Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW
ruslana81 - 19-06-2007, 08:39
dm17 napisał/a: | Dobre łóżko nie ma prawa trzeszczeć |
Michał, już pisałam, że mamy okropne łóżko ( w wątku o seksie Polaków, który założyłeś) - niewygodne przede wszystkim, może aż tak nie trzeszczy, ale są różne łóżka. No i trzeszczenie zależy od różnych czynników. Nawet najlepsze łóżko można doprowadzić do trzeszczenia - taka jest moja interpretacja
thomb napisał/a: | siakiś profesjonalny |
no, profesjonalny to za dużo powiedziane, ale z wierzchu jest taki "myszaty" a od spodu z jakiegoś tworzywa. Do igraszek rewelka Zero bólu lędźwi ani żadnych innych.
dm17 napisał/a: | Ja wole jak dama ujeżdza konia a nie go zbija |
ano!!
Marcin-Krak napisał/a: | a czy po wszystkim dalej było powietrze w materacu |
oczywiście, że było! Tylko nie było już czasu na powtórkę z rozrywki Grześku napisał/a: | Rafi, wiem że dojrzewasz ale rób to szybciej bo będziesz miał 30 lat i dalej będziesz grał i tylko grał z dziewczyną w warcaby na materacu... |
a może Rafał stosuje taką "grę wstępną"? I może pomyślał, że nie tylko On wpadł na taki pomysł...
Co do miejsc - półpiętro na klatce schodowej
Anonymous - 19-06-2007, 09:19
ruslana81 napisał/a: | Co do miejsc - półpiętro na klatce schodowej |
w bloku???
no no
ruslana81 - 19-06-2007, 09:29
thomb napisał/a: | w bloku??? |
kto nie ryzykuje - ten nie jedzie poza tym, w tym bloku były też windy, więc ryzyko duuużo mniejsze...ale adrenalina była...
Anonymous - 19-06-2007, 12:42
ruslana81 napisał/a: | ale adrenalina była... | .tylko tyle
ruslana81 - 19-06-2007, 13:38
dager napisał/a: | tylko tyle |
teraz jak się zestarzałam nieco to już mnie nie kręcą takie akcje...stałam się konformistką i wolę opcje z "górnej półki" W tym roku wybieramy się nad morze, więc może uda się jakąś plażę zaliczyć...albo nawet morze...kto wie, ale byłoby git. Nie omieszkam dać znać w tej sprawie ale to w sierpniu...
Anonymous - 19-06-2007, 17:44
Cytat: | Michał, już pisałam, że mamy okropne łóżko ( w wątku o seksie Polaków, który założyłeś) - niewygodne przede wszystkim, może aż tak nie trzeszczy, ale są różne łóżka. No i trzeszczenie zależy od różnych czynników. Nawet najlepsze łóżko można doprowadzić do trzeszczenia - taka jest moja interpretacja |
Sorki zapomniałem My mamy łóżko z Ikei - potrzebowałem 2 tyg aby doprowadzic je do całkowitego wyciszenia jakby to projektanci z Ikei zobaczyli to by im kapcie spadły i strzeliliby sobie z palca w głowe ale co tam wygoda, amortyzacja i ciche działanie wynagradza wszystko
Cytat: | ...albo nawet morze...kto wie, ale byłoby git. |
Wody ne polecam-koleżanka przetestowała rok temu no i sie musiala troche po tym leczyć, bo bałtyk nie jest za czysty
Wklejcie fotki jak wrócicie
Anonymous - 19-06-2007, 22:03
ruslana81 napisał/a: | Nie omieszkam dać znać w tej sprawie | ,może jakieś zdjęcia dołączysz
ruslana81 - 20-06-2007, 09:00
dm17 napisał/a: | amortyzacja i ciche działanie |
a masz taki mechanizm, co to jak się wrzuci monetę to całe łóżko wibruje...? (za dużo telewizji zaraz powiesz ) Swoją drogą ciekawe, czy to fajne jest?
dm17 napisał/a: | koleżanka przetestowała rok temu no i sie musiala troche po tym leczyć |
ups ...a może po prostu "ktoś" ją zaraził?
dager napisał/a: | może jakieś zdjęcia dołączysz |
dm17 napisał/a: | Wklejcie fotki jak wrócicie |
morza na pewno....a inne...Wasze niedoczekanie!
