To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - VR4 by roch_27

roch_27 - 13-08-2008, 14:05

Bartek napisał/a:
hmm wygląda na to, że do tegorocznego Zlotu się nie wyrobicie....... :(
więcej optymizmu ;)
Rozmawiałem z Czarkiem i zapewniał, że po blacharce (która ma się zakończyć w tym tygodniu) reszta prac zajmie mu 5-7 dni ;)

pozdro

Bartek - 13-08-2008, 14:14

Tiaaa - mój swap w Wagonie też miał trwać 3-4 dni....... zajął 4 tygodnie ;) -

ALE

życzę Ci, żeby Czarek nie zapomniał "tygo-" w obliczeniach czasowych.....

roch_27 - 13-08-2008, 14:34

Bartek jakby wszystko wypaliło w terminie to już powinienem śmigać VR-4 pod koniec czerwca max połowa lipca -ale wyszło jak wyszło :roll: Liczę na to że na zlot przyjadę Legnum :wink:

pozdro

Matejko - 13-08-2008, 14:49

eee ja wierze ze sie uda bo czarek na pewno juz wszystkie rureczki, kabelki itp ma gotowe czekajace tylko na montaz, a swapa nikt tu nie robi silnik wpada spowrotem na swoje miejsce z paroma nowymi kabelkami, rurkami, przewodami itp :D
roch_27 - 13-08-2008, 14:51

Matejko napisał/a:
na pewno juz wszystkie rureczki, kabelki itp ma gotowe czekajace tylko na montaz
taką właśnie dostałem informację od samego Czarka :)

pozdro

Bartek - 13-08-2008, 15:44

roch_27 napisał/a:
na zlot przyjadę Legnum

Trzymam za słowo, mimo, że to kawałek wyrwany z kontekstu....

Matejko - 13-08-2008, 15:58

oj Bartku bierzesz pod uwage ze teraz to nawet tobie swap kolejnego wagona zajalby mniej czasu, a to juz chyba 4 legnum robiony przez czarka, a i kochajowi pomogl z czesciami,wiec spokojnie mam nadzieje sie przejechac zarowno legnum jak i zobaczyc jedyne V6 w SW :)
Juiceman - 13-08-2008, 16:25

O Tak 2 Legnumy na spocie mrrr : )

V6 w SW to też będzie nie lada "atrakcja" :wink:

pawela - 13-08-2008, 16:44

trzymam kciuki :!: Liczę na przejażdżkę, nawet w bagażniku :D
Bartek - 13-08-2008, 16:45

pawela, w MSW masz jak w banku :twisted:
pawela - 13-08-2008, 16:52

Bartek napisał/a:
pawela, w MSW masz jak w banku :twisted:

a dasz 'popykać' tiptronickiem? :wink:

Bartek - 13-08-2008, 17:08

Jak chcesz pykać Tiptronikiem z bagażnika??????

PS. w MSW jest zwykły automat

Anonymous - 14-08-2008, 07:58

Prawdą jest, że kabelki i rureczki leżą gotowe. Do zrobienia instalacji auto nie jest mi potrzebne - lepiej ją robic przy stole. :mrgreen: Blacharz okrutnie dał ciała (fakt że przyczyny były niezależne), jednak najgorszy w tym był brak informacji i zapewnienia że sie coś robi. Dołożę wszelkich starań aby auto było na zlocie - do 48h systemu pracy jestem przyzwyczajony jednak ostatnio nie przepadam za ciśnieniem a takie już powstało przy tym aucie.
roch_27 - 14-08-2008, 08:31

autoR napisał/a:
Blacharz okrutnie dał ciała
też tak uważam bo,
autoR napisał/a:
najgorszy w tym był brak informacji i zapewnienia że sie coś robi
jak miał problem z personelem to mógł o tym Tobie powiedzieć - a nie czekać nie wiadomo na co :?: :!: :evil: Auto stało 3 tyg u niego i nic się nie działo :axe:
Niestety teraz zakończenie całego projektu VR-4 (przed zlotem) jest zależne właśnie od momentu zakończenia prac blacharskich :(
autoR napisał/a:
Dołożę wszelkich starań aby auto było na zlocie
jeżeli będzie to możliwe to byłoby extra. Choć nie ukrywam, że już powoli oswajam się z najgorszym scenariuszem :cry: ehh..... pożyjemy zobaczymy :|

:sad10:

Matejko - 14-08-2008, 09:47

roch_27 napisał/a:
Choć nie ukrywam, że już powoli oswajam się z najgorszym scenariuszem

spoko to jakcos wezme dwoch kumpli z oooo, artur tez przyjedzie to a3 sie bedzie czulo jak wsrod swoich :P