To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - Kolejne VR4 do kupienia?

danino88 - 03-02-2012, 19:05

kto i jakiego polifta ??
michal143 - 05-02-2012, 18:36

Cześć, przepraszam kolegów z Poznania, Nie dam rady dziś podjechać, dzięki za zaproszenie i do zobaczenia-)
Mc

BeNeK - 07-02-2012, 19:32

http://allegro.pl/mitsubi...2101058938.html W tej kasie to się można nad nim zastanowić :) Na początku było 20.000 potem 27.000 a teraz 15.500 :) i Wisi już z rok jak nie lepiej
i9i - 07-02-2012, 19:39

Cytat:
Samochód jest obecnie po małej stłuczce . Uszkodzony prawy błotnik + zderzak + reflektor , koło prawe przednie lekko cofnięte , drzwi przednie prawe do lakierowani ( rysa na listewce ).

Cofnięte kolo i rozpruty błotnik to ciężko stłuczką nazwać a małą to już w ogóle.

kochajj - 07-02-2012, 19:44

i9i napisał/a:
Cytat:
Samochód jest obecnie po małej stłuczce . Uszkodzony prawy błotnik + zderzak + reflektor , koło prawe przednie lekko cofnięte , drzwi przednie prawe do lakierowani ( rysa na listewce ).

Cofnięte kolo i rozpruty błotnik to ciężko stłuczką nazwać a małą to już w ogóle.

a jak inaczej byś to nazwał'?

i9i - 07-02-2012, 22:17

kochajj napisał/a:
a jak inaczej byś to nazwał'?

Dyplomatycznie kolizją, ktoś czyta stłuczka i myśli: a to pewnie poobdzierany patrzy na zdjęcie robi :shock: i zamyka okno. Przy 80km/h kołem w koło (z naprzeciwka) wygięło mi wahacz ale błotnika nie tknęło w hoplu za to alusy na śmietnik (ta osiemnastka w A6 warta więcej była jak cała Astra), a tu alus twardy. Roboty w sumie mało jeśli chodzi o zdatność do poruszania się po drogach publicznych, bo do cieszenia oka trochę trzeba podłubać, lecz zastanawia mnie jedno: jak te tiptronic-i znoszą bezpośrednie kolizje :?:

swinks_UK - 07-02-2012, 22:31

Skrzynia jest po drugiej stronie.
Tutaj widać na zdjeciu, ze koło wzięło uderzenie na siebie. Wahacze se pogięły/wypinały, pewnie zwrotnica się zgięła i co tam dookoła, ale wewnętrzny przegub powinien "zamortyzować" uderzenie, półoś do wymiany. Tak, że o skrzynię bym się nie matrwił.
Mnie co innego ciekawi, z tej strony jest osprzęt silnika i rozrząd. Jak się tak spruło to jaka gwarancja, że nie poharatało osprzętu albo nawet rozrządu...

i9i - 07-02-2012, 23:02

To bardziej wygląda jakby zahaczył o coś po długości błotnika. Po burzliwej eksploatacji automatu CD4E wiem, że są skrzynie, które przy delikatnej stłuczce potrafią się sypać więc stąd moje pytanie. A wracając do VR4 z ogłoszenia to za te pieniądze oferta warta zastanowienia jeśli się dysponuje miejscem i zdolnościami manualnymi by sobie wszystko poskładać.
Anonymous - 07-02-2012, 23:07

i9i napisał/a:
A wracając do VR4 z ogłoszenia to za te pieniądze oferta warta zastanowienia jeśli się dysponuje miejscem i zdolnościami manualnymi by sobie wszystko poskładać.

auto z tego ogłoszenia to śmietnik zresztą jeszcze zanim był stuknięty już ktoś go oglądał i pisał w tym temacie.
za te pieniądze można mieć dobrze przełożonego przedlifta w gazie bez konieczności prostowania czegokolwiek.

i9i - 07-02-2012, 23:28

Derpin napisał/a:
auto z tego ogłoszenia to śmietnik zresztą jeszcze zanim był stuknięty

i tu jest odpowiedź na pytanie czemu od roku się sprzedać nie może
Derpin napisał/a:
za te pieniądze można mieć dobrze przełożonego przedlifta w gazie

no nie wiem czy ktoś by tak łatwo się rozstał z dobrym egzemplarzem za takie pieniądze

Anonymous - 07-02-2012, 23:56

i9i napisał/a:
no nie wiem czy ktoś by tak łatwo się rozstał z dobrym egzemplarzem za takie pieniądze

pamiętaj że mówię o stockowym przedlifcie czyli rok 97 i zderzak ze sporta a także zwykły tył no i koniuff tylko 260 ;) , i tak na tyle co znam stan auta też uważam że to okazja, gdyby tak nie było nie informował bym o tym na forum ew poszukujących.

BeNeK - 08-02-2012, 16:42

Derpin napisał/a:
i9i napisał/a:

pamiętaj że mówię o stockowym przedlifcie czyli rok 97 i zderzak ze sporta a także zwykły tył no i koniuff tylko 260 ;) , i tak na tyle co znam stan auta też uważam że to okazja, gdyby tak nie było nie informował bym o tym na forum ew poszukujących.

Tylko 260km co to tam, popierdółka taka a nie :biggrin: :mrgreen: Mi osobiście bardzie podoba się przed lift :) Ale ile ludzi tyle jest opinii... Fajne są te vr4 , połączenie dupowozu z świetnym mocnym silnikiem i napędem z EVO :) Kiedyś był opisany vr4 w Gt jakimś starym jako dobry rodzinnym ''dupowóz''

Tomek - 08-02-2012, 16:45

Derpin, mówisz o tym, którego sprzedaje kolega Krzyś??
swinks_UK - 08-02-2012, 17:39

tomek84 napisał/a:
Derpin, mówisz o tym, którego sprzedaje kolega Krzyś??

Nie, raczej inny z Pomorza.

Tomek - 08-02-2012, 17:45

swinks_UK napisał/a:

Nie, raczej inny z Pomorza.

może coś więcej??

może Derpin podrzuci jakieś namiary, więcej info?