Nasze Miśki - marzenie się spełniło..... Sport Edition
Rafal_Szczecin - 18-11-2010, 21:07
http://moto.wp.pl/kat,100...,wiadomosc.html
fck - 18-11-2010, 22:10
ogólnie możnaby wrzucić artykuł do stosownego działu dla potomnych
Owczar - 18-11-2010, 22:18
Dodałem link do biblioteki: http://forum.mitsumaniaki...p=512533#512533
fck - 21-11-2010, 22:50
zima idzie, wytargałem zimówki okazało się, że rdza się troszkę na nich zadomowiła, na wiosnę trzeba będzie wypiaskować felgi i pomalować porządnie, tak na szybko pomalowałem wszystkie sprayem, w sumie wygląda to naprawde ok, szkoda tylko że pewnie będzie nie trwałe, wymieniony został także pasek od klimy i wspomagania, tym sposobem pod maską są wszystkie paski zmienione
SE jest naprawdę do twarzy na stalówkach, oczywiście za sprawą obniżonego zawieszenia, na żywo wygląda dużo lepiej niż na fotach, ale auto wygląda naprawdę super drapieżnie na tych kółkach
fck - 15-12-2010, 21:55
plany na wiosnę - napewno zrobienie kielichów bo na jednym zaczęło coś wyłazić, tragedii niema ale w oczy mnie kłuje. Poza tym pomalowanie grilla w kolor nadwozia, mam już kupiony oryginał w bdb stanie, razem z kielichami się go pomaluje. Chciałbym jeszcze jakieś ciekawe 5 ramienne felgi 17 cali, ale pewnie nie starczy kasy na tego moda. Za 2 tys. km trzeba by olej wymienić, zmieniam co 10 tys. km, świece zmienię bo koszt śmieszny, a zawsze lepiej mieć nowe
Rafal_Szczecin - 16-12-2010, 08:24
fck napisał/a: | plany na wiosnę |
jeszcze tylnie lampy po lifcie !
ladniutko wyglada !
grill w kolor ?
fck - 16-12-2010, 14:31
Rafal_Szczecin napisał/a: | fck napisał/a: | plany na wiosnę |
jeszcze tylnie lampy po lifcie !
ladniutko wyglada !
grill w kolor ? |
grill w kolor, nie przesłyszałeś się miałem tak w zielonym i bardzo mi pasowało, tu będzie podobnie, znaczek tylko zostaje czerwony
lampy po lifcie, kiedyś o tym myślałem, może kiedyś....
Psikus - 16-12-2010, 16:40
fck napisał/a: | napewno zrobienie kielichów bo na jednym zaczęło coś wyłazić, tragedii niema ale w oczy mnie kłuje. | jak wyłazi na zewnątrz to pod spodem kolorowo też nie będzie
fck - 16-12-2010, 16:50
wiem, patrzyłem już od strony nadkola jak robiłem zabezp. antykorozyjne podwozia. Będzie zrobione raz a porządnie, żeby starczyło na lata i nie wyszło nic po pół roku przez zaprzyjaźnionego blacharza-lakiernika
aha zapomniałem, przy najbliższej okazji, czyli wymianie oleju misiek dostanie nowe płyny:hamulcowy, wspomagania i chłodniczy. Czy napewno 1 butelka 1l Dextrona II starczy do wspomy???
KaWu - 20-12-2010, 08:37
fck napisał/a: | Czy napewno 1 butelka 1l Dextrona II starczy do wspomy??? |
tak
robertdg - 20-12-2010, 10:05
fck, płynu od wspomagania sie nie wymienia
Hipis - 23-12-2010, 21:43
Kurcze w bibliotece będę dla potomnych
fck - 24-12-2010, 21:04
robertdg napisał/a: | fck, płynu od wspomagania sie nie wymienia |
dlaczego, mógłby ktoś rozwinąć temat???
robertdg - 25-12-2010, 10:51
Dlatego, że tak mówią specyfikacje, a przez niewłaściwa wymianę można sobie narobić bigosu, moge podpowiedzieć jedno, sprawdź płyn, na obecność opiłków metalu, jeżeli coś zarejestrujesz, zrób płukanie na otwartym obiegu i wtedy zalej nowym płynem.
fck - 20-01-2011, 21:49
aktualizacja z cyklu "co nowego u galanta"
-dostał nowa piastę prawy przód, jest cisza
-właśnie robią się kielichy z przodu, nie było tragedii wyskoczył tylko purchel na stronie kierowcy, na drugim mniejszy ale mnie to strasznie kuło w oczy, jak odbiorę w następny weekend cyknę jak wygląda po naprawie
Być może po odbiorze zawita w dziale sprzedam, ale rozstanę się za odpowiednią kwotę poniżej której nie zejdę, najwyżej dalej będzie dzielnie smigać
|
|
|