Nasze Miśki - CoJ0t
londolut - 02-02-2009, 18:29
Rafal_Szczecin napisał/a: | to wlasnie trzeba zobaczyc w nocy ,a nie na fotkach,bo efekt w nocy jest naprawde super | Te paski to postojówki?
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 18:44
Marcin-Krak napisał/a: | . Mam nadzieję - że to nie będzie głupie pytanie - ale co to są te czerwone coś na uszczelkach przedniej szyby |
to sa zaczepy do mocowan listw dachowych ,ktorych jak widac nie ma
musze poczekac az bedzie cieplej i wtedy sie tym zajme
londolut napisał/a: | Te paski to postojówki? |
dokladnie, te paski razem z ringiem to postojowki .
londolut - 02-02-2009, 18:51
Rafal_Szczecin napisał/a: | dokladnie, te paski razem z ringiem to postojowki . | A one świecą bo mają osobne żarówki czy świecą bo włączone są ringi?
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 18:59
ringi jak i paski maja swoje osobne zarowki .
paski swieca razem z ringami, lecz jest mozliwosc odlaczenia zarowno tak by swiecily same ringi , lub same paski.
Hubeeert - 02-02-2009, 19:01
No ładne cacko
londolut - 02-02-2009, 19:18
Rafal_Szczecin napisał/a: | paski swieca razem z ringami, lecz jest mozliwosc odlaczenia zarowno tak by swiecily same ringi , lub same paski. | Dobra konstrukcja, możesz zrobić fotkę z odpiętymi paskami?
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 19:20
londolut napisał/a: | Dobra konstrukcja, możesz zrobić fotkę z odpiętymi paskami? |
nie . musialbym wyjmowac cala lampe
Twaróg - 02-02-2009, 19:26
No, no powiem szczerze auto konkret Też planuje zrobić coś w podobnym stylu, ale za lampki tyle bym nie dal ;P
A będziesz robił coś z rejestracją z przodu? Np. kwadratowa, albo zmiana miejsca montowania?
londolut - 02-02-2009, 19:34
Rafal_Szczecin napisał/a: | nie . musialbym wyjmowac cala lampe | a to co za patent?
Anonymous - 02-02-2009, 19:58
londolut napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | nie . musialbym wyjmowac cala lampe | a to co za patent? |
do zasilania kompletu postojówek wychodzą tylko 2 przewody z lampy, rozłączyć paski i ringi można na złączkach przewodów które znajdują się w lampie, żeby to zrobić trzeba wyciągnąć lampę, bo dojście jest od spodu.
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 20:58
Twaróg napisał/a: | No, no powiem szczerze auto konkret Też planuje zrobić coś w podobnym stylu, ale za lampki tyle bym nie dal ;P |
hehe dzieki , mi sie moj samochod tez bardzo podoba a za lampki dalem ile dalem i nie zaluje
Twaróg napisał/a: | A będziesz robił coś z rejestracją z przodu? Np. kwadratowa, albo zmiana miejsca montowania? |
co do rejestracji to bardzo podobal mi sie wyglad CoJOta bez rejestracji, niestety musialem ja zalozyc na przeglad, i tak jakos zostalo, myslalem co by zalozyc kwadratowa, ale pomysl upadl i zostalo tak jak jest, a co do innego miejsca ,to nie wyobrazam sobie , zeby byla np z boku jak to ma miejsce w AR156 czy tez na dokladce, poprostu nie wiec zostanie tak jak jest, napewno auto "zmieni" sie jeszcze, gdy zaloze aluski ( mam nadzieje, ze w tym miesiacu) i pomaluje zaciski, wtedy bedzie gitara i napewno pojawia sie jakies fotki .
TommyG - 02-02-2009, 21:31
Rafi lampy wygladaja zajefajnie,wieczorem efekt tez jest kozacki,tak jak zreszta mowilem Tobie w pracy ,ja jutro jade po swojego miska .
Rafal_Szczecin - 09-02-2009, 20:47
chyba w zyciu kazdego czlowieka przychodzi taka chwila, kiedy musi rozstac sie ze swoim autem .
niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie .
po 11 miesiacach od kupna postanowilem, ze czas rozstac sie z CoJOtem .
mimo,ze wsadzilem w niego drugie tyle za ile go kupilem, i wiem, ze nigdy tego nie odzyskam to naprawde nie wiecie jak bylo mi dobrze gdy wsadzalem gruba kasiore w CoJOta.
w tej chwili czekam tylko na zalozenie aluskow, dopieszczenie go z zewnatrz, i auto bedzie na sprzedaz tak jak stoi. byly plany ,wsadzenia tam 2,5v6 i zrobienia z niego najszybszego CJO w kraju, ale jak wiadomo plany sie zmieniaja . za to wiem, ze nigdzie nie znajde drugiego takiego colciaka, i moj bedzie jedyny i wyjatkowy .
jezeli ktos bylby chetny, to tak jak napisalem mam nadzieje, ze w przeciagu 2/3/4 miesiecy CoJOt zmieni wlasciciela, ktory bedzie co najmniej tak jak ja, a moze i lepiej dbal o niego ...
pawliku - 09-02-2009, 20:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie .
po 11 miesiacach od kupna postanowilem, ze czas rozstac sie z CoJOtem . | ale dzisiaj nie ma prima aprilis
roch_27 - 09-02-2009, 21:07
Rafal_Szczecin napisał/a: | chyba w zyciu kazdego czlowieka przychodzi taka chwila, kiedy musi rozstac sie ze swoim autem .
niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie . | niestety taka decyzja prędzej czy później staje się to faktem Rafal_Szczecin napisał/a: | mimo,ze wsadzilem w niego drugie tyle za ile go kupilem, i wiem, ze nigdy tego nie odzyskam | tylko mi tam nie pękaj za szybko z ceną odpowiednią dla tego auta i nie sugeruj się zwykłymi niczym nie wyróżniającymi się CJ0
pozdro
|
|
|