To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW

ruslana81 - 19-06-2007, 08:39

dm17 napisał/a:
Dobre łóżko nie ma prawa trzeszczeć

Michał, już pisałam, że mamy okropne łóżko ( w wątku o seksie Polaków, który założyłeś) - niewygodne przede wszystkim, może aż tak nie trzeszczy, ale są różne łóżka. No i trzeszczenie zależy od różnych czynników. Nawet najlepsze łóżko można doprowadzić do trzeszczenia - taka jest moja interpretacja :mrgreen: :mrgreen:
thomb napisał/a:
siakiś profesjonalny

no, profesjonalny to za dużo powiedziane, ale z wierzchu jest taki "myszaty" a od spodu z jakiegoś tworzywa. Do igraszek rewelka :biggrin: Zero bólu lędźwi ani żadnych innych.
dm17 napisał/a:
Ja wole jak dama ujeżdza konia a nie go zbija

:badgrin: :badgrin: :badgrin: ano!!
Marcin-Krak napisał/a:
a czy po wszystkim dalej było powietrze w materacu

oczywiście, że było! Tylko nie było już czasu na powtórkę z rozrywki :)
Grześku napisał/a:
Rafi, wiem że dojrzewasz ale rób to szybciej bo będziesz miał 30 lat i dalej będziesz grał i tylko grał z dziewczyną w warcaby na materacu...

a może Rafał stosuje taką "grę wstępną"? I może pomyślał, że nie tylko On wpadł na taki pomysł...
Co do miejsc - półpiętro na klatce schodowej :wink:

Anonymous - 19-06-2007, 09:19

ruslana81 napisał/a:
Co do miejsc - półpiętro na klatce schodowej :wink:

w bloku??? :shock:

no no :twisted:

ruslana81 - 19-06-2007, 09:29

thomb napisał/a:
w bloku???

kto nie ryzykuje - ten nie jedzie :twisted: poza tym, w tym bloku były też windy, więc ryzyko duuużo mniejsze...ale adrenalina była...

Anonymous - 19-06-2007, 12:42

ruslana81 napisał/a:
ale adrenalina była...
.tylko tyle :badgrin:
ruslana81 - 19-06-2007, 13:38

dager napisał/a:
tylko tyle

teraz jak się zestarzałam nieco to już mnie nie kręcą takie akcje...stałam się konformistką i wolę opcje z "górnej półki" :mrgreen: W tym roku wybieramy się nad morze, więc może uda się jakąś plażę zaliczyć...albo nawet morze...kto wie, ale byłoby git. Nie omieszkam dać znać w tej sprawie :badgrin: ale to w sierpniu...

Anonymous - 19-06-2007, 17:44

Cytat:
Michał, już pisałam, że mamy okropne łóżko ( w wątku o seksie Polaków, który założyłeś) - niewygodne przede wszystkim, może aż tak nie trzeszczy, ale są różne łóżka. No i trzeszczenie zależy od różnych czynników. Nawet najlepsze łóżko można doprowadzić do trzeszczenia - taka jest moja interpretacja

Sorki zapomniałem :oops: My mamy łóżko z Ikei - potrzebowałem 2 tyg aby doprowadzic je do całkowitego wyciszenia :twisted: jakby to projektanci z Ikei zobaczyli to by im kapcie spadły i strzeliliby sobie z palca w głowe :mrgreen: ale co tam wygoda, amortyzacja i ciche działanie wynagradza wszystko :D

Cytat:
...albo nawet morze...kto wie, ale byłoby git.

Wody ne polecam-koleżanka przetestowała rok temu no i sie musiala troche po tym leczyć, bo bałtyk nie jest za czysty :doubt:

Wklejcie fotki jak wrócicie :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 19-06-2007, 22:03

ruslana81 napisał/a:
Nie omieszkam dać znać w tej sprawie
,może jakieś zdjęcia dołączysz :mrgreen:
ruslana81 - 20-06-2007, 09:00

dm17 napisał/a:
amortyzacja i ciche działanie

a masz taki mechanizm, co to jak się wrzuci monetę to całe łóżko wibruje...? :badgrin: (za dużo telewizji zaraz powiesz :mrgreen: ) Swoją drogą ciekawe, czy to fajne jest?
dm17 napisał/a:
koleżanka przetestowała rok temu no i sie musiala troche po tym leczyć

ups :shock: ...a może po prostu "ktoś" ją zaraził? :badgrin:
dager napisał/a:
może jakieś zdjęcia dołączysz

dm17 napisał/a:
Wklejcie fotki jak wrócicie

morza na pewno....a inne...Wasze niedoczekanie! :twisted:
A tak przy okazji, czy macie jakieś swoje ustalone sygnały (werbalne lub niewerbalne), którymi dajecie znać swojej drugiej połowie, że macie chęć na ten-teges?
Chyba wszyscy mają...?

