| 

| Nasze Miśki - CoJ0t

londolut - 02-02-2009, 18:29

Te paski to postojówki? 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | to wlasnie trzeba zobaczyc w nocy ,a nie na fotkach,bo efekt w nocy jest naprawde super | 
 Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 18:44

| Marcin-Krak napisał/a: |  	  | . Mam nadzieję - że to nie będzie głupie pytanie  - ale co to są te czerwone coś na uszczelkach przedniej szyby | 
 to sa zaczepy do mocowan listw dachowych ,ktorych jak widac nie ma
   musze poczekac az bedzie cieplej i wtedy sie tym zajme

| londolut napisał/a: |  	  | Te paski to postojówki? | 

dokladnie, te paski razem z ringiem to postojowki .
 londolut - 02-02-2009, 18:51

A one świecą bo mają osobne żarówki czy świecą bo włączone są ringi? 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | dokladnie, te paski razem z ringiem to postojowki . | 
 Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 18:59

ringi jak i paski maja swoje osobne zarowki .
 paski swieca razem z ringami, lecz jest mozliwosc odlaczenia zarowno tak by swiecily same ringi , lub same paski.
 Hubeeert - 02-02-2009, 19:01

No ładne cacko
   londolut - 02-02-2009, 19:18

Dobra konstrukcja, możesz zrobić fotkę z odpiętymi paskami? 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | paski swieca razem z ringami, lecz jest mozliwosc odlaczenia zarowno tak by swiecily same ringi , lub same paski. | 
 Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 19:20

| londolut napisał/a: |  	  | Dobra konstrukcja, możesz zrobić fotkę z odpiętymi paskami? | 

nie . musialbym wyjmowac cala lampe
 Twaróg - 02-02-2009, 19:26

No, no powiem szczerze auto konkret
  Też planuje zrobić coś w podobnym stylu, ale za lampki tyle bym nie dal ;P 
 A będziesz robił coś z rejestracją z przodu? Np. kwadratowa, albo zmiana miejsca montowania?
 londolut - 02-02-2009, 19:34

| Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | nie . musialbym wyjmowac cala lampe | 
  a to co za patent? Anonymous - 02-02-2009, 19:58

| londolut napisał/a: |  	  |  	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | nie . musialbym wyjmowac cala lampe | 
  a to co za patent? | 

do zasilania kompletu postojówek wychodzą tylko 2 przewody z lampy, rozłączyć paski i ringi można na złączkach przewodów które znajdują się w lampie, żeby to zrobić trzeba wyciągnąć lampę, bo dojście jest od spodu.
 Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 20:58

| Twaróg napisał/a: |  	  | No, no powiem szczerze auto konkret  Też planuje zrobić coś w podobnym stylu, ale za lampki tyle bym nie dal ;P | 
 hehe dzieki , mi sie moj samochod tez bardzo podoba
  a za lampki dalem ile dalem i nie zaluje   

| Twaróg napisał/a: |  	  | A będziesz robił coś z rejestracją z przodu? Np. kwadratowa, albo zmiana miejsca montowania? | 

co do rejestracji to bardzo podobal mi sie wyglad CoJOta bez rejestracji, niestety musialem ja zalozyc na przeglad, i tak jakos zostalo, myslalem co by zalozyc kwadratowa, ale pomysl upadl i zostalo tak jak jest, a co do innego miejsca ,to nie wyobrazam sobie , zeby byla np z boku jak to ma miejsce w AR156 czy tez na dokladce, poprostu nie
  wiec zostanie tak jak jest, napewno auto "zmieni" sie jeszcze, gdy zaloze aluski ( mam nadzieje, ze w tym miesiacu) i pomaluje zaciski, wtedy bedzie gitara  i napewno pojawia sie jakies fotki . TommyG - 02-02-2009, 21:31

Rafi lampy wygladaja zajefajnie,wieczorem efekt tez jest kozacki,tak jak zreszta mowilem Tobie w pracy
  ,ja jutro jade po swojego miska  . Rafal_Szczecin - 09-02-2009, 20:47

chyba w zyciu kazdego czlowieka przychodzi taka chwila, kiedy musi rozstac sie ze swoim autem .
 niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie .
 po 11 miesiacach od kupna postanowilem, ze czas rozstac sie z CoJOtem .
 mimo,ze wsadzilem w niego drugie tyle za ile go kupilem, i wiem, ze nigdy tego nie odzyskam to naprawde nie wiecie jak bylo mi dobrze gdy wsadzalem gruba kasiore w CoJOta.

w tej chwili czekam tylko na zalozenie aluskow, dopieszczenie go z zewnatrz, i auto bedzie na sprzedaz tak jak stoi. byly plany ,wsadzenia tam 2,5v6 i zrobienia z niego najszybszego CJO w kraju, ale jak wiadomo plany sie zmieniaja . za to wiem, ze nigdzie nie znajde drugiego takiego colciaka, i moj bedzie jedyny i wyjatkowy .

jezeli ktos bylby chetny, to tak jak napisalem mam nadzieje, ze w przeciagu 2/3/4 miesiecy CoJOt zmieni wlasciciela, ktory bedzie co najmniej tak jak ja, a moze i lepiej dbal o niego ...
 pawliku - 09-02-2009, 20:50

ale dzisiaj nie ma prima aprilis 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie . po 11 miesiacach od kupna postanowilem, ze czas rozstac sie z CoJOtem .
 | 
   roch_27 - 09-02-2009, 21:07

niestety taka decyzja prędzej czy później staje się to faktem 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | chyba w zyciu kazdego czlowieka przychodzi taka chwila, kiedy musi rozstac sie ze swoim autem . niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie .
 | 
   tylko mi tam nie pękaj za szybko z ceną odpowiednią dla tego auta 	  | Rafal_Szczecin napisał/a: |  	  | mimo,ze wsadzilem w niego drugie tyle za ile go kupilem, i wiem, ze nigdy tego nie odzyskam | 
  i nie sugeruj się zwykłymi niczym nie wyróżniającymi się  CJ0     
 pozdro

|  | 
 |  |