Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 05-01-2007, 09:32
Arka Gdynia, Górnik Łęczna i Zagłębie Lubin
-3 chyba jakiś k...... żart co to jest -3 pkt-degradacja i tyle
Zagłębie na mistrza
akbi - 05-01-2007, 09:48
gumas_72, skąd Ty wziąłeś te minusowe 3pkt.
Mowa tutaj właśnie jest o degradacji, poza cytatem Śruby, to samo słyszałem wczoraj w TV
Anonymous - 05-01-2007, 09:54
akbi napisał/a: | gumas_72, skąd Ty wziąłeś te minusowe 3pkt.
Mowa tutaj właśnie jest o degradacji, poza cytatem Śruby, to samo słyszałem wczoraj w TV |
ano stund
[quote="Sruba"] Cytat: |
Ekstraklasa minus 3, druga liga minus 5?
l: |
a 3 zespoły minus ale jestem debil o pkt. pomyslałem
McDoune - 05-01-2007, 10:27
gumas_72 napisał/a: |
Zagłębie na mistrza |
No tak ich sytuacja się nieco komplikuje
akbi - 05-01-2007, 10:28
Zagłębie może być pierwszym zdegradowanym do II ligi Mistrzem Polski ... no ale Juve zdegradowali, to czemu by nie mieli tego zrobić i w Polsce.
Ciekawe tylko, czy znajdą się chętni na podpisanie kontraktów w takich drużynach
Anonymous - 05-01-2007, 10:32
akbi napisał/a: |
Ciekawe tylko, czy znajdą się chętni na podpisanie kontraktów w takich drużynach |
na 1000% znajdą-ja bym chętnie poganiał za taką kasę
Marcin-Krak - 05-01-2007, 14:52
akbi napisał/a: | Zagłębie może być pierwszym zdegradowanym do II ligi Mistrzem Polski |
Nie porównuj do Włoch. U nas sprawa rozejdzie się jak zwykle po kościach.
Która sprawa w naszej skopanej zakończyła się tak do końca i bez żadnego ale Mi jakoś zadna do głowy nie przychodzi
akbi - 05-01-2007, 15:03
gumas_72 napisał/a: | akbi napisał/a: |
Ciekawe tylko, czy znajdą się chętni na podpisanie kontraktów w takich drużynach |
na 1000% znajdą-ja bym chętnie poganiał za taką kasę |
no i już jest
Cytat: |
Arka dokonała pierwszego tegorocznego transferu. Gdynianie podpisali trzyletni kontrakt z Marcinem Wachowiczem. 26-letni napastnik grał ostatnio w Lechu Poznań. W 41 meczach w ekstraklasie zdobył 4 gole. Mierzy 181 centymetrów, waży 73 kg. Jest zawodnikiem lewonożnym, a zatem z powodzeniem powinien wypełnić co najmniej lukę po Andriju Griszczence.
Wachowicz jest wychowankiem Piasta Choszczno. Szybko zadebiutował w ekstraklasie. 21 lipca 1999 roku zagrał w Polonii Warszawa. Miał wówczas niewiele ponad 18 lat. Jednak jak się okazało był to jego jedyny występ w "Czarnych Koszulach". Przy Konwiktorskiej nie doczekał końca sezonu, a tym samym... tytułu mistrzowskiego. Gdy Polonia wygrywała ekstraklasę, Marcin kopał piłkę w Mazowszu Grójec. Z I ligi zniknął aż na 6 lat. Grał kolejno w Czarnych Żagań, Dolcanie Ząbki, Hutniku Warszawa, Ceramice Opoczno i ŁKS Łódź. Wiosną 2005 roku trafił do Lecha. W Poznaniu występował m.in. wspólnie z Damianem Nawrocikiem, który "Kolejorza" na Arkę zamienił przed rokiem. Po tegorocznych rozgrywkach Pucharu Ekstraklasy napastnik usłyszał od Franciszka Smudy, że ma wolną rękę w poszukiwaniu pracodawcy.
|
Kontrakt podpisał na 3 czy 4 lata, ciekawe czy ma w nim pkt, w którym może odejść wcześniej, jeśli Arka zostanie zdegradowana za kupowanie meczy
Marcin-Krak - 05-01-2007, 19:05
RADOSŁAW MATUSIAK PODPISZ KONTRAKT Z PALERMO
US Palermo za najlepszego napastnika polskiej ligi zapłaci 2 mln euro, a sam Matusiak może liczyć na pensję w wysokości 600-700 tys. euro netto rocznie.
Strony ustaliły, że do końca sezonu Matusiak zostanie w Bełchatowie, po czym przeniesie się do Palermo.
Anonymous - 05-01-2007, 22:33
No i po Matusiaku
Marcin-Krak - 06-01-2007, 12:05
Meteo napisał/a: | No i po Matusiaku |
no nie dokońca. Zostaje jeszcze do czerwca. A dyrektor sportowy Palermo twierdzi, że wogóle nie ma tematu - ciekawe jak jest naprawdę
Anonymous - 06-01-2007, 14:10
Jezeli plotke puscil FAKT to nie ma sie co martwic Matusiakiem bo FAKT to gazeta specjalizujaca sie w publikacji blednych informacji - czasami wydaje mi sie ze w tej gazecie albo pracuja imbecyle albo robia to celowo zeby ich artykuly byly sensacja w prasie
harpagan - 06-01-2007, 14:21
Informacja o zaprzeczeniu pokazała sie w "dzienniku"
Natomiast widzialem wczoraj w szkielku jak sam Matusiak wypowiadal sie ze przechodzi do makaroniarzy
Chyba sam z siebie by idioty nie robil ?
Anonymous - 06-01-2007, 14:30
Matusiak mowi ze idzie do Wloch , a Palermo wszystkiemu zaprzecza . ALbo sa blisko porozumienia i nie chca zapeszac niczego albo wogole takiej sprawy nie ma a Matusiak puszcza plotki zeby inne kluby podbijaly za niego cene
sruba - 06-01-2007, 14:40
News dnia:
W środę, po meczu Realu, David Beckham rozdając autografy, niespodziewanie podpisał kontrakt z Odrą Wodzisław.
|
|
|