Anonymous - 20-06-2007, 09:26

ruslana81 napisał/a:
A tak przy okazji, czy macie jakieś swoje ustalone sygnały (werbalne lub niewerbalne), którymi dajecie znać swojej drugiej połowie, że macie chęć na ten-teges?
Chyba wszyscy mają...?

No ja zazwyczaj ciągnę za włosy na z góry upatrzoną pozycję, ewentualnie dodaję szturchnięcie maczugą albo kością mamuta.

ruslana81 - 20-06-2007, 09:56

znaczy się kolega lubi metodę tradycyjną, bez żadnych tam fidrygałów...króko, zwięźle i na temat...powodzenia :biggrin:
Anonymous - 20-06-2007, 10:39

Cytat:
masz taki mechanizm, co to jak się wrzuci monetę to całe łóżko wibruje...? (za dużo telewizji zaraz powiesz ) Swoją drogą ciekawe, czy to fajne jest?

Myśle ze nie bardzo-tak samo jest z łózkiem wodnym, raz moze i jest zabawnie ale na dłuższa mete to nie bardzo.

Cytat:
ups ...a może po prostu "ktoś" ją zaraził?

To od wody bo lekarz od razu wiedział co robiła jak zobaczył i mówił ze ma takich przypadków wiecej w czasie wakacji :mrgreen: Wiesz napewno zalezy jeszcze od organizmu,jeden złapie inny nie.

Cytat:
morza na pewno....a inne...Wasze niedoczekanie!

Moze jednak :?: :?: :P :mrgreen:

Cytat:

My sie rozumiemy bez słów :mrgreen: :mrgreen:

Cytat:
No ja zazwyczaj ciągnę za włosy na z góry upatrzoną pozycję, ewentualnie dodaję szturchnięcie maczugą albo kością mamuta.

Nie powiem Twoja wybranka musi miec twardą głowe :badgrin: :badgrin:

ruslana81 - 20-06-2007, 11:12

dm17 napisał/a:
My sie rozumiemy bez słów

nuuuuda....to tak samo jak sex "po bożemu"....nuuuuuda...... :biggrin:
dm17 napisał/a:
zalezy jeszcze od organizmu

owszem, więc nie omieszkam wypróbowac (no, chyba że mój Harold powie "NIE, bo się czymś zarażę" :mrgreen:
dm17 napisał/a:
tak samo jest z łózkiem wodnym, raz moze i jest zabawnie ale na dłuższa mete to nie bardzo

no właśnie...też mi się tak wydaje...i w ogóle jakoś tak gadżety jakies do łżóka...? rozumiem jeszcze jakieś naturalne...kostka lodu, truskawki, no, wszelkie żarcie - to tak....ale tak jak np. ten durex play czy inne bajery na baterie z wypustkami...bleee, to chyba rozprasza :?

Anonymous - 20-06-2007, 11:27

Cytat:
nuuuuda....to tak samo jak sex "po bożemu"....nuuuuuda......

A tu sie mylisz..... :wink: moze to źle napisałem- potrzeby są zbliżone i kazdy "bierze kiedy chce" :wink:

Matejko - 20-06-2007, 11:34

ruslana81 napisał/a:
(no, chyba że mój Harold powie "NIE, bo się czymś zarażę"

tej a on cos wstydliwy chyba jest, skoro nic tu nie napisze :D

sobie ostatnio starlem moje zdarte kolano(po pijaku hehe) od dywanika w futerko - a mialo byc mile :D :mrgreen:

ruslana81 - 20-06-2007, 11:46

Matejko napisał/a:
po pijaku

a może wcale się wtedy nie ten-teges, tylko Ci się wydawało w pijackim widzie, a kolano starłeś łażąc na czworaka po dywanie... :badgrin:
dm17 napisał/a:
moze to źle napisałem

to była zwykła prowokacja.... :wink: mnie chodziło bardziej o to, że to nadaje smaczku takie dawanie sobie znaków-sygnałów... :mrgreen: