To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

piotrek204 łódz - 31-03-2009, 21:14

dobra dzięki za wyprowadzenie z błędu bo myślałem że się sprawdzi, a co do radia mam pioneer'a nie chce go zmieniać dobrze mi sie sprawuje ,myślałem że to załatwi sprawe.chyba żę jest jakiś cincz do radia z wyjściem usb :?:
misiek-misiek - 01-04-2009, 13:18

Sz@kal napisał/a:
Mordki ,potrzebuje dobrego speca od dorabiania przewodów hamulcowych.

Znajdź kolego dobry sklep z częściami hamulcowymi (tzn. przewody, klocki, tarcze i takie tam) zapytaj się czy ci dorobią. U nas na wsi nawet robią takie rzeczy ale z Łodzi to kawałek drogi. Życzę powodzenia :D

Co do piotrek204 łódź i reszty MM
Pojawiły się fajne radia na karty pamięci SD ( np. Clarion, Blaupunkt- koszt ok. 550 zł) Poszukaj na allegro.

Ale że Iza oblała :oops:
Hmmm niedobrze, ale wiosna przyszła, słoneczko świeci jest fajnie i z tego należy się cieszyć 8) Nie poddawaj się, zagryź zęby i do boju po tzw. prawa jazdy ( jak to u nas mawia okoliczna ludność starszego pokolenia :wink: )

pelasio - 01-04-2009, 21:24

Mam taki transmiter, kupiłem z rok temu... grał możliwie. teraz mam radio z usb jak chcesz to ci pożyczę i sobie zobaczysz... jak będzie hulał to za przysłowiowego browara oddam. :wink:
junior81 - 01-04-2009, 23:32

Hej IZA to juz na bank następny egzamin zaliczy , nie ma co się martwić?
pamar - 02-04-2009, 11:35

Uwaga, mamy dzisiaj podwójne URODZINY
MITAUTO i Berec!!! wszystkiego najlepszego panowie :occasion4: :occasion6:

misiek-misiek - 02-04-2009, 20:06

pamar11 napisał/a:
Uwaga, mamy dzisiaj podwójne URODZINY
MITAUTO i Berec wszystkiego najlepszego :occasion4: :occasion6:

No to NAJLEPSZEGO :!: :!: :!: :wav:

Berec - 02-04-2009, 23:46

Dzięki, dzięki wszystkim :)
piotrek204 łódz - 03-04-2009, 16:25

pelasio .jestem zainteresowany tym transmiterem ,jak sie sprawdzi ,to masz dużego browara.
misza116 - 03-04-2009, 16:51

Co do transmitera radiowego - korzystałem, z czytnikiem na karty pamięci i na USB.
I korzystałem jakieś pół godziny, potem wylądował w schowku, gdzie leży po dziś dzień :mrgreen: .

Dla mnie - jakość absolutnie nie zadowalająca. Mam kiepskie radio - fakt, ale stacje radiowe odbierają o niebo lepiej niż mp3 z tego urządzonka.

Jestem z Łodzi, w sumie to nawet chętnie bym to sprzedał, jest prawie nieużywane, pilot nawet jeszcze nie rozpakowany. :)

pamar - 03-04-2009, 21:07

Tak sobie myślę, nie korzystam z GG ale może czas by zacząć, bo nie tylko ja jestem..............na forum :mrgreen:
junior81 - 04-04-2009, 16:09
Temat postu: Motocyklowe wyścigi na Retkini
Ciekawostka.
Jutro o 9:30 odbędą się wyścigi na wiadukcie na ul. Maratońskiej. Będą jakieś małe pokazy umiejętności kierowców i pokaz driftingu.

Tomasz82 - 04-04-2009, 20:15

Ale pomyliłeś imprezy jutro będzie pokaz ale motocyklowy :mrgreen: Zapraszam też tam będe :wink:

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/982464.html

junior81 - 05-04-2009, 00:01

Wystarczy że przeczytasz temat wiadomości i wszystko jasne
misiek-misiek - 06-04-2009, 18:39

No i jak na tych wyścigach?
Jakiś mały referacik może :?: :mrgreen:
A może fotki...

junior81 - 07-04-2009, 01:35

Same wyścigi to były nudy. Widać było że chłopakom daleko jeszcze do poziomu prawdziwych wyścigów tu chyba raczej chodziło o pokazanie sie ,jak dla mnie to kicha. Ale były pokazy Freestyle :jazda na jednym kole , palenie gumy itp. to było fajne. No i pokaz driftingu, chłopaki mieli fajne maszyny i nawet co poniektórym wychodziły te poślizgi. Ogólnie można było sobie pooglądać fajne maszynki zaparkowane przed terenem wyścigu. Na pewno był to fajny pomysł na spędzenie niedzielnego poranka.