To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - luźne pogaduchy o zlocie

adaśko - 26-08-2010, 10:23

ja też w piątek wyjeżdżam i lece przez Ełk więc może uda mi się spotkać jakiegoś miska po drodze jak coś to zielona Cari przed liftem na BBI numerkach.
JayChyl - 26-08-2010, 10:29

Jeżeli jedziecie przez Łomżę to zapraszam na mini spota po drodze :P .

My planujemy wyjechać z Łomży po godz 12.

mlun - 26-08-2010, 10:43

Ja tak myślę około 8-9 wyjechać. Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy jeszcze.
JayChyl - 26-08-2010, 11:12

Tak wcześnie? Otwock jest kilka km od Warszawy, w 3h spokojnie do giżycka dojedziesz :)
Aga - 26-08-2010, 12:39

koszmarek napisał/a:
UWAGA WAŻNE OGŁOSZENIE

W pawilonach i pokojach hotelowych nie ma ani lodówek ani czajników! Czajniki i lodówki znajdziemy tylko w domkach!!!!

KONIEC WAŻNEGO OGŁOSZENIA

dodam jeszcze, że kuchenki działają fatalnie
woda w czajniku gotuje się 30 min !!
najlepiej zabrać ze sobą czajnik elektryczny
ja musiałam jechać do Giżycka i kupić

wojtekgsx - 26-08-2010, 12:43

troche kiepska pogoda nam sie szykuje na zlocie...zrodlo accuweather.com, macie jakies weselsze prognozy?
akbi - 26-08-2010, 12:50

Aga napisał/a:
nie ma ani lodówek ani czajników!
Aga napisał/a:
woda w czajniku gotuje się 30 min !!

...to i tak dobrze, że bez czajnika woda się gotuje 30min :lol: :P

wojtekgsx napisał/a:
macie jakies weselsze prognozy?

no nie bardzo ...jutro od rana deszcze, w sobotę deszcz :| ...ale nauczony ostatnimi prognozami ...to warunki i prognozy zmieniają się w przeciągu paru godzin. ... więc nie jest jeszcze źle :D

koszmarek - 26-08-2010, 13:13

jak będzie kropić jak teraz to nie ma się co zniechęcać do rozkładu jazdy. A jak będzie ulewa, to sobie poradziny :)

Aga, nie wiem jaki masz czajnik i kuchenkę ale jak taką jak u nas to proponuje... odrobinę mniej wody :D Bo u nas działa nieźle i herbatka jest szybko :)

akbi - 26-08-2010, 13:27

koszmarek, dacie radę pociąć jutro trochę naklejek??? - og godzinka roboty/ bo chyba nie wydołam ze wszystkim dzisiaj :|
Trik - 26-08-2010, 16:08

wojtekgsx napisał/a:
macie jakies weselsze prognozy?

na piętek nie bardzawe za to w sobotę moze przelotnie
http://new.meteo.pl/um/ph...type=0u&id=1489
http://new.meteo.pl/php/m...type=2n&id=1489

zbyszek05 - 26-08-2010, 17:04

Siemanko Ktoś może z Białegostoku przez Łomżę wyrusza w sobotę rano??

wyjezdzam z Zambrowa o 7 rano w sobote i jadę przez łomżę - myślę że na spokojnie w 2 godzinki się uporam do wilkas
Traskę zakładam przez Nowe guty,Okartowo i przed Mikołajkami skręcam w lewo wzdłuż j.jagodne prosto do Wilkas .Przez Giżycko nie chce mi się jechać - zresztą ostatnio odcinek Pisz - Orzysz był remontowany i na odcinku 10km były dwie wachadłówki - przypuszczam że za Orzyszem do Giżycka też remont jest bo asfalt kiepski .Przez Ruciane też objazd na Wejsunek - przebudowa miasteczka
Mogę się spotkac ... :biggrin:

koszmarek - 26-08-2010, 17:31

akbi, spróbujemy :) Jak przyjedziesz to koniecznie przedzwoń to się ogarnie temat :)
volve - 26-08-2010, 17:53

zbyszek05 napisał/a:
yślę że na spokojnie w 2 godzinki się uporam do wilkas

Zazdroszczę :P Chociaż gdzie byście nie zrobili zlotu, to i tak ze Szczecina daleko :(

Fragu - 26-08-2010, 18:09

Ktoś w sobote z rańca będzie przejeżdżał przez kuj-pom ?
xjacobs - 26-08-2010, 19:54

zbyszek05 napisał/a:
Siemanko Ktoś może z Białegostoku przez Łomżę wyrusza w sobotę rano??

wyjezdzam z Zambrowa o 7 rano w sobote i jadę przez łomżę - yślę że na spokojnie w 2 godzinki się uporam do wilkas
Traskę zakładam przez Nowe guty,Okartowo i przed Mikołajkami skręcam w lewo wzdłóż j.jagodne prosto do Wilkas .Przez Giżycko nie chce mi się jechać - zresztą ostatnio odcinek Pisz - Orzysz był remontowany i na odcinku 10km były dwie wachadłówki - przypuszczam że za Orzyszem do Giżycka też remont jest bo asfalt kiepski .Przez Ruciane też objad na Wejsunek - przebudowa miasteczka
Mogę się spotkac ... :biggrin:
bzdura, między giżyckiem a orzyszem nie ma żadnych remontów... ;) proponuję wszystkim jadącym przez łomżę dołączyć się do ekipy warszawskiej :P :P
ja najprawdopodobniej dogadam się z warszawiakami, stane sobie gdzies przy wlocie do giżycka i popilotuję grupkie :D