To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka

krotka - 19-03-2008, 21:42

damiano napisał/a:
krotka, nie siedź tak po nocy pakując naklejki, bo Nam sie wykończysz... Sen to ważna sprawa :lol: Zaczekamy cierpliwie... :wink:
Pozdrawiam!

Powiem więcej skończyłam adresować o 4tej :D ;)

Oprócz dwóch osób, których adresy musiałam sprawdzić, bo były nie jasne, wszystkie zielone nicki zostały rozesłane :)

Anonymous - 19-03-2008, 21:54

krotka napisał/a:
damiano napisał/a:
krotka, nie siedź tak po nocy pakując naklejki, bo Nam sie wykończysz... Sen to ważna sprawa :lol: Zaczekamy cierpliwie... :wink:
Pozdrawiam!

Oprócz dwóch osób, których adresy musiałam sprawdzić, bo były nie jasne, wszystkie zielone nicki zostały rozesłane :)

to teraz się wyśpij... :) No i dzięki za pracę i wysiłek.... :thumbleft:

Anonymous - 20-03-2008, 08:27

krotka napisał/a:

Krotka jesteś WIELKA. Dzięki :mrgreen:

Bojar - 20-03-2008, 12:24

Ja również dziękuję za zaangażowanie
Cezar - 20-03-2008, 14:23

Naklejki wlasnie zostaly dostarczone :wink:

krotka, wielkie DZIEKI :D
Koperta jest na wypasie, tak jak same naklejki 8)

krzypolo - 20-03-2008, 14:29

hm mój adress był nie jasny i jestem świadom konsekwencji........... :( ....ale przesłałem Tobie na pw ....poczekam
siwek - 20-03-2008, 17:06

He he ja też juz mam :mrgreen: tylko musze poczekac na moją Cari i ja obkleje.
Naklejki świetne, dzieki krotka :wink:
szkoda ze nie wziąłem czerwonych... cóż nastepnym razem

krotka - 20-03-2008, 18:23

Słuchajcie jest sprawa ;]

Carrix nie dostał 4ech czerwonych naklejek w przesyłce. Jeśli ktoś dostanie paczkę i będzie miał cztery czerwone mimo, że nie zamawiał to proszony jest o pilny kontakt w celu przekazania naklejek do prawowitego właściciela...

Nie mam zapasowych naklejek, więc nie bardzo mam jak mu dosłać, a szkoda by było gdyby musiał czekać na kolejną partię, bądź obejść się smakiem...

Proszę bardzo o uczciwość obywatelską szczęśliwego znalazcy :)

macia - 20-03-2008, 21:38

I ja już dostałem piękną kopertkę z naklejkami :lol:
Szacunek krotka, bo naprawdę dużo serca w to wkładasz :finga:

PS. Jak to poprzyklejać, bo widzę, że nie są to dwustronne naklejki, z tą folijką do odklejania???

krotka - 20-03-2008, 21:44

Folia przeźroczysta jest po to, żeby najpierw nakleić ją na naklejkę, wraz z nią przenieść naklejkę na auto. Potem przeźroczystą folię się usuwa. Jeśli coś niejasne to piszcie, ale w tej chwili nie mam za bardzo nastroju na wgłębianie się w temat. Jutro odpowiem na wszelkie pytania.
Anonymous - 21-03-2008, 11:43

ok dzisiaj doszły są super będę kleił
Maleństwo84 - 21-03-2008, 15:24

Kochana aż mnie zatkało!!! Piękne... zarówno naklejki jak i ...koperta! :biggrin: Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!
krotka - 21-03-2008, 15:25

cieszę się :)
Nikon - 21-03-2008, 15:54

krotka przesyłka doszła, naklejki i koperta są po prostu super, teraz żałuję że nie wziąłem jeszcze czerwonych, będzie jeszcze szansa je kupić??
krotka - 21-03-2008, 16:13

myślę, że tak, ale na razie niech mi się potwierdzą wszyscy którzy dostali z tej partii naklejki i czy wszystko jest ok, bo już dwie pomyłki zaliczyłam niestety ;]