Zloty i Spoty - Zlot 2010 -poważne i mniej poważne rozmowy na temat
jaca71 - 20-11-2009, 13:16
Krzyzak napisał/a: | jaca71 napisał/a: | nawet szuka ośrodka nad morzem |
czyli zapisujecie się przy okazji do grupy Trójmiasto ? |
Pod warunkiem że znasz jakiś fajny ośrodek z domkami 6 osobowymi na mierzei albo w okolicy Władysławowa, może być na półwyspie helskim. Na razie przeważają ośrodki w okolicach Kołobrzegu i ewentualnie Łeba - cena do komfortu/warunków.
skull - 20-11-2009, 21:17
jaca71 napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | jaca71 napisał/a: | nawet szuka ośrodka nad morzem |
czyli zapisujecie się przy okazji do grupy Trójmiasto ? |
Pod warunkiem że znasz jakiś fajny ośrodek z domkami 6 osobowymi na mierzei albo w okolicy Władysławowa, może być na półwyspie helskim. Na razie przeważają ośrodki w okolicach Kołobrzegu i ewentualnie Łeba - cena do komfortu/warunków. |
ja Polskiemu morzu już podziękowałem:) Popelina straszna, a Władysławowo i okolice to już poniżej krytyki," dno i pół metra mułu". Teraz jeżdżę na Litwę jak chcę odpocząć nad morzem Chociaż tam reprezentują jakiś poziom.
Raffil - 21-11-2009, 14:10
skull napisał/a: | ja Polskiemu morzu już podziękowałem:) Popelina straszna, a Władysławowo i okolice to już poniżej krytyki," dno i pół metra mułu". Teraz jeżdżę na Litwę jak chcę odpocząć nad morzem Chociaż tam reprezentują jakiś poziom. |
Dokładnie.. Polecam Pałangę..
Pozdr
ApAcHoS - 29-11-2009, 12:12
Cieszę się że organizujecie zlot na mazurach bo tamte okolice sa mi bliskie...no i mam nie daleko Co do Wilkas to kiedyś tam byłem a na mazurach jestem co jakiś czas bo mamy tam 2 firmę produkcyjną (W Orzyszu) pewnie w tym tyg. też tam zawitam
xjacobs - 29-11-2009, 13:08
no, orzysz jednak jest jakieś 20 km stąd
ApAcHoS - 29-11-2009, 13:45
Paaanie to rzut beretem
xjacobs - 29-11-2009, 14:37
nie tymi drogami chociaz na orzysz z giżycka całkiem przyjemnie się jedzie, ale i tak...
Taxior - 26-12-2009, 13:27
Mam Pytanie czy mógłbym jeszcze dołaczyć do zlotu z moim mitsubishi Galant 2.0 1990 US ???
Morfi - 26-12-2009, 13:49
Taxior, Oczywiście pewnie zapisy będą trwac do maja
Taxior - 26-12-2009, 13:54
dobrze bardzo dziękuje a mam pytanie gdzie odbedzie sie zlot i ile kilometrów to od wrocławia jak można wiedzieć ??
Morfi - 26-12-2009, 14:09
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
Na mazurach. Jakieś 500 km od Wrocławia.
Pozdrawiam i mam dzis boska cierpliwość
PunTomas - 29-12-2009, 19:27
Morfi napisał/a: |
Pozdrawiam i mam dzis boska cierpliwość |
Cierpliwość przynosi róże. "Jesteś boski, jesteś boski, włochaty i boski...."
Lestat - 04-01-2010, 14:34
Morfi napisał/a: | Na mazurach. Jakieś 500 km od Wrocławia. | Nooo troche wiecej ale nie bede sie czepiac tych 60 paru km
Marcin-Krak - 05-01-2010, 23:12
Myślę że wielu ludzi będzie interesowało to jak wygląda sytuacja ze sklepami, barami itp sprawami na miejscu Zlotu bądź w bliskim sąsiedztwie
To tak chyba ku xjacobs, kieruję sugestię co może zrobić jak się będzie nudził
xjacobs - 05-01-2010, 23:30
Co do sklepów i barów:
Jeden bar jest w samym ośrodku, w ladnym miejscu na górce nad jeziorem. Inny bar znajduje się w sąsiednim ośrodku AZS (jakieś 300-400 metrów do budynku z barem - w lato gdzieś tam odbywają się dyskoteki z gorącymi 16-tkami, ale nie tylko - wbrew pozorom są całkiem ok).
Potem mijamy eleganckę tawernę, smażalnię ryb na plaży gminnej. Następny bar to już sam środek Wilkas, dokładnie tam też jest najbliższy sklep:D. Jako że Wioska turystyczna jest trochę na uboczu Wilkas, to do tego sklepu jest jakieś hmmm no grube kilkaset metrów, żeby nie powiedzieć kilometr, ale idziemy cały czas chodnikiem wzdłuż drogi.
Najbliższy supermarket to dopiero Giżycko, jakieś 8-9 kilometrów od ośrodka (kauflandy, biedronki, intermarche, lidle ), oczywiście mogę robić za chodzącą nawigację
|
|
|