To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

stary alfer - 09-10-2007, 16:12

Misiooo napisał/a:
NIestety to nie ja :( moja trasa to przeważnie Al.Wyzwolenia - Jagielonska -Kosciuszki 8)

Ech...W takim razie masz sobowtóra, te felgi były jakieś podobne...
W takim razie do zobaczenia ;)

Misiooo - 10-10-2007, 12:09

allias był widziany na Jagielońskiej godz 10:50 ?! :P
Anonymous - 10-10-2007, 17:09

dzisiaj okolo godziny 10-tej,na ulicy pocztowej naprzeciwko budynku WARTY,stal sobie czysciutki,wypieszczony srebrny LANCER kombi (oczywiscie na alu),stary alfer,
jestem pewny na stowke ze wiesz czyja to bryczka :wink: :p

[ Dodano: 10-10-2007, 17:12 ]
ERNEST_SZCZECIN napisał/a:
dzisiaj okolo godziny 10-tej,na ulicy pocztowej naprzeciwko budynku WARTY,stal sobie czysciutki,wypieszczony srebrny LANCER kombi (oczywiscie na alu),stary alfer,
jestem pewny na stowke ze wiesz czyja to bryczka

chodzilo mi o ulice dworcowa a nie pocztowa :oops: cos slabo u mnie z topografia miasta :P

Anonymous - 10-10-2007, 23:01

chodzilo mi o ulice dworcowa a nie pocztowa cos slabo u mnie z topografia miasta

W sumie jeden grzyb. Marcin parkuje codziennie na obydwu ulicach :D

Anonymous - 11-10-2007, 01:08

a czemu ja nikogo nie spotykam :( codziennie tylko muszę oglądać uśmiechniętą gebę Maćka w pacy :P
stary alfer - 11-10-2007, 07:08

zisiaj okolo godziny 10-tej,na ulicy pocztowej naprzeciwko budynku WARTY,stal sobie czysciutki,wypieszczony srebrny LANCER kombi (oczywiscie na alu),stary alfer,
jestem pewny na stowke ze wiesz czyja to bryczka :wink: :p

No kto inny jak nie ja :) Miło mi.

Seventy7 napisał/a:
W sumie jeden grzyb. Marcin parkuje codziennie na obydwu ulicach

Co racja, to racja :D

arekp - 11-10-2007, 09:22

Derpin napisał/a:
a czemu ja nikogo nie spotykam :(

Nie ma sie czym przejmowac ... ja na przyklad w ogole nie rozgladam sie za ludzmi. W czasie jazdy raczej male szanse abym kogos wypatrzyl - no chyba, ze po czyms bardzo charakterystycznym na samochodzie.

W czasie drogi pieszej mijam ludzi nie rozpoznajac ich mimo, ze maja wrazenie ze sie na nich patrze. A ja po prostu sie nie przygladam ludziom :)

Anonymous - 14-10-2007, 11:56

stary alfer widziany wczoraj (sobota) swoim miśkiem na parkingu castoramy na wiosennej około godziny 16;40 pozdrawiam:)
stary alfer - 14-10-2007, 13:30

Cytat:
stary alfer widziany wczoraj (sobota) swoim miśkiem na parkingu castoramy na wiosennej około godziny 16;40 pozdrawiam:)

Hej, niestety nie ja :(

Anonymous - 14-10-2007, 14:26

hehe to w takim razie jezdzi identyczny lancer na takich samych felgach:) jak pamietam nr rejestracyjny byl ZS 97863 - 97803 :) pozdrawiam
stary alfer - 14-10-2007, 15:46

Ah0nzo napisał/a:
hehe to w takim razie jezdzi identyczny lancer na takich samych felgach:) jak pamietam nr rejestracyjny byl ZS 97863 - 97803 :) pozdrawiam

Ja takiego nie widziałem ;) Mój ma z tyłu lotkę i naklejkę klubową oraz ostatnio dodaną: stary alfer na tylnej klapie. Nie można mnie już pomylić :D

[ Dodano: 15-10-2007, 09:26 ]
ERNEST_SZCZECIN, smigający mi pod oknem dosłownie 17 sekund temu. I jak zwykle w towarzystwie przystojnej blondynki ;)
Pozdro, pozdro :D

ps. oczywiście rzecz miała się na ul. Dworcowej vis a vis mostu kolejowego

Anonymous - 16-10-2007, 18:55

stary alfer napisał/a:
ERNEST_SZCZECIN, smigający mi pod oknem dosłownie 17 sekund temu. I jak zwykle w towarzystwie przystojnej blondynki
Pozdro, pozdro

ps. oczywiście rzecz miała się na ul. Dworcowej vis a vis mostu kolejowego

Marcin nie da sie ukryc to na 100-ke bylem ja,wszystko co napisales sie zgadza :mrgreen:

phot - 16-10-2007, 20:00

Dzisiaj widzialem ladnego lancerka kombi srebrnego ze sporym napisem www.mitsumaniaki.com :) - nawet sie zrownalem z autem bo myslalem ze to moze stary alfer sie nakleil ale ni poznalem niestety wlasciciela a ciezko bylo mi ze skody w ruchu wytlumaczyc ze tez jestem mitsumaniak;) Blacha Zgr :D
Pozdrawiam

krzys78 - 16-10-2007, 20:06

To BONIO. Kilka razy widziałem go, nawet zaczepiałem migając światłami,ale zero reakcji.
Rafal_Szczecin - 16-10-2007, 20:06

phot napisał/a:
Dzisiaj widzialem ladnego lancerka kombi srebrnego ze sporym napisem www.mitsumaniaki.com - nawet sie zrownalem z autem bo myslalem ze to moze stary alfer sie nakleil ale ni poznalem niestety wlasciciela a ciezko bylo mi ze skody w ruchu wytlumaczyc ze tez jestem mitsumaniak;) Blacha Zgr
Pozdrawiam

BONIO :)

( kierowal czlowiek z wasem :D )