Nasze Miśki - Galant SE i trzynastki w tle
czarna - 30-10-2010, 10:48
robertdg napisał/a: | zachciało się sekscesów w plenerze, to teraz trzeba pocierpieć |
robertdg, jak byś tam był z nami
Cezar - 22-11-2010, 11:54
Po dzisiejszej nieuwadze zony do wymiany jest lewa tylna lampa i do malowania tylny zderzak
czarna, ma szczescie ze ja bardzo mocno kocham i upomnialem ja slownie
Dobra okazja zeby wymienic tylne lampy na polifty, tylko wez czlowieku i znajdz takie w dobrej cenie.
Marcin-Krak - 22-11-2010, 18:48
Cezar, dobry bądź dla żony - bo obiadu nie będzie
Rafal_Szczecin - 22-11-2010, 22:16
tylko nie daj ciala, i kup jednak lampy po lifcie
deejay - 22-11-2010, 22:30
Cezar napisał/a: | Dobra okazja zeby wymienic tylne lampy na polifty, tylko wez czlowieku i znajdz takie w dobrej cenie. |
osobiście posiadałem takie w poprzedniku firmy DEPO
http://www.moto-portal.pl..._ich_czesci.php
czarna - 22-11-2010, 23:35
Sprawy maja się tak ja nie zostałam skrzyczana (to chyba z tej wielkiej miłości, która tak na marginesie mój kochany mężu jest odwzajemniona). Obiad był (nawet smaczny) a po obiadku dałam mężowi nawet "deser" Czyli wszystko dobre, co się dobrze kończy.
Rafal_Szczecin, Ty nie szalej z namowami bo mój portfel jednak ma dno, które niestety jest całkiem nieźle widoczne
robertdg - 23-11-2010, 09:38
czarna napisał/a: | po obiadku dałam mężowi nawet "deser" | kobiece argumenty względem zrobienia czegoś nieoczekiwanego z reguły skutkują poprawą atmosfery
Cezar - 23-11-2010, 10:31
Marcin-Krak napisał/a: | Cezar, dobry bądź dla żony - bo obiadu nie będzie |
Marcin, ale ja jestem az za dobry
Rafal_Szczecin napisał/a: | kup jednak lampy po lifcie |
Jak znajde to kupie, musze sprawdzic tylko ile wytrzyma moja peknieta lampa - jak nie bedzie puszczac wody to mam czas na poszukiwania
deejay napisał/a: | osobiście posiadałem takie w poprzedniku firmy DEPO |
Bartku a jak z wykonaniem tych DEPO, bo mialem od nich przednie w Colcie i jakoscia to nie powalaly. Wiadomo, ze najlepiej to kupic uzywane ori lampy - uzywki sa drozsze od nowych zamiennikow
czarna napisał/a: | Sprawy maja się tak ja nie zostałam skrzyczana |
Taaa i ten Twoj telefon z tekstem "kochanie jaki masz dzis humor?" hehehe. Dobrze ze obijasz tyl auta, bo za przod to
robertdg napisał/a: | czarna napisał/a:
po obiadku dałam mężowi nawet "deser"
kobiece argumenty względem zrobienia czegoś nieoczekiwanego z reguły skutkują poprawą atmosfery |
Dokladnie.
deejay - 23-11-2010, 22:18
Cezar napisał/a: | osobiście posiadałem takie w poprzedniku firmy DEPO
Bartku a jak z wykonaniem tych DEPO, bo mialem od nich przednie w Colcie i jakoscia to nie powalaly. Wiadomo, ze najlepiej to kupic uzywane ori lampy - uzywki sa drozsze od nowych zamiennikow |
po zamontowaniu wszystko ładnie pasowało ,lampy były szczelne ogólnie nie narzekałem
tak to wygladało
Owczar - 24-11-2010, 10:56
Na tył brałbym zamiennik. Na przód to inna sprawa, ale z tyłu to ma tylko określać pozycję, a nie oświetlać drogę
Cezar - 28-11-2010, 22:26
deejay napisał/a: | tak to wygladało |
elegancko
Owczar napisał/a: | Na tył brałbym zamiennik. Na przód to inna sprawa, ale z tyłu to ma tylko określać pozycję, a nie oświetlać drogę |
No to sprawa jest juz prostsza
Uszkodzenia:
A tu pierwszy sniezny puch
Lampa nie puszcza wody, wiec z wymiana poczekam do wiosny - moze przez zime trafi sie jakis 'sponsor'
robertdg - 28-11-2010, 23:06
Cezar, mistrz parkowania, w jakiej odległosci parkuje się od znaków i od skrzyżowań
Anonymous - 28-11-2010, 23:16
Cezar napisał/a: | No to sprawa jest juz prostsza
Uszkodzenia: |
niby nic a jednak boli...
Cezar - 28-11-2010, 23:47
robertdg napisał/a: | Cezar, mistrz parkowania |
U mnie pod blokiem jest wolna amerykanka, jest wiecej aut niz miejsc dla nich. Kazdy parkuje gdzie i jak chce Moja miejscowka byla juz zajeta, a rezerwowa odgrodzili tasma
Derpin napisał/a: | Cezar napisał/a:
No to sprawa jest juz prostsza
Uszkodzenia:
niby nic a jednak boli... |
Dokladnie
Cezar - 11-12-2010, 13:16
Brudas, po powrocie do domu na calym przodzie bylo x2 wiecej tego szlamu.
Jak widac, cieplo zarowek skutecznie walczylo z ta skorupa
Pod maska zawital nowy aku (pozyczony od Cari) - Centra Futura 64Ah. Teraz zadne mrozy nie beda straszne
Z relacji czarnej, Gal to fajny plug sniezny. Wjezdza tam gdzie inny sie zakopuja. Czekam az kiedys zadzwoni z prosba o linke holownicza i przyjezdzal ja wyciagac
|
|
|