A tak przy okazji, czy macie jakieś swoje ustalone sygnały (werbalne lub niewerbalne), którymi dajecie znać swojej drugiej połowie, że macie chęć na ten-teges?
Chyba wszyscy mają...?
Anonymous - 20-06-2007, 09:26
ruslana81 napisał/a: | A tak przy okazji, czy macie jakieś swoje ustalone sygnały (werbalne lub niewerbalne), którymi dajecie znać swojej drugiej połowie, że macie chęć na ten-teges?
Chyba wszyscy mają...? |
No ja zazwyczaj ciągnę za włosy na z góry upatrzoną pozycję, ewentualnie dodaję szturchnięcie maczugą albo kością mamuta.
ruslana81 - 20-06-2007, 09:56
znaczy się kolega lubi metodę tradycyjną, bez żadnych tam fidrygałów...króko, zwięźle i na temat...powodzenia
Anonymous - 20-06-2007, 10:39
Cytat: | masz taki mechanizm, co to jak się wrzuci monetę to całe łóżko wibruje...? (za dużo telewizji zaraz powiesz ) Swoją drogą ciekawe, czy to fajne jest?
|
Myśle ze nie bardzo-tak samo jest z łózkiem wodnym, raz moze i jest zabawnie ale na dłuższa mete to nie bardzo.
Cytat: | ups ...a może po prostu "ktoś" ją zaraził?
|
To od wody bo lekarz od razu wiedział co robiła jak zobaczył i mówił ze ma takich przypadków wiecej w czasie wakacji Wiesz napewno zalezy jeszcze od organizmu,jeden złapie inny nie.
Cytat: | morza na pewno....a inne...Wasze niedoczekanie!
|
Moze jednak
Cytat: | A tak przy okazji, czy macie jakieś swoje ustalone sygnały (werbalne lub niewerbalne), którymi dajecie znać swojej drugiej połowie, że macie chęć na ten-teges? |
My sie rozumiemy bez słów
Cytat: | No ja zazwyczaj ciągnę za włosy na z góry upatrzoną pozycję, ewentualnie dodaję szturchnięcie maczugą albo kością mamuta. |
Nie powiem Twoja wybranka musi miec twardą głowe
ruslana81 - 20-06-2007, 11:12
dm17 napisał/a: | My sie rozumiemy bez słów |
nuuuuda....to tak samo jak sex "po bożemu"....nuuuuuda......
dm17 napisał/a: | zalezy jeszcze od organizmu |
owszem, więc nie omieszkam wypróbowac (no, chyba że mój Harold powie "NIE, bo się czymś zarażę"
dm17 napisał/a: | tak samo jest z łózkiem wodnym, raz moze i jest zabawnie ale na dłuższa mete to nie bardzo |
no właśnie...też mi się tak wydaje...i w ogóle jakoś tak gadżety jakies do łżóka...? rozumiem jeszcze jakieś naturalne...kostka lodu, truskawki, no, wszelkie żarcie - to tak....ale tak jak np. ten durex play czy inne bajery na baterie z wypustkami...bleee, to chyba rozprasza
Anonymous - 20-06-2007, 11:27
Cytat: | nuuuuda....to tak samo jak sex "po bożemu"....nuuuuuda...... |
A tu sie mylisz..... moze to źle napisałem- potrzeby są zbliżone i kazdy "bierze kiedy chce"
Matejko - 20-06-2007, 11:34
ruslana81 napisał/a: | (no, chyba że mój Harold powie "NIE, bo się czymś zarażę" |
tej a on cos wstydliwy chyba jest, skoro nic tu nie napisze
sobie ostatnio starlem moje zdarte kolano(po pijaku hehe) od dywanika w futerko - a mialo byc mile
ruslana81 - 20-06-2007, 11:46
Matejko napisał/a: | po pijaku |
a może wcale się wtedy nie ten-teges, tylko Ci się wydawało w pijackim widzie, a kolano starłeś łażąc na czworaka po dywanie...
dm17 napisał/a: | moze to źle napisałem |
to była zwykła prowokacja.... mnie chodziło bardziej o to, że to nadaje smaczku takie dawanie sobie znaków-sygnałów...
|
|
|