Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)
Anonymous - 06-03-2009, 09:32
Derpin napisał/a: | czyli albo coś zespawać i minimum szpachli albo zostawić oryginał i rozepchać przysłowiowym bejsbolem ;P |
spokojnie zero szpachli ;p
PanLan - 21-03-2009, 19:42
wciągłem się do tematu i jestem ciekaw czy zamontowane już są błotniki i daszek
Może jakaś aktualizacja tematu
Z meganki lepsze
waldi-1 - 21-03-2009, 19:55
bedzie z golfa 4
Anonymous - 22-03-2009, 11:14
waldi-1 napisał/a: | bedzie z golfa 4 |
Dokładnie tak, narazie czekalismy na czesci -3/4 juz jest. Ostatnie paczki maja dojsc na poczatku tego tygodnia.Takze mysle ze tez w tym tygodniu rozpocznie sie zabawa z blotnikami, nastepnie polowa kwietnia klatka i ostatecznie lakier.Zamierzony termin oddania autka na droge to koniec maja a moze i nawet jego poczatek.Co do fotek mysle ze sa narazie zbedne bo auto zostalo wybebeszone z tapicerek nie ma co ogladac ;p.
Pozniej zamieszcze foto modów po kolei:
1.z nowymi poszerzeniami
2.z klatka
3.Z Lakierem
PanLan - 22-03-2009, 12:45
Jaki kolorek pójdzie? czarny? czerwony?
Anonymous - 22-03-2009, 13:01
PanLan napisał/a: | Jaki kolorek pójdzie? czarny? czerwony? |
tak do konca jeszcze to nie zostalo ustalone u mnie kosmetyka nie jest priorytetem.
Oryginalny lakier to ciemny grafit nie wiem jakie ma oznaczenia ale powiem szczerze ze mi bardzo przypadl do gustu.Takze auto całe w metalicznym graficie , a maska / dach / lotka i tylna klapa czarne.
londolut - 22-03-2009, 13:33
Widzę sprawa idzie do przodu twardo. Jak chcesz zbliża kolor do ori grafitu to podaj mi na PW nr VIN i sprawdze kolor. Jeśli dach, maska i klapa w czerni a do tego w macie to radzę uważać bo obu kładzie się ciężej niż zwykły kolor lub metalic. Oby do przodu Browar
waldi-1 - 22-03-2009, 13:43
dokładnie, kładzie sie cięzej i trzeba uważac żeby sie mazy i cienie nie robiły a co do koloru to beda rózne nakładane, browcio wybierze ten najładnieszy
PanLan - 22-03-2009, 16:22
gites kolorek też ładny się zapowiada
londolut - 03-04-2009, 20:00
Jak progres?
Anonymous - 13-04-2009, 12:30
ok wreszcie cos juz moge powiedziec.Blotniki sie robia na dzien dzisiejeszy przod i tyl od gulfa IV
-z tylu bedzie modyfikacja tylnego zderzaka ale baza bedzie ori
-przod baza tez ori tylko bedzie dokladka delikatna oraz mody bokow zderzaka zeby sie pokrywaly z nowymi blotnikami od gulfa
Ogolnie zdrapywana jest mata wygluszajaca ze srodka bo poprzedni wlasciciel chyba bawil sie w car audio i caly bagaznik jest tym szmelcem oblozony
-sa tez drapane mniejsze ogniska rdzy bo auto stalo i mata podlogowa przemokla a wszystko musi by profi zanim siadze lakier spawy klatka itd.
- dopiero teraz widze po podlodze ze autko jakies przejscia swoje tam mialo, niewyklucozne ze bedzie pare wspawek podlogi trzeba zrobic mur beton pod klatke
-apropo's klatki to juz za tydzien jezeli wykonanwca bedzie dokladny z terminem
-pozniej wspaw daszku kosmetyka ocynk blachy i lakier
foto na dniach nie mialem czasu w warsztacie bywam jak sie uda co dwa tyg :/
Jogurt - 13-04-2009, 12:50
Browar, goń ich i majówkę u mnie robimy połączoną z chrztem bojowym
waldi-1 - 13-04-2009, 12:55
ich nie trzeba gonić
Anonymous - 13-04-2009, 18:37
spoko spoko swieta niech se dychna a po - pelna para !
co do majówki na śląsku - good idea, pogodomy jeszcze
waldi-1 - 13-04-2009, 19:16
jak bydom czyńści wszystkie, to we dwa tydznie sie go machnie i pojadymy do nich
|
|
|