11-12-2007, 22:21

detlef napisał/a:
nie da rady. JACA, mam rację..?
jaca jeszcze wali sake po porażce :drinkers:
JACA_1978 - 11-12-2007, 22:39

heh spoko kolegi z Brytanii byli 3 dni melażnu było ;) nie no nie da na czuja i po statystykach mozna grajka obadać jak grał oczywiście ;) chyba że koleś wkleji image że zdolniacha i szybko skaczę w górę ;)
Anonymous - 11-12-2007, 23:41

Cytat:
mam pytanie...jak wyniuchac, że zawodnik, którego mam ochote kupić na transferach (a ma dwie specjalności dobrze, 1 solidna itp.) ma dobre notowania np. ze dwie notki na asystencie powyżej 5.0...bo...teraz kupiłem takiego koło i niby dobry, dobry a wszystko ponieżej 5,0 ale powyżej 4,0...ni w d.u.p.e ni w oko :twisted: ...zobaczymy jak sie spełni na boisku

jak można przeczytać np. w tym poradniku jak grajkowie są dobrzy na danej pozycji zależy od tego jakie mają odpowiednie umiejętności plus do tego forma i kondycja i stąd SV oblicza jak koleś będzie mastah w danym miejscu.

na dole pierwszego postu tego tematu są inne poradniki jakby co

generalnie kupując grajka trza patrzeć żeby miał to dobre co potrzebne dla pozycji na której chcemy żeby grał plus kondycja i forma. Z tym, że forma i pozycja - wiadomo od humorów i pogody zależą, więc mogę się lekko zmienić :wink:

maxwell61 - 12-12-2007, 18:51

graty dla Thomba...byli bezapelacyjnie lepsi...nie wiem o co chodzi... jeden zawodnik ma szybkośc jedna z najwyższych a rusza sie jak mucha w smole...już nie wspomne o moim napastniku...6 strzalów z 16 metrów...żadne w światło bramki..na żywca zaje@#@$#%$#% ich
JACA_1978 - 12-12-2007, 18:57

wyniki
miszcze szczecin - Cowtear FC 0:3
Gocławek Warszawa - MitsuGo 2:0
Brudne Trampki - bialoczerwoni2006 2:4
KP Bydgoszcz - ozo06 1:2

spoko maxwell napady to do siebie maja ze wiecej j....ą niż strzelaja no chyba ze masz takiego strzelca minimum znakomity technika i szybkość świetna ;)

Anonymous - 12-12-2007, 20:25

tak sie bawi, tak sie bawi - GO CŁA WEK !! :)

dzięki adam-g za meczyk..

Anonymous - 12-12-2007, 23:18

Maxwell nie przejmuj się tak samo miałem w lidze (jak z resztą pisałem) 19 strzałów i 1 bramka. Tym razem dopisało mi szczęście bo mam Topór obosieczny :badgrin:

Ale spokojnie będzie rewanż u mnie ;) Dzięki za kebaby, zaproszę na kiełbaski pod halę w odwecie :twisted: :wink: