To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - CoJ0t

londolut - 02-02-2009, 18:29

Rafal_Szczecin napisał/a:
to wlasnie trzeba zobaczyc w nocy ,a nie na fotkach,bo efekt w nocy jest naprawde super
Te paski to postojówki?
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 18:44

Marcin-Krak napisał/a:
. Mam nadzieję - że to nie będzie głupie pytanie - ale co to są te czerwone coś na uszczelkach przedniej szyby

to sa zaczepy do mocowan listw dachowych ,ktorych jak widac nie ma :P
musze poczekac az bedzie cieplej i wtedy sie tym zajme :)

londolut napisał/a:
Te paski to postojówki?

dokladnie, te paski razem z ringiem to postojowki .

londolut - 02-02-2009, 18:51

dokladnie, te paski razem z ringiem to postojowki .
A one świecą bo mają osobne żarówki czy świecą bo włączone są ringi?
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 18:59

ringi jak i paski maja swoje osobne zarowki .
paski swieca razem z ringami, lecz jest mozliwosc odlaczenia zarowno tak by swiecily same ringi , lub same paski.

Hubeeert - 02-02-2009, 19:01

No ładne cacko :D
londolut - 02-02-2009, 19:18

paski swieca razem z ringami, lecz jest mozliwosc odlaczenia zarowno tak by swiecily same ringi , lub same paski.
Dobra konstrukcja, możesz zrobić fotkę z odpiętymi paskami?
Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 19:20

londolut napisał/a:
Dobra konstrukcja, możesz zrobić fotkę z odpiętymi paskami?

nie . musialbym wyjmowac cala lampe

Twaróg - 02-02-2009, 19:26

No, no powiem szczerze auto konkret ;) Też planuje zrobić coś w podobnym stylu, ale za lampki tyle bym nie dal ;P

A będziesz robił coś z rejestracją z przodu? Np. kwadratowa, albo zmiana miejsca montowania?

londolut - 02-02-2009, 19:34

:shock: a to co za patent?
Anonymous - 02-02-2009, 19:58

londolut napisał/a:
:shock: a to co za patent?

do zasilania kompletu postojówek wychodzą tylko 2 przewody z lampy, rozłączyć paski i ringi można na złączkach przewodów które znajdują się w lampie, żeby to zrobić trzeba wyciągnąć lampę, bo dojście jest od spodu.

Rafal_Szczecin - 02-02-2009, 20:58

Twaróg napisał/a:
No, no powiem szczerze auto konkret Też planuje zrobić coś w podobnym stylu, ale za lampki tyle bym nie dal ;P

hehe dzieki , mi sie moj samochod tez bardzo podoba :) a za lampki dalem ile dalem i nie zaluje :)

Twaróg napisał/a:
A będziesz robił coś z rejestracją z przodu? Np. kwadratowa, albo zmiana miejsca montowania?

co do rejestracji to bardzo podobal mi sie wyglad CoJOta bez rejestracji, niestety musialem ja zalozyc na przeglad, i tak jakos zostalo, myslalem co by zalozyc kwadratowa, ale pomysl upadl i zostalo tak jak jest, a co do innego miejsca ,to nie wyobrazam sobie , zeby byla np z boku jak to ma miejsce w AR156 czy tez na dokladce, poprostu nie :P wiec zostanie tak jak jest, napewno auto "zmieni" sie jeszcze, gdy zaloze aluski ( mam nadzieje, ze w tym miesiacu) i pomaluje zaciski, wtedy bedzie gitara :) i napewno pojawia sie jakies fotki .

TommyG - 02-02-2009, 21:31

Rafi lampy wygladaja zajefajnie,wieczorem efekt tez jest kozacki,tak jak zreszta mowilem Tobie w pracy :P ,ja jutro jade po swojego miska 8) .
Rafal_Szczecin - 09-02-2009, 20:47

chyba w zyciu kazdego czlowieka przychodzi taka chwila, kiedy musi rozstac sie ze swoim autem .
niestety taka chwila wlasnie przyszla na mnie .
po 11 miesiacach od kupna postanowilem, ze czas rozstac sie z CoJOtem .
mimo,ze wsadzilem w niego drugie tyle za ile go kupilem, i wiem, ze nigdy tego nie odzyskam to naprawde nie wiecie jak bylo mi dobrze gdy wsadzalem gruba kasiore w CoJOta.

w tej chwili czekam tylko na zalozenie aluskow, dopieszczenie go z zewnatrz, i auto bedzie na sprzedaz tak jak stoi. byly plany ,wsadzenia tam 2,5v6 i zrobienia z niego najszybszego CJO w kraju, ale jak wiadomo plany sie zmieniaja . za to wiem, ze nigdzie nie znajde drugiego takiego colciaka, i moj bedzie jedyny i wyjatkowy .

jezeli ktos bylby chetny, to tak jak napisalem mam nadzieje, ze w przeciagu 2/3/4 miesiecy CoJOt zmieni wlasciciela, ktory bedzie co najmniej tak jak ja, a moze i lepiej dbal o niego ...

pawliku - 09-02-2009, 20:50

po 11 miesiacach od kupna postanowilem, ze czas rozstac sie z CoJOtem .
ale dzisiaj nie ma prima aprilis :roll:
roch_27 - 09-02-2009, 21:07

chyba w zyciu kazdego czlowieka przychodzi taka chwila, kiedy musi rozstac sie ze swoim autem .
niestety taka decyzja prędzej czy później staje się to faktem :|
mimo,ze wsadzilem w niego drugie tyle za ile go kupilem, i wiem, ze nigdy tego nie odzyskam
tylko mi tam nie pękaj za szybko z ceną odpowiednią dla tego auta :) i nie sugeruj się zwykłymi niczym nie wyróżniającymi się CJ0 :P :wink:

pozdro