To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Luźne rozmowy o wszystkim i o niczym...

Kaucz - 19-07-2010, 01:49

Spoko. W zasadzie to dla mnie on coś za tani jest mimo, że sprowadzony więc pewnie czegoś tam się doszukam. Kolega szuka auta byle jeździło i się nie psuło i w zasadzie obojętna mu marka... a że nie mam co jutro robić to zadeklarowałem się, że podjadę obejrzeć ;)
michu_872 - 20-07-2010, 01:10

cuuube napisał/a:
michu_872 napisał/a:
"RALLYLAND Drift Cup by Maciej Polody"
gdzie ?
a na Kubicy byles ?

nie, nie byłem na torze w sobote bo spodziewałem się sporej liczby ludzi i tłoku na mieście a do tego czasu brakowało :(
za to w niedziele odwiedziłem DEBRZNO... (automobilklub RALLYLAND)
najszybsza jak do tej pory stłuczka na zawodach w polsce :arrow: http://www.youtube.com/wa...player_embedded
(jak dobrze pamiętam TRELA ok 200 , Przygoński ok 205 km/h)
Swoją drogą to Przygońskiemu chyba za mało wrażeń na dakarze i lata (z niezłymi wynikami) w drifcie

Kaucz - 24-07-2010, 15:30

Łaaadnie popadało. I Poznań sparaliżowany... jak tak będzie jutro to można zapomnieć o pokazach na Baraniaka ;d.
Anonymous - 25-07-2010, 07:26

wlasnie skonczylem dodawac nowych uzytkownikow na forum do Grupy WLKP . zrobilo mi sie sporo zaleglosci bo od poczatku marca nie mialem czasu ani natchnienia. wyszlo ok 130 nowych ludkow . Grupa liczy obecnie 1023 osoby http://forum.mitsumaniaki.pl/groupcp.php?g=1037 wiec ja nie rozumiem dlaczego SPOTY sa tak nieliczne . wysle zaraz kolejna masowke zeby nowi mieli mozliwosc ewentualnie przyjechac , tych ktorzy juz raz dostali przepraszam za smietnik w skrzynce :lol:
wojtas - 20-08-2010, 16:25

Witam ktoś się wybiera z tydzień w piątek do Wilkas?

[ Dodano: 29-08-2010, 23:00 ]
Podczas drogi do Wilkas w Inowrocławiu spotkaliśmy na drodze BOBO z Mogilna kilkanaście km śmigaliśmy razem. :)

Anonymous - 03-09-2010, 07:07

juz w najblizsza niedziele o godz 16 na Poznanskim Golecinie nielada gratka dla sympatykow sportu - spotkanie I ligi speedway'a miedzy PSZ Poznan - SPEEDWAY MISZKOLC

mecz jest calkowicie bezplatny dlatego szczegolnie polecam tym ktorzy nigdy nie byli na speedway'u ...mozemy ten dzien wykorzystac na SPOT'a klubowego bez samochodow :)

.

kalion - 03-09-2010, 22:24

Szkoda, że idę jutro na wesele, jakoś w tym roku ani razu nie zawitałem na mecz :(
ciniak - 03-09-2010, 22:51

Też w tym roku jeszcze nie byłem. Jeśli nic nie wyskoczy to będę. Dam znać co i jak.
Kaucz - 03-09-2010, 23:18

Meble tanio - gdzie w PO idzie dostać ?
Wypożyczalnia aut dostawczych - ktoś ma jakieś doświadczenia ?

ciniak - 05-09-2010, 10:17

Nie wiem czy zdążę na mecz, ale jakby co to gdzie parkujesz, ew. gdzie siedzisz na golęcinie?

pozdro. ciniak

Anonymous - 05-09-2010, 13:18

ja zwykle jestem na wejsciu w pierwszy wiraz . gadzet po ktorym mnie rozpoznasz to czarna czapeczka z logo RALLIART'a
michu_872 - 05-09-2010, 13:21

kusiło mnie, żeby się wybrać... ale niestety jeszcze dzisiaj mnie czeka "walka" z wiatrakami...
Brzydula musi mieć chłodzenie na środę :D (może uda się znowu na torze trochę opon zutylizować) :finga:

Anonymous - 05-09-2010, 21:30

widzialem kilku kibicow w koszulkach Startu Gniezno , ktory rozjechal dzis Lokomotiv Daugavpils - chlopaki od Ciebie sobie niezle radza w tym sezonie =D> potwierdzaaja jednym slowem ze spadek do II ligi w poprzednim sezonie to byl przypadek i pewnie mialo na wplyw spalenie sie motocykli...

widzialem tez dzis srebrnego Galanta EA na poznanskich blachach PO070JV na parkingu , jesli mnie wzrok nie myli

ciniak - 05-09-2010, 23:06

No i nie dojechałem. Mam nadzieję, że mecz był dobry, bo wynik satysfakcjonuje mnie w 100 %.
Anonymous - 05-09-2010, 23:11

mecz hmmm sredni , bo przeciwnik malo wymagajacy . mecze sa najlepsze jak kazdy wyscig dzieli punkt wtedy kazdy walczy jak wsciekly zeby wyrwac rywalom zwycieztwo z reki