To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant SE i trzynastki w tle

czarna - 30-10-2010, 10:48

robertdg napisał/a:
zachciało się sekscesów w plenerze, to teraz trzeba pocierpieć :P

robertdg, jak byś tam był z nami :oops:

Cezar - 22-11-2010, 11:54

Po dzisiejszej nieuwadze zony :P do wymiany jest lewa tylna lampa i do malowania tylny zderzak :angry7:
czarna, ma szczescie ze ja bardzo mocno kocham i upomnialem ja slownie :wink:

Dobra okazja zeby wymienic tylne lampy na polifty, tylko wez czlowieku i znajdz takie w dobrej cenie.

Marcin-Krak - 22-11-2010, 18:48

Cezar, dobry bądź dla żony - bo obiadu nie będzie :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 22-11-2010, 22:16

tylko nie daj ciala, i kup jednak lampy po lifcie :!:
deejay - 22-11-2010, 22:30

Cezar napisał/a:
Dobra okazja zeby wymienic tylne lampy na polifty, tylko wez czlowieku i znajdz takie w dobrej cenie.

osobiście posiadałem takie w poprzedniku firmy DEPO :wink:

http://www.moto-portal.pl..._ich_czesci.php

czarna - 22-11-2010, 23:35

Sprawy maja się tak ja nie zostałam skrzyczana (to chyba z tej wielkiej miłości, która tak na marginesie mój kochany mężu jest odwzajemniona). Obiad był (nawet smaczny) a po obiadku dałam mężowi nawet "deser" :P Czyli wszystko dobre, co się dobrze kończy.
Rafal_Szczecin, Ty nie szalej z namowami bo mój portfel jednak ma dno, które niestety jest całkiem nieźle widoczne ;)

robertdg - 23-11-2010, 09:38

czarna napisał/a:
po obiadku dałam mężowi nawet "deser" :P
kobiece argumenty względem zrobienia czegoś nieoczekiwanego z reguły skutkują poprawą atmosfery :D
Cezar - 23-11-2010, 10:31

Marcin-Krak napisał/a:
Cezar, dobry bądź dla żony - bo obiadu nie będzie :mrgreen:

Marcin, ale ja jestem az za dobry :P :wink:
Rafal_Szczecin napisał/a:
kup jednak lampy po lifcie

Jak znajde to kupie, musze sprawdzic tylko ile wytrzyma moja peknieta lampa - jak nie bedzie puszczac wody to mam czas na poszukiwania :)
deejay napisał/a:
osobiście posiadałem takie w poprzedniku firmy DEPO :wink:

Bartku a jak z wykonaniem tych DEPO, bo mialem od nich przednie w Colcie i jakoscia to nie powalaly. Wiadomo, ze najlepiej to kupic uzywane ori lampy - uzywki sa drozsze od nowych zamiennikow :lol:
czarna napisał/a:
Sprawy maja się tak ja nie zostałam skrzyczana

Taaa i ten Twoj telefon z tekstem "kochanie jaki masz dzis humor?" hehehe. Dobrze ze obijasz tyl auta, bo za przod to :axe: :twisted:
robertdg napisał/a:
czarna napisał/a:
po obiadku dałam mężowi nawet "deser" :P
kobiece argumenty względem zrobienia czegoś nieoczekiwanego z reguły skutkują poprawą atmosfery :D

Dokladnie.

deejay - 23-11-2010, 22:18

Cezar napisał/a:
osobiście posiadałem takie w poprzedniku firmy DEPO

Bartku a jak z wykonaniem tych DEPO, bo mialem od nich przednie w Colcie i jakoscia to nie powalaly. Wiadomo, ze najlepiej to kupic uzywane ori lampy - uzywki sa drozsze od nowych zamiennikow

po zamontowaniu wszystko ładnie pasowało ,lampy były szczelne ogólnie nie narzekałem :)

tak to wygladało :wink:

Owczar - 24-11-2010, 10:56

Na tył brałbym zamiennik. Na przód to inna sprawa, ale z tyłu to ma tylko określać pozycję, a nie oświetlać drogę :)
Cezar - 28-11-2010, 22:26

deejay napisał/a:
tak to wygladało :wink:

elegancko :)
Owczar napisał/a:
Na tył brałbym zamiennik. Na przód to inna sprawa, ale z tyłu to ma tylko określać pozycję, a nie oświetlać drogę :)

No to sprawa jest juz prostsza :wink:
Uszkodzenia:

A tu pierwszy sniezny puch :wink:

Lampa nie puszcza wody, wiec z wymiana poczekam do wiosny - moze przez zime trafi sie jakis 'sponsor' 8)

robertdg - 28-11-2010, 23:06

Cezar, mistrz parkowania, w jakiej odległosci parkuje się od znaków i od skrzyżowań :?: :P
Anonymous - 28-11-2010, 23:16

Cezar napisał/a:
Uszkodzenia:

niby nic a jednak boli...

Cezar - 28-11-2010, 23:47

robertdg napisał/a:
Cezar, mistrz parkowania

U mnie pod blokiem jest wolna amerykanka, jest wiecej aut niz miejsc dla nich. Kazdy parkuje gdzie i jak chce :P Moja miejscowka byla juz zajeta, a rezerwowa odgrodzili tasma :wink:

Derpin napisał/a:
Cezar napisał/a:
Uszkodzenia:

niby nic a jednak boli...

Dokladnie :?

Cezar - 11-12-2010, 13:16

Brudas, po powrocie do domu na calym przodzie bylo x2 wiecej tego szlamu.
Jak widac, cieplo zarowek skutecznie walczylo z ta skorupa :P

Pod maska zawital nowy aku (pozyczony od Cari) - Centra Futura 64Ah. Teraz zadne mrozy nie beda straszne :)
Z relacji czarnej, Gal to fajny plug sniezny. Wjezdza tam gdzie inny sie zakopuja. Czekam az kiedys zadzwoni z prosba o linke holownicza i przyjezdzal ja wyciagac :finga: