Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka
krotka - 19-03-2008, 21:42
damiano napisał/a: | krotka, nie siedź tak po nocy pakując naklejki, bo Nam sie wykończysz... Sen to ważna sprawa Zaczekamy cierpliwie...
Pozdrawiam! |
Powiem więcej skończyłam adresować o 4tej
Oprócz dwóch osób, których adresy musiałam sprawdzić, bo były nie jasne, wszystkie zielone nicki zostały rozesłane
Anonymous - 19-03-2008, 21:54
krotka napisał/a: | damiano napisał/a: | krotka, nie siedź tak po nocy pakując naklejki, bo Nam sie wykończysz... Sen to ważna sprawa Zaczekamy cierpliwie...
Pozdrawiam! |
Oprócz dwóch osób, których adresy musiałam sprawdzić, bo były nie jasne, wszystkie zielone nicki zostały rozesłane |
to teraz się wyśpij... No i dzięki za pracę i wysiłek....
Anonymous - 20-03-2008, 08:27
krotka napisał/a: |
Oprócz dwóch osób, których adresy musiałam sprawdzić, bo były nie jasne, wszystkie zielone nicki zostały rozesłane |
Krotka jesteś WIELKA. Dzięki
Bojar - 20-03-2008, 12:24
Ja również dziękuję za zaangażowanie
Cezar - 20-03-2008, 14:23
Naklejki wlasnie zostaly dostarczone
krotka, wielkie DZIEKI
Koperta jest na wypasie, tak jak same naklejki
krzypolo - 20-03-2008, 14:29
hm mój adress był nie jasny i jestem świadom konsekwencji........... ....ale przesłałem Tobie na pw ....poczekam
siwek - 20-03-2008, 17:06
He he ja też juz mam tylko musze poczekac na moją Cari i ja obkleje.
Naklejki świetne, dzieki krotka
szkoda ze nie wziąłem czerwonych... cóż nastepnym razem
krotka - 20-03-2008, 18:23
Słuchajcie jest sprawa ;]
Carrix nie dostał 4ech czerwonych naklejek w przesyłce. Jeśli ktoś dostanie paczkę i będzie miał cztery czerwone mimo, że nie zamawiał to proszony jest o pilny kontakt w celu przekazania naklejek do prawowitego właściciela...
Nie mam zapasowych naklejek, więc nie bardzo mam jak mu dosłać, a szkoda by było gdyby musiał czekać na kolejną partię, bądź obejść się smakiem...
Proszę bardzo o uczciwość obywatelską szczęśliwego znalazcy
macia - 20-03-2008, 21:38
I ja już dostałem piękną kopertkę z naklejkami
Szacunek krotka, bo naprawdę dużo serca w to wkładasz
PS. Jak to poprzyklejać, bo widzę, że nie są to dwustronne naklejki, z tą folijką do odklejania???
krotka - 20-03-2008, 21:44
Folia przeźroczysta jest po to, żeby najpierw nakleić ją na naklejkę, wraz z nią przenieść naklejkę na auto. Potem przeźroczystą folię się usuwa. Jeśli coś niejasne to piszcie, ale w tej chwili nie mam za bardzo nastroju na wgłębianie się w temat. Jutro odpowiem na wszelkie pytania.
Anonymous - 21-03-2008, 11:43
ok dzisiaj doszły są super będę kleił
Maleństwo84 - 21-03-2008, 15:24
Kochana aż mnie zatkało!!! Piękne... zarówno naklejki jak i ...koperta! Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!
krotka - 21-03-2008, 15:25
cieszę się
Nikon - 21-03-2008, 15:54
krotka przesyłka doszła, naklejki i koperta są po prostu super, teraz żałuję że nie wziąłem jeszcze czerwonych, będzie jeszcze szansa je kupić??
krotka - 21-03-2008, 16:13
myślę, że tak, ale na razie niech mi się potwierdzą wszyscy którzy dostali z tej partii naklejki i czy wszystko jest ok, bo już dwie pomyłki zaliczyłam niestety ;]
|
|
|