To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)

Anonymous - 06-03-2009, 09:32

Derpin napisał/a:
czyli albo coś zespawać i minimum szpachli albo zostawić oryginał i rozepchać przysłowiowym bejsbolem ;P

spokojnie zero szpachli ;p

PanLan - 21-03-2009, 19:42

wciągłem się do tematu i jestem ciekaw czy zamontowane już są błotniki i daszek :mrgreen:
Może jakaś aktualizacja tematu :P
Z meganki lepsze :P

waldi-1 - 21-03-2009, 19:55

bedzie z golfa 4 8)
Anonymous - 22-03-2009, 11:14

waldi-1 napisał/a:
bedzie z golfa 4 8)

Dokładnie tak, narazie czekalismy na czesci -3/4 juz jest. Ostatnie paczki maja dojsc na poczatku tego tygodnia.Takze mysle ze tez w tym tygodniu rozpocznie sie zabawa z blotnikami, nastepnie polowa kwietnia klatka i ostatecznie lakier.Zamierzony termin oddania autka na droge to koniec maja a moze i nawet jego poczatek.Co do fotek mysle ze sa narazie zbedne bo auto zostalo wybebeszone z tapicerek nie ma co ogladac ;p.
Pozniej zamieszcze foto modów po kolei:

1.z nowymi poszerzeniami

2.z klatka

3.Z Lakierem

PanLan - 22-03-2009, 12:45

Jaki kolorek pójdzie? czarny? czerwony?
Anonymous - 22-03-2009, 13:01

PanLan napisał/a:
Jaki kolorek pójdzie? czarny? czerwony?

tak do konca jeszcze to nie zostalo ustalone u mnie kosmetyka nie jest priorytetem.
Oryginalny lakier to ciemny grafit nie wiem jakie ma oznaczenia ale powiem szczerze ze mi bardzo przypadl do gustu.Takze auto całe w metalicznym graficie , a maska / dach / lotka i tylna klapa czarne.

londolut - 22-03-2009, 13:33

Widzę sprawa idzie do przodu twardo. Jak chcesz zbliża kolor do ori grafitu to podaj mi na PW nr VIN i sprawdze kolor. Jeśli dach, maska i klapa w czerni a do tego w macie to radzę uważać bo obu kładzie się ciężej niż zwykły kolor lub metalic. Oby do przodu Browar :)
waldi-1 - 22-03-2009, 13:43

dokładnie, kładzie sie cięzej i trzeba uważac żeby sie mazy i cienie nie robiły a co do koloru to beda rózne nakładane, browcio wybierze ten najładnieszy
PanLan - 22-03-2009, 16:22

gites kolorek też ładny się zapowiada :twisted:
londolut - 03-04-2009, 20:00

Jak progres?
Anonymous - 13-04-2009, 12:30

ok wreszcie cos juz moge powiedziec.Blotniki sie robia na dzien dzisiejeszy przod i tyl od gulfa IV
-z tylu bedzie modyfikacja tylnego zderzaka ale baza bedzie ori
-przod baza tez ori tylko bedzie dokladka delikatna oraz mody bokow zderzaka zeby sie pokrywaly z nowymi blotnikami od gulfa

Ogolnie zdrapywana jest mata wygluszajaca ze srodka bo poprzedni wlasciciel chyba bawil sie w car audio i caly bagaznik jest tym szmelcem oblozony
-sa tez drapane mniejsze ogniska rdzy bo auto stalo i mata podlogowa przemokla a wszystko musi by profi zanim siadze lakier spawy klatka itd.
- dopiero teraz widze po podlodze ze autko jakies przejscia swoje tam mialo, niewyklucozne ze bedzie pare wspawek podlogi trzeba zrobic mur beton pod klatke
-apropo's klatki to juz za tydzien jezeli wykonanwca bedzie dokladny z terminem
-pozniej wspaw daszku kosmetyka ocynk blachy i lakier :)

foto na dniach nie mialem czasu w warsztacie bywam jak sie uda co dwa tyg :/

Jogurt - 13-04-2009, 12:50

Browar, goń ich i majówkę u mnie robimy połączoną z chrztem bojowym :twisted:
waldi-1 - 13-04-2009, 12:55

ich nie trzeba gonić :P
Anonymous - 13-04-2009, 18:37

spoko spoko swieta niech se dychna a po - pelna para !

co do majówki na śląsku - good idea, pogodomy jeszcze :)

waldi-1 - 13-04-2009, 19:16

jak bydom czyńści wszystkie, to we dwa tydznie sie go machnie i pojadymy do nich