To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem

Anonymous - 18-06-2006, 13:18

napoczątku nie kibicowałem nikomu ale z czasem byłem cały za USA zarąbiście grali no i 9 na 10. respect dla tych piłkarzy za walke do końca było co oglądać.

ilu najmniej może być zawodników zeby mecz nadal trwał? wydaje mi sie ze 6 a potem przerywają. mam racje?

Anonymous - 18-06-2006, 13:27

tommi napisał/a:
napoczątku nie kibicowałem nikomu ale z czasem byłem cały za USA zarąbiście grali no i 9 na 10. respect dla tych piłkarzy za walke do końca było co oglądać.

ilu najmniej może być zawodników zeby mecz nadal trwał? wydaje mi sie ze 6 a potem przerywają. mam racje?

Z tego co pamietam to najmniej moze grac 8 zawodnikow w druzynie

Chooper - 18-06-2006, 15:00

borecki napisał/a:
Z tego co pamietam to najmniej moze grac 8 zawodnikow w druzynie

też tak słyszałem, jak z tej ósemki ktoś zarobi znowu czerwoną, to sędzia odgwizduje walkower.

Anonymous - 18-06-2006, 15:26

dokladnie... Czesi wczoraj byli blisko ;-)
Anonymous - 18-06-2006, 20:00

Mam swojego faworyta :lol: , kibicuje Ghanie , dosłownie mnie powalili na kolana, liczę że wyjdą z grupy i będą dalaj grali z takim zapałem .
Niech się nasi ,,kopacze '' :mrgreen: przyjrzą jak powinno sie grać.

Anonymous - 18-06-2006, 20:09

No i Brazylia wychodzi z grupy, chociaz moim zdaniem 2:0 z Australia to troche niezasluzony wynik bo brazylijczycy grali slabo, dopiero po zmianach zaczeli cos wiecej pokazywac. Ronaldo nie powinien wogole grac w pierwszej 11 a australiczycy mieli pecha w paru sytuacjach.
Anonymous - 18-06-2006, 20:17

Podzielam twój pogląd borecki , to już nie ten Ronaldo co kiedyś :( , nie dość że waga to i z techniką coś nie tak :x
Cezar - 19-06-2006, 01:45

Fakt austalijczycy mieli pecha, ale mam nadzieje ze przejda dalej :mrgreen:
Chooper - 19-06-2006, 06:47

Żabole tylko drugi remis z koreańcami :lol: :lol: :lol:
igi - 19-06-2006, 09:01

dager napisał/a:
Mam swojego faworyta , kibicuje Ghanie

Przed meczem byłem za Czechami. Po meczu również kibicuje Ghanie, choć mam nadzieje że Czesi wyjdą z grupy kosztem makaroniarzy :)

akbi - 19-06-2006, 09:19

a tak wracając do gry naszej reprezentacji, to cieszmy się że nie jesteśmy Serbami :mrgreen:
Przypomnę - Serbia-Argentyna 0:6 :mrgreen:

Grześku - 19-06-2006, 10:29

To bardzo dziwne mistrzostwa, stara gwardia się sypie a młodzi zaczynają stroszyć piórka. Pewniaków nie ma i chyba dzięki temu dobrze się to wszystko ogląda. Nie jak Eurowizję, choć i tam odpadlismy przed finałem :mrgreen:
McDoune - 19-06-2006, 11:23

igi napisał/a:
dager napisał/a:
Mam swojego faworyta , kibicuje Ghanie

Przed meczem byłem za Czechami. Po meczu również kibicuje Ghanie, choć mam nadzieje że Czesi wyjdą z grupy kosztem makaroniarzy :)

A ja od meczu z Ekwadorem kibicuję Czech i też liczę, że pokonają wstrętnych makaronów i będą grać dalej :)

JCH - 19-06-2006, 11:30

gregorbu napisał/a:
Tyle, że Żewłakow nie nadążał już wcześniej, co było spowodowane najzwyczajniejszym w świecie zmęczeniem (bo - moim zdaniem - zapie*** jak samochodzik) i grał wcześniej naprawdę dobrze i skutecznie. Tak czy inaczej minus dla Janasa - albo za zbyt późną zmianę, albo za nietrafny wybór rezerwowego.

Powiedzcie mi jak to jest - Żewłakow być może i zasuwał ale po 60 min słaniał się na nogach. A taki Roberto Carlos to jak lokomotywa :shock:

Wracając do meczu ... IMHO mecz przegrał Janas. Przez zmiany które zrobił. A właściwie przez te, które mógł zrobić.
Bardzo dobrze, że chłopaki jadą do domu - tu jest nasze miejsce a nie na MŚ 2006.
Polska - Kostaryka 0:2
:P

igi - 19-06-2006, 13:03

JCH napisał/a:
Polska - Kostaryka 0:2

Optymista